Kvelden før kvelden!

  • 23.12.2015 - 18:32

Lille julaften, kvelden før kvelden, det er en av de dagene i året man virkelig ikke kan sove bort, så her startet dagen i 9 tiden, iallfall for meg.

"Jul i Flåklypa" står og surrer på tvn, både morgendagens hår og deler av sminken er teste, nesten alle julegavene er pakket inn og nissene har endelig funnet sine plasser og skaper god julestemning. Jeg er ikke av typen som ser på så veldig mange filmer, men i dag har det surret 3 forskjellige filmer på tv-skjermen, og det er bare veldig koselig. Julen 2015 tror jeg virkelig skal bli bra, og jeg kjenner jeg allerede gleder meg til morgendagen, med gode filmer på tvn, nydelig mat, flott selskap og noen pakker. Ja jeg kan jo ikke gjemme bort at jeg gleder meg litt til alle de flotte pakkene som snart skal få sin plass under juletreet.Kvelden er ikke helt tatt enda, for først er det tid for en tur ned på gravplassen for å tenne et lys og sette på litt julepynt. For meg er det utrolig viktig å tenne et lys og pynt med en nisse for de flotte menneskene som dessverre ikke er med oss lenger. Alle har rett til en fin jul uansett hvor de befinner seg.  

I hele dag har jeg vandret rundt i noen alt for store og deilige joggeklær. Ingenting er som å ha på seg store og deilige klær, se på film og bare slappe helt fullstendig av. Her i huset skal kvelden brukes som den alltid gjør, det blir pynting av juletre, spising av sylte og lefse, og ikke minst litt titting på tv. Noen tradisjoner har man alltid med seg, og dette er nok en av dem. Julekjolen er enda ikke helt bestemt, men heldigvis er det ikke det aller vanskeligste valget, så dette er ikke hva jeg skal bruke hele kvelden min på å tenke på.

 Ønsker dere alle en strålende flott lille julaften! Har du bestemt morgendagens antrekk?

Linn Therese Dagsland 23.12.2015 kl.18:58

Hei fine deg :) Jeg ønsker bare å fortelle deg at jeg elsker bloggen og synes du skriver veldig gode og meningsfylle innlegg, det er nemlig ikke alle som gjør det! Så tommel opp til deg. Håper du får en fin jul sammen med venner og familie, for det fortjener du virkelig! Og helt til slutt vil jeg ønske deg et godt nytt år, så gleder jeg meg til å følge deg gjennom 2016 også <3

Trude Myhre 23.12.2015 kl.23:41

Linn Therese Dagsland: Tusen takk for en så hyggelig kommentar, det varmer virkelig :) Ønsker deg også en flott jul og et strålende 2016 :D <3
Skriv en ny kommentar
hits