Det er jo bare hår..

  • 21.10.2015 - 22:07

I så mange år har jeg hatt lyst på det lange håret, så langt at jeg kan flette det i en lang flette som rekker meg langt nedover ryggen. Jeg har sett for meg alle mulige flotte frisyrer som jeg kan lage om jeg får så langt hår. Gjennom disse årene har det kun vært en ting som har stoppet meg, og det har vært frisørbesøkene. Hver gang jeg er hos frisøren må jeg alltid klippe av litt siden det er slitt, så jeg føler ikke at håret mitt har tenkt til å bli særlig mye lengere enn rett nedenfor brystene for å si det rett ut. Det er alltid litt kjedelig når du kommer hjem fra frisøren og du innser virkelig hvor mye hår som faktisk ble klipt av.

Med langt hår kommer det også noen ulemper, noe som jeg har opplevd en del ganger selv om håret mitt ikke er så veldig langt, for tugger, det skal jeg love dere jeg vet hva er. Jeg liker veldig godt å gå med skjerf, men når jeg kommer hjem så er hårsveisen blitt en helt annen selv om jeg kammet det for noen timer siden. Det ser virkelig ut som om at jeg har fått skikkelig volum bak i nakken, men dessverre er det ikke volum, det er tugger, en hel haug av tugger. Jeg har tynne hårstrå, men ganske ok med mengde hår, så det blir mange småtugger som tugger seg inn i hverandre og lager store tuggeballer om man kan kalle det så. Jeg kjenner frustrasjonen kommer stigende for hver gang jeg må stå og børste og børste for å få det opp igjen. Men det er ikke bare ved bruk av skjerf det blir tuggete, bare jeg har på jakke så kan jeg bare forvente at det ser og føles ut som et kråkereir i bakhodet etter en stund.  

I løpet av høsten har tanken på å klippe meg litt kortere bare blitt større og større, og jeg tror det begynner å bli et ønske. Jeg har mine tanker i hodet om hvordan jeg vil ha det, og kanskje det vil skje noen forandringer etter hvert. Jeg har også lyst til å prøve litt farge igjen, det er mange år siden jeg farget det sist, og grunnen for at jeg stoppet var for at jeg ikke ville at det skulle bli så slitt siden jeg ville at det skulle vokse. Jeg har et lite ønske om en liten ombre, som gjerne bygger på min egen hårfarge i bunnen. Det er nå jeg er ung, så det er vel kanskje nå jeg kan prøve ut forskjellige frisyrer og farger, utenom at det blir krise om det kanskje ikke blir helt perfekt. Jeg skal iallfall la denne tanken svirre videre, så kanskje jeg bestiller meg en frisørtime etter hvert.Jeg vet godt hvor mange meninger det finnes der ute på hva men bør og ikke bør gjøre, men takk gud så er dette mitt hår, og jeg er klar for en forandring.

Hva er det sprøeste du har gjort med håret ditt?

Linn Clarissa 21.10.2015 kl.22:18

Jeg tror du ville kledd det ypperlig! Det er spennende å prøve ut noe nytt og hår vokser ut igjen:) Aldri noen fare

Veronika BS 21.10.2015 kl.22:39

Har så sinnsykt lyst på bob-ish kort hår og obre! Sykt fint spør du meg :)

Trude Myhre 31.10.2015 kl.17:05

Linn Clarissa: Tusen takk, spørs om jeg setter meg i frisørstolen etter hvert :)

Trude Myhre 31.10.2015 kl.17:05

Veronika BS: Ja det er sååååå fint :)
Skriv en ny kommentar
hits