Når kroppen ikke er helt med..

  • 18.02.2015 - 18:54

Matlaging og baking er høyt oppe på favorittlisten for tiden. Jeg liker å bruke tiden min på dette og jeg har ingenting i mot å fylle opp fryseren til mor, spesielt med noe godt som kan brukes i skolenisten. I dag som i går så ble det en runde med pizzasnurrer. Det er så enkelt og ikke minst veldig godt. Oppskriften jeg brukte i går kan dere finne HER, innholdet har jeg byttet ut med kyllingkjøttdeig, pizzafyll, ketchup og ost. Også byttet jeg ut ca halvparten av det fine melet med fibra fullkornshvetemel, pluss at jeg også doblet hele oppskriften.  

 

På treningen i dag fikk jeg virkelig kjenne på hvor ubehagelig det kan være når kroppen ikke er helt med. Etter natten våknet jeg oppe med vondt i halsen, men mer enn det var det ikke å kjenne av ubehag på kroppen. Styrketreningen gikk greit, men under intervalltreningen på mølla måtte jeg virkelig kjempe. Jeg karte å fullføre økten, men så var det bare å trykke på nødstoppen og sette meg ned med drikkeflaska, og hente meg inn igjen. Det er også første gang jeg har hatt så høy puls på mølla og kjent på at intervalltrening har vært så tung og krevende, så neste trening blir den nok byttet ut med elipsemaskinen til jeg kommer meg skikkelig igjen. Kjenner på kroppen at det skal bli godt å bare slappe av resten av kvelden, drikke noe godt og varmt, og få meg en god natt søvn når den tiden kommer. 


Dere får prøve å bare overse den grusomme neglelakken på bildet ovenfor. Siden den er så blank er den veldig vanskelig å se, men på bilder synes den vist alt for godt. 

Ønsker dere en strålende onsdagskveld! 

Hva har du brukt dagen din til? 

kristine 18.02.2015 kl.20:57

I dag har jeg trent og spist masse kake, hehe :) Masse god bedring :)

Trude Myhre 19.02.2015 kl.11:57

kristine: Så flink du er, og så godt det hørtes ut! Tusen takk : )

Kaisa Elise 19.02.2015 kl.19:29

De så kjempe gode ut!

Trude Myhre 19.02.2015 kl.22:42

Kaisa Elise: Det var dem også, ønsker deg en fortsatt fin kveld : )
Skriv en ny kommentar
hits