Feriens mørke side

  • 23.02.2015 - 14:32

"Det er i motbakke, det går oppover" Jeg vet ikke helt hva jeg skal si eller føle. På fredag virket det som at formen min var begynt å bli bedre. Jeg orket ting, hadde besøk, ekstra energi, og jeg klarte meg fint gjennom treningen, pluss at jeg orket å gå en liten tur med hundene. Kanskje jeg brukte denne dagen til litt for mye, kanskje jeg skulle ha droppet treningen og gåturen, eller kanskje jeg skulle ha trent mer eller gått en lengre tur. Alle disse spørsmålene kan jeg nok spørre meg selv om mange ganger, men en ting jeg er sikker på er at i min motbakke gikk det bare nedover igjen på lørdag. Formen var enda dårligere og jeg orket svært lite. Bare tanken på at jeg har brukte halve vinterferien min på å være syk, gjør meg sliten og lei. Jeg hadde gledet meg sånn til denne ferien, og jeg hadde store planer for å gjøre skolejobbing. Jeg har fått gjort halvparten av det som var planlagt, for det rakk jeg før formen ble dårlig. Men når man ikke orker stort, da orker man heller ikke tanken på å gjøre lekser, selv om det handler om å lese blogger og lage framlegg, for min pc har ikke vært i bruk siden fredagen. Jeg hadde et stort ønske om å ta meg en skitur i løpet av ferien om været ble fint, men selv om været ikke har vært så ille i helga, så har det ikke vært noe energi i min kropp til å kunne finne på noe sånt. 

Se på denne fine inspirasjonen, den passer perfekt på sånne dager som i dag. Friske farger og herlige bilder. #Weheartit

I dag blir det verken spilletime eller trening, for jeg skal kun bruke dagen min til å slappe av. I morgen er det tilbake på skolen, og siden jeg enda ikke har en fraværstime, så skal virkelig ikke dette her stoppe meg heller. Jeg er klar for en avslappende uke, jeg skal kun prioritere meg selv og skolearbeid, treningen skal jeg legge på hyllen til kroppen min viser tegn på friskhet og at det er greit. Været ute i dag er virkelig helt grusomt, det blåser og snør, så jeg har overhodet ingen dårlig unnskyldning for å sitte inne en hel dag. Jeg har endelig fått tatt meg en dusj, og det føles veldig godt. Det er ikke mye som skal til for å føle seg et lite gram bedre, bare å friske opp håret litt ved hjelp av en dusj. 

Det kommer til å komme et innlegg til i dag. Et lite tips til noe som er vært å ha med seg nå i vinteren og ikke minst som en passende favoritt i våren som snart kommer. Jeg trenger bare å knipse noen bilder og finne frem litt kreativitet først.    

 

Hva skal du bruke dagen din til? Hvordan var din ferie?

Iselin Renée 23.02.2015 kl.15:28

Så fine bilder :)

Trude Myhre 23.02.2015 kl.15:30

Iselin Renée: Takk, weheartit er et virkelig flott sted for å finne litt inspirasjon i mørke tider : )

Kaisa Elise 23.02.2015 kl.19:01

Flotte bilder! Har ikke hatt feri , jobber :)

Trude Myhre 23.02.2015 kl.20:17

Kaisa Elise: Takk, Høres koselig ut å jobbe også :)
Skriv en ny kommentar
hits