Lørdagens deiligste bakst

  • 17.10.2015 - 14:16

Lørdag folkens, finnes det en bedre dag? Vi har jo alltids fredagskvelden og søndagen, men lørdagen er den dagen jeg virkelig liker best tror jeg. Denne helga var etterlengtet, men ikke like mye som den pleier å være. Dette har vært en flott uke, siden det har vært min første uke i praksis og jeg har virkelig kost meg, men skriver et innlegg om det senere. Kanskje dette skal bli blogghelgen? hehe.. Vi har vel alle lært at på denne bloggen finnes det ingen garantier for når det kommer innlegg.. Men man kan alltids håpe, jeg lever iallfall i håpet så lenge.Innvendig kjennes det ut som om at jeg driver å brygger på enda en forkjølelse, men aldri i verden at jeg lar den få komme, for jeg har mer enn nok å henge fingrene i. Forhåpentligvis er det bare litt vondt i halsen denne gangen, og at det går over etter det. Noen kopper tea får jeg håpe gjør susen og at alt bare er noen rester etter forrige gang. Jeg er en person som er veldig flink til å la meg selv kjede meg. Jeg kan gjerne bruke en hel dag på å kjede meg fordi jeg ikke har noe å gjøre, og jeg har heller ingen interesse av å gidde å finne på noe. Det er ofte kjedelig når man alltid må sette seg i en bil for å finne på noe, så da lar jeg det ofte bare ligge.. Etter frokosten i dag var jeg klar for å ikke la dette bli enda en kjedelig dag, så oppskriftsboken kom frem og jeg mikset sammen en gjærdeig. Er ikke gjærbakst bare noe av det aller beste som finnes, iallfall fersk? Planen var først å lage kanelsnurrer, men det endte med skoleboller.

 Første brettet står allerede i ovnen, så nå gleder meg til en litt for god lunjs. Oppskriften kommer ut i løpet av helgen så bare følg med hvis dette ser fristende ut. Noen ganger gleder jeg meg til den dagen jeg kan bake og fylle opp min egen fryser med herlige brødvarianter, kaker og alt mulig digg. Tror ikke jeg skal bli den aller lateste på kjøkkenet når jeg flytter ut, men til da får jeg fortsette å fylle opp mor sin.  

 Ønsker dere alle en strålende lørdag. Oktober er virkelig en bursdagsmåned her i familien så om noen timer blir det kaker og hygge hos mine besteforeldre. Hva bruker du lørdagen din til?

mariajoosefine 17.10.2015 kl.21:57

åå nam :D dagen har gått til jobb desverre.

Trude Myhre 18.10.2015 kl.10:45

mariajoosefine: Jobbing er jo også viktig, håper du får en flott dag :)
Skriv en ny kommentar
hits