Mary Kay og pizzakveld

  • 03.01.2016 - 01:07

God kveld, og ikke minst godt nyttår, har dere fått en fin start på 2016? Endelig er det nye året her, og jeg er klar for å oppleve mer fint med dette livet og ikke minst bare ha det fint og hyggelig med menneskene rundt meg. Nyttårsaftenen min var bare helt strålende, og jeg koste meg kjempe masse, men det kommer det et innlegg om senere.

Disse to første dagene av 2016 har vært veldig fine. I kveld har jeg hatt besøk av noen herlige jenter, hvor det ble Mary Kay kurs, noe som var veldig gøy og ikke minst også lærerikt. Elsker virkelig å fornye produktene i skapet, så nå gleder jeg meg bare til de nye kommer, og jeg krysser fingrene for at det er produktene som gjør susen for huden min. Det ble selvfølgelig også masse god skravling, og litt å spise på. Jeg kan virkelig ikke ha jentekvelder utenom å servere noe godt, det blir bare feil for meg, så litt ost og kjeks, tacorull, kake og hjemmelaget gele måtte det jo bare bli. Dette ble mitt aller første møte med Mary Kay produkter og jeg må virkelig si meg positivt overasket, produktene vi fikk teste var kjempe gode. Vil virkelig anbefale dere å bli med på et kurs hvis dere får muligheten.  

 I går hadde jeg også en veldig koselig kveld, deler av dagen ble brukt til å sove siden vi la oss en smule seint på nyttårsaften, men når jeg endelig kom meg opp så fikk jeg besøk av flotte Sina, og sammen dro vi videre for å besøke min søster. Vi koste oss med Pizza på restaurant og fikk nyte et skikkelig snøvær i Lillehammer. Må si jeg virkelig ønsker at det bare plutselig skal lave ned snø, slik at jeg endelig kan finne frem skiene mine. Heldigvis er det hvitt her, men jeg sier ikke nei takk til litt til snø.

Ferie er virkelig litt skummelt, for det er ikke mye som skal til for å snu døgnet. Nå er det kun bare en dag igjen av denne tre ukers lange ferien, så litt søvn må jeg klare å hente før det er en ny dag igjen.  Ønsker dere alle en kjempe fin natt.  Har du noen gang prøvd produkter fra Mary Kay? og er du eventuelt fornøyd?

Becca Alexandra 03.01.2016 kl.02:07

Så herlig, alltid koselig med jentekveld OG uttesting av nye produkter. Fine bilder også! Jeg har aldri prøvd Mary Kay produktene, men det er vel egentlig fordi at jeg er fornøyd med de produktene jeg bruker nå, og ser ikke noe behov i å bytte dem ut, hehe :) Ha en fin kveld/natt videre!

Trude Myhre 03.01.2016 kl.10:47

Becca Alexandra: Ja er gøy å prøve ut nye produkter. Ja det forstår jeg, når man først har funnet noe man liker så er det greit å forholde seg til dem, ha en flott dag :)

Iselin Renée 03.01.2016 kl.11:57

Så koselig :)

Trude Myhre 03.01.2016 kl.20:47

Iselin Renée: Ja det var kjempe koselig :D
Skriv en ny kommentar
hits