100 dager uten godteri, er DU med?

  • 31.12.2015 - 13:48

Nytt år, betyr nye muligheter. Det er tid for å legge alt det gamle bak oss, og bare nyte overgangen inn i det nye året så godt vi bare kan. 2016 er kommet for å bli, så man må virkelig bare gjøre det aller beste ut av det!

I år som i fjor så starter jeg det nye året med en godteristopp, og denne gang blir den på 100 dager, kanskje den også blir lenger, men det er iallfall hva jeg starter med. Jeg er så klar for å la kroppen min slippe å måtte ta imot alt det godtet og kakene som jeg stapper inn på. Kroppen har ikke godt av det, og da er det jo bare dumt å fortsette. Men som mange av dere kanskje vet, så er det mye som er morsommere å gjøre når man er flere, og dette er virkelig en av de tingene, så er du med? Tar du utfordringen og lar godteriet bli værende i pakningen i 100 dager, og kakene få bli liggende på fatet utenom spesielle anledninger? Det kan kanskje virkelig uoppnåelig for mange, noen vil nok kanskje si at de MÅ ha godteri, men MÅ du virkelig ha godteri? Det tror faktisk ikke jeg. Ja jeg kan innrømme at en godteristopp kan være litt vanskelig å krevende i begynnelsen, men det er bare å være streng med seg selv, så tar det ikke lang tid før enn du har glemt godteriet, og det ikke lenger frister. Det er bare deilig å sitte lent tilbake i sofaen og se andre spiser godteri, mens det ikke frister deg, og du klarer deg så fint uten, da har du faktisk rett til å være stolt av deg selv.

 

Bli med å ha en ekstra god start på 2016 da vell, det skader ingen, og vet du hva, det er HELT gratis, man sparer faktisk penger på det. Er DU med på 100 dager uten godteri og unødvendig spising av kaker?

Marie Oma 31.12.2015 kl.13:49

ja, jeg skal no prøve! Godt nyttår! :-)
Det er absolutt verdt et forsøk :) Ha et godt nyttår <3

Trude Myhre 31.12.2015 kl.13:59

Hanne Jacobsen: Ja ikke sant :) godt nyttår til deg også <3

Madde K.K 31.12.2015 kl.16:02

Masse lykke til! Jeg skal ikke være med, kjører mitt eget "løp" hvor jeg skal holde meg unna godteri en måned. Det er så utrolig lett å sprekke over lengre tid, spesielt når man er vant til å kunne spise det man vil. Trener hard styrke 3-6 ganger i uken og da er det greit å kunne ha en dag i helgen hvor man koser deg. Balanse <3

Camilla 31.12.2015 kl.18:57

JA! Jeg skal prøve i Januar først og fremst.. får jeg det til der, så er jeg stolt. Jeg MÅ ikke ha, men søtsuget er der. Men jeg vet at jo mer jeg kutter ut sukker og mindre blir søtsuget også. Jeg HEIER på alle som er med :D

I samme slengen så vil jeg ønske deg et godt nytt år og håper du har en fin feiring i kveld :D

Emma Hulleberg 01.01.2016 kl.16:09

Har gått inn for det selv og har begynt i dag :-) Fant arrangementet på Facebook og fant ut at dette året må jeg bare prøve dersom jeg vil nå målene mine med trening og så videre. Lykke til :-) We can do this! Det sies jo at de første 48 timene er de verste og deretter er det 14 dager som man kan kjenne cravingsen på det sterkeste

Trude Myhre 03.01.2016 kl.00:17

Madde K.K: Så flink du er! Jeg begynte også med en måned og en måned i begynnelsen, men etter noen år så fant jeg ut at jeg ville prøve litt lenger. Viktig å kunne kose seg litt også. Ønsker deg en fin kveld videre :)

Trude Myhre 03.01.2016 kl.00:19

Camilla: Så herlig, fint å begynne med en måned i begynnelsen, det gjorde jeg :) Tusen takk, ønsker deg også et godt nyttår, og ja kvelden min ble super :)

Trude Myhre 03.01.2016 kl.00:21

Emma Hulleberg: Så flink du er :D Ja den første tiden er den verste, så går det bort etter hvert, og til slutt bryr man seg faktisk ikke lenger om godteri :)
Skriv en ny kommentar
hits