Det handler om resten av livet mitt!

  • 01.11.2015 - 13:32

Hei søtinger! Klar for noen ord igjen, jeg er iallfall klar for å få ned noen tanker.

Jeg har hatt tre flotte uker hvor jeg har vært i praksis. Det har vært lærerikt og ikke minst utrolig hyggelig. Det har vært de tre viktigste ukene så på utrolig lenge, for disse ukene skulle gi meg et svar på om det jeg gjør er rett eller galt for meg. Det handler om fremtiden, jeg har den i hendene nå og jeg vil ikke miste den. Jeg har hatt tre uker på å få et innblikk i barnehagen. Tre uker er overhodet ikke mye, det er jo bare en liten smakebit, en smakebit som skal bestemme de tre neste årene, smakte det eller ikke?

Etter noen uker på skolen så begynte tankene å surre, er dette riktig? Orker jeg virkelig 3 nye år på skolen? Jeg har jo akkurat fullført 14 år, burde jeg ha hatt en pause? Burde jeg heller bare søke meg en jobb?.. Tankene har vært så mange, og svarene så uklare. Jeg er så klar over at 3 år på skolebenken er ganske så lang tid, men jeg vet jo også så godt at det går så fort. Det er jo bare to måneder til vi er halvveis på første året. Jeg har hatt tre uker hvor jeg virkelig har fått bekreftet at jeg vil være den personen som lærer de små barna alle de fine tingene de kan lære. Jeg vil være den som er med på å forme barnene og gjøre dem klare til skolen. Jeg har et stort hjerte for alle disse barna, og jeg er virkelig frelst. Kanskje det vil bli tre harde år på skolen, men om tre år kan jeg jo faktisk begynne å jobbe, jeg kan planlegge barnehagehverdagen og jeg kan være den personen som er med på å gi barna så mange flotte hverdager og minner.Livet er ikke her for å være enkelt, det skal være noen fartsdumper som er vanskeligere å komme over enn andre, men uansett så skal jeg klare dette her, og jeg er motivert.

Velger du jobb eller skolebenken?

Ingelin Nybakken 01.11.2015 kl.15:28

Hei Trude! Så koselig å følge bloggen din! Veldig gøy å høre at du har funnet ut hva du vil jobbe med og at praksisplassen ga mersmak. Vi følger med dere vettu, selv om dere for lengst har gått ut fra FUSK. Det å få være med å legge et solid og trygt grunnlag for neste generasjon er helt fantastisk! Jeg er helt sikker på at du kommer til å bli en fantastisk pedagog! Stå på, tre år er heldigvis lite i form av et helt liv, selv om det føles lenge når man står midt oppi det. Men, tro meg, du kommer til å takke deg selv senere for innsatsen du legger ned nå! :) - Ingelin.

Trude Myhre 02.11.2015 kl.21:22

Ingelin Nybakken: Tusen takk for så hyggelige ord Ingelin! :)
Skriv en ny kommentar
hits