Så typisk meg..

  • 29.09.2015 - 17:42
Hei min lille verden! Det er så deilig å endelig kunne skrive litt til dere igjen, så får vi jo se hvor lenge det varer, men akkurat nå er jeg ganske så positiv. Formen min har ikke direkte tatt seg til noen nye høyder, så da får jeg bare fortsette med denne hostingen til kroppen min bestemmer seg for noe annet. Så hvis dere har noen gode tips til hvordan man blir kvitt forkjølelsen på fortest mulig måte, så legg det gjerne igjen i kommentarfeltet før dere lukker siden.

Når jeg ligger her på sofaen og leser meg igjennom noen blogger, og klikker litt frem og tilbake, så kjenner jeg en form for motivasjon. Det er ikke hvilken som helst motivasjon som kommer tilbake, men det er selveste treningsmotivasjonen som kommer krypende. Det er så utrolig typisk meg å få denne motivasjonen når den minst passer inn og når jeg heller ikke får gjort så mye ut av det. Når det frister som minst å spise knekkebrød, og trene, det er da den forbanna motivasjonen kommer. Jeg forstår det virkelig ikke helt, men i hodet mitt ser jeg for meg hvor utrolig bra det skal bli. Jeg skulle ønske denne motivasjonen kom når jeg var frisk, slik at jeg kunne gripe den på flekken, men istedenfor kommen den nå, og jeg kan ikke gjøre stort med den. Jeg får leve på polarbrødene og yoghurten i noen dager til, så får jeg håpe et sunnere kosthold vil friste senere. Jeg vil jo uansett si jeg er ganske så flink da, som overholder godteriavtalen min selv om formen er nede, for det er ofte på den tiden at det frister mest å ty til godteskålen. Jeg har kanskje ikke nevnt dette for dere, men når skolen begynte så begynte jeg med en 50 dagers godteriavtale også, som heldigvis snart er ferdig, for jeg har bitte bitte litt lyst på godterier på lørdagene igjen, naaam jeg gleder meg.

Jeg er ikke flink til det å planelegge når disse blogginnleggene skal komme, men jeg er veldig flink til å la dem komme når dem vil. Det blir ofte derfor litt spontan skriving, akkurat slik som dette innlegget, og da ligger det ingen bilder klare som passer til heller.. Det er dessverre litt dumt, iallfall for dere som sikkert hadde hatt glede av å se noen bilder innimellom også, men istedenfor så slenger jeg med en sang som jeg har hørt på i noen dager nå. Den er såååå fin! Trykk på play og nyt minuttene, så blogges vi igjen senere!Hva er din favorittsang om dagen? 
Skriv en ny kommentar
hits