Hvorfor ga jeg opp?

  • 30.12.2015 - 20:29

For et halvt år siden så avsluttet jeg en veldig god periode, noe jeg i senere tid har angret på. Jeg var inne i en god rutine, og selv om det ikke alltid var like gøy så klarte jeg det, jeg fikk resultater, og jeg gledet meg over mine resultater. For et halvt år siden hadde jeg trent effektivt i et halvt år, men med tanke på skolegang og mindre jobb, så følte jeg ikke at jeg lenger kunne bruke 400 kr i måneden på et treningssenter. Jeg la planene om å fortsette treningen hjemme, jeg kjøpte meg et treningsprogram og noen kostholdstips. Jeg har et rom med apparater og utstyr som gir meg mulighet til å faktisk kunne gjennomføre noen ganske gode økter. Utenfor døren er det treningsterreng så det renner over, men bruker jeg noe av de mulighetene jeg har? Nei det gjør jeg ikke.. Motivasjonen forsvant, jeg orket ikke, jeg skøyv det lenger og lenger, utenom at jeg valgte å gjøre noe, og tilslutt ga jeg opp hele tanken.Det er tid for en forandring, det er tid for å ta tilbake det jeg hadde og det jeg faktisk hadde oppnådd. Jeg er veldig klar, og jeg gleder meg faktisk. Når første januar står for tur så er det en ferdiglaget godteriavtale som også ligger klar og som skal tas i bruk. 100 dager skal jeg holde meg unna godteri, og unødvendig spising av kaker og kjeks, og jeg skal holde meg selv i nakken og gjennomføre det med glans, håper jeg i hvert fall. Jeg er klar for å finne tilbake til treningen, gjennomføre noen gode økter og ha et sunt kosthold. Jeg er sterk, men jeg kan også fort bli revet med, så nå gjelder det å være streng med meg selv og ikke falle i gryten fordi det er så godt, men si nei til meg selv fordi jeg ikke trenger å spise det.

Jeg er klar for 2016, og denne gang skal jeg ikke falle av. Jeg skal være sterk, jeg skal klare det, jeg skal bli den beste versjonen av meg selv. Har du noen planer for 2016?

Emilie-Therese 30.12.2015 kl.20:50

Jeg var der selv, jeg trente effetktivt og fikk mange resultater fort, men så skadet jeg meg, så jeg ble dermed ikke like god lenger, og måtte vente i 6 mnd før jeg kunne starte å trene igjen..

Trude Myhre 31.12.2015 kl.13:47

Emilie: Kjempe kjedelig når sånt skjer, men skal bli deilig å begynne igjen! Ønsker deg et strålende nytt år :)
Skriv en ny kommentar
hits