UKE 1 av et bedre liv!

  • 09.01.2016 - 13:02

Hei og god lørdag folkens!

Kan virkelig ikke klage over at helgen er her. Utenfor daler det ned med snø og det er helt perfekt å bare sitte inne å gjøre ingenting. For hver dag jeg står opp til snøvær gleder jeg meg bare mer og mer til å kunne gå på ski, så forhåpentligvis kommer det masse snø i morgen slik som det er spådd, så er jeg enda et skritt nærmere.

Det er over en uke siden jeg bestemte meg for å leve et bedre liv, og her sitter jeg en uke senere, og kan være fornøyd med å faktisk ha gjennomført mine planer. Jeg har hatt tre treningsøkter denne uken og jeg har ikke rørt godteriskålen på en uke. Kjenner jeg blir litt svak når jeg ser kakefatet med smultringer på eller sjokoladebollen med masse deilig sjokolade i, men heldigvis har jeg klart å holde meg selv i nakkeskinnet og latt være. Jeg vet jo godt at denne første uken er den verste, så heldigvis har jeg klart meg igjennom den, og da er det bare teit å gi opp nå. Når fristelsen har kommet frem har jeg blitt god venn med fruktbollen og det skal jeg nok fortsette med også.Når man trener så sies det at det er mye enklere å spise sunt, og det må jeg virkelig si meg enig i. Tanken på å spise noe usunt er ikke der, og jeg ønsker å finne noe godt og sunt å spise, for det er jo ingen vits i å trene hvis man bare skal spise usunt, da vil det jo ikke bli noen resultater. Jeg kan ikke huske sist hvor jeg hadde salat på brødskiven, men i går etter treningen ble det to grove brødskiver med salat, agurk og kalkunpålegg, også en liten kopp te til, og det smakte veldig godt.

Når det gjelder treningen så har jeg funnet et flott treningsprogram som jeg skal følge fremover, og jeg gleder meg faktisk, mer om dette og tips til programmet skal dere få senere. Ønsker dere en flott lørdag. Hva bruker dere denne lørdagen til?

 


#Trening #Forandring #suntkosthold #suntliv #Treningsprogram #grovt #godt #mat #Fitoverfat

 

Skriv en ny kommentar
hits