Et fast innlegg hver mandag?

  • 09.02.2015 - 15:51

Det er så rart, det er når du minst venter det en strålende idé faller inn i hodet ditt. Jeg vet med meg selv jeg fikk en god tanke i går, men i dag aner jeg virkelig ikke hva den er. Mens jeg slo på pcn fikk jeg enda en flott tanke, kanskje jeg skal begynne med et fast innlegg hver mandag. Det ville gjort det mye enklere å starte ukene på en bra måte her inne på bloggen. Så hvis du har noen ønsker om noe som du vil lese om hver mandag, så legg igjen en kommentar. Før hadde jeg filmtips på søndager, fungerte veldig bra en god stund, men filmtipsene ble jo bare mer og mer krevende siden filmvalget ble mindre og mindre. 

Jeg har startet min uke på en flott måte i dag. Treningssenteret var det stedet  jeg befant meg på klokken 10.00, før denne tiden hadde jeg laget meg en porsjon havregrøt og spist den opp. I dag ble det faktisk en og en halv time med trening, føles kjempe bra etter all den enkle maten på lørdag og kaken i går, ja godt jeg kan trene og føle meg bedre. Snart er det klart for middag, for så å dra på spilletime. Resten av kvelden vet jeg hva jeg bør gjøre, og det er overhodet ikke særlig gøy å tenke på.

 

#Weheartit

Sommeren ja, den gleder jeg meg til. Må si denne kolleksjonen gjorde meg bare enda mer fristet av det varme og vakre. Er jo bar igjen 4 måneder nå til sommeren forhåpentligvis er her. 

Hva ville du likt å lese om hver mandag, som et fast innlegg? 

the future life 09.02.2015 kl.15:53

Ha en fin dag :)

Gå gjerne inn på bloggen, å Facebook siden vår og trykk liker og del, vis du er i mot mobbing :)

da vi kan nå ut til flere, og det vil gjøre oss veldig takknemlig.

Takk

Iselin Renée 09.02.2015 kl.16:06

Fine bilder :)

Trude Myhre 09.02.2015 kl.16:37

Takk :)

Ingrid 09.02.2015 kl.18:16

Så fine bilder :) Jeg synes det er greit med et inspirerende innlegg på mandager. Enten bilder av klær/antrekk, interiør eller inspo bilder :)

Trude Myhre 09.02.2015 kl.20:18

Ingrid: Ja inspirasjon er et flott valg : )
Skriv en ny kommentar
hits