Julekvelden 2015

  • 25.12.2015 - 15:10

God morgen herligheter, sovet godt? Kanskje litt seint å si god morgen nå, for halve dagen har jo faktisk gått. I Dag startet dagen med en herlig julefrokost som selvfølgelig besto av kalde middagsrestene fra i går kveld, med lefse og sennep, helt perfekt. Antrekket for denne dagen er selvfølgelig pysjamas og tøfler, for hvor deilig er det ikke å bare slappe av i daffe klær, usminket, og fortsatt noen flotte krøller fra i går. Om noen timer skal vi prøve å finne enda litt mer julestemning med å se på den nye Flåklypa filmen på kino.  

 Middagsbordet i går ble pyntet med enkel og ikke minst billig pynt. Med aluminiumsfolie, grankvister, kongler, to lys og noen nisser så ble det ganske så hyggelig. Serviettene ble brettet og formet som hjerter, for å få et enda koseligere bord. Det ble servert en deilig julemiddag i går som besto av ribbe, julepølse, medisterkaker, og alt det gode tilbehøret som hører til. Som en tradisjon så var desserten selvfølgelig både riskrem og multekrem, og alt sammen smakte like godt. Hvis det var noe som virkelig overrasket meg i går så var det alle pakken som lå under treet, det var fult over alt, og det var så mye utrolig flott under der. Jeg fikk så mye fint og gleder meg virkelig over alt sammen.

 

Det ble en flott kveld som ikke glemmes, og jeg håper virkelig på at resten av julen blir akkurat like fin. I dag er det kun en uke igjen av 2015, og den må virkelig bare bli bra, så gleder jeg meg til å få en flott start med det nye året også. Ønsker dere alle en fortsatt fin juletid, nyt tiden fult ut og ta vare på dem dere er glade i.


Hvordan var din julekveld?

Sofie Caroline Nilsen 25.12.2015 kl.15:42

Så hyggelig :) ha en fortsatt fin jul!

Trude Myhre 28.12.2015 kl.14:11

Sofie Caroline Nilsen: Takk, ha en fortsatt god jul du også :)
Skriv en ny kommentar
hits