Deilig frokost!

  • 17.02.2015 - 12:18

God morgen! 

Det å skulle starte et innlegg er veldig vanskelig, skal jeg starte med å fortelle om morgningen min eller skal jeg mimre om dagene som har gått. Jeg er veldig sikker på at det å starte et innlegg er det flere som sliter med. 

Helger og ferier har et ekstra pluss. Morgningen er lang og du har tid til å lage noe godt til frokost istedenfor og bare hive i deg en brødskive i full fart. Frokosten i dag besto av vafler, det kom et ønske fra min søster, og dette fristet så klart meg også, så vafler ble det. Dagens vafler fikk også litt havregryn og cottage cheese i røren, jeg har brukt havregryn før så dette viste jeg var godt, men cottage cheese var noe nytt, som kan anbefales videre. 

Planene for dagen er ikke så store, jeg skal lufte hundene og jeg har et håp om å få begynt på litt mappeoppgaver som jeg forhåpentligvis snart kan levere inn. I gårkveld fikk jeg levert inn en, så det går jo fremover. Ellers har jeg planer om å lage pizzasnurrer til middag. I går lagde jeg skinke og makaronigrateng, så da kan jeg jo like godt bare fortsette med å lage middag i dag også, det er en fin ting å gjøre for å få tiden til å gå. Siden det er tirsdag i dag så er det en treningsfri dag. Treningen har gått overraskende bra siden jeg begynte, og det var gøy å endelig få begynt skikkelig på programmet mitt i går. Jeg har i så lang tid tenkt på det å forberede kroppen til sommeren, når det gjelder trening, og det at jeg endelig har klart å begynne føles kjempe bra. 

 Ønsker dere en strålende dag! 

Hva lager du til frokost om du skal lage noe litt ekstra godt?

Sunniva 17.02.2015 kl.12:35

Så fantastisk godt ut ^^

Trude Myhre 17.02.2015 kl.13:23

Sunniva: Takk, det var det også : )

Kaisa Elise 17.02.2015 kl.21:15

Naaaam!!

Trude Myhre 18.02.2015 kl.18:23

Kaisa Elise: :)
Skriv en ny kommentar
hits