Derfor er høsten så fin!

  • 22.09.2015 - 18:01

Er du en av dem som synes høsten er nitrist? Som føler dette bare er en tid for depresjon og kjedsomhet?.. Ja det er jo årstiden som forbereder oss på den mørke vinteren, de lange lyse dagene blir kortere, og gradene synker gradvis nedover. Vi ser oss tilbake på sommeren som vi så gjerne skulle ha hatt hele tiden. Hele livet skulle jo ha bestått av sommer, varme, sol og bading. Selv hater jeg ikke høsten av hele mitt hjerte, jeg synes det er en ganske så fin og hyggelig årstid, og etter sommeren vi har fått oppleve i år, så synes jeg det er ekstra trivelig at høsten er kommet. 

Høsten er en tid for stillhet, det er en tid for vennskap og det er en tid for å gjøre det du vil. Høsten bringer oss alle tilbake til hverdagen, og de vanlige rutinene faller sakte men sikkert tilbake på plass. Høsten gir oss faktisk mange muligheter til å gjennomføre alt som vi ikke rakk i sommer. Vi får tid til det vi ellers ikke har tid til, og vi kommer oss igjennom denne årstiden uansett om den kan føles mørk noen ganger. 

Men se på det positive vi kan gjøre da. Vi trenger ikke finne på en eneste unnskyldning for å være inne en hel dag, for regnværet utenfor er en god nok unnskyldning i seg selv. Vi kan pakke oss selv inn i varme tepper, nyte en deilig kopp kakao mens vi nerder oss igjennom en hel sesong av favorittserien. Vi kan bake kaker til vi går på veggen, og fylle opp fryseren med det aller beste du vet. For under dine små seriekvelder er det jo ok å ha noe godt å stappe i munnen iblant. Høsten er tiden for å legge bort tanker om kroppen. Vi trenger ikke tenke på den perfekte sommerkoppen lenger, for det er jo faktisk et helt år til neste gang så det er jo ikke noe å stresse med. Vi slipper å åpne opp hvert eneste magasin og se overskriften "slik få du sommerkroppen", "slik er den perfekte sommerkroppen", for nå har vi tid til å være fornøyde med oss selv.

Det er en tid for vennskap. Det er tiden for å finne tilbake til alle du ikke hadde tid til i sommer. Det er tid for å lage noe varmt i koppen, eller noe kaldt i glasset, og nyte en kveld med sladder om hvordan sommeren har vært, sammen med noen du er glad i. Det er tid for å finne tilbake til virkeligheten og akkurat slik du ønsker det. Høsten kan føles forferdelig, men innerst inne er den bare helt fantastisk.  Hva er din favorittårstid, og hvorfor?

mariellaline- 22.09.2015 kl.18:25

så fine bilder !

høsten min favoritt sesong, synd at den fort blir så kald her i norge..

missmommy.blogg.no 22.09.2015 kl.18:26

Høsten er vakker! Men er veldig glad i våren også:)

Lisa Lillemoen 22.09.2015 kl.18:56

Jeg liker høsten veldig godt fordi den inneholder frisk luft, fine farger og såklart; bursdagen min :-)

Anette 22.09.2015 kl.22:09

Jeg liker nok våren best..:)

Ha en riktig fin kveld <3

Trude Myhre 28.09.2015 kl.19:56

mariellaline: Ja dessverre så blir det litt vell kaldt med høsten :)

Trude Myhre 28.09.2015 kl.19:56

missmommy.blogg.no: Ja våren er jo bare så nydelig :)

Trude Myhre 28.09.2015 kl.19:56

Lisa Lillemoen: Så herlig, man blir jo automatisk litt ekstra glad i den årstiden som inneholde fødselsdagen :)

Trude Myhre 28.09.2015 kl.19:57

Anette: Våren er også en veldig fint tid. Takk, ønsker deg også en fin kveld :)
Skriv en ny kommentar
hits