Treningsprogram

  • 14.01.2016 - 18:07

Jeg vet så godt med meg selv at det er ingenting som motiverer meg mer enn når jeg kan se fremover, og det gjør jeg virkelig nå. Det å skulle trene helt på egenhånd og ikke ha noen form for hjelp synes jeg er veldig vanskelig. Motivasjonen klarer jeg ikke å holde oppe så lenge, og det er veldig enkelt å bare hoppe av å si man skal trene senere. Det er jo ingen overraskelse at januar er den måneden hvor det er veldig stort fokus på trening og forandringer etter julen. Jeg er en av dem som finner frem motivasjonen i  januar og ser for meg hvor bra dette kan bli, men det er ikke alltid like enkelt å fullføre disse tankene, ofte forblir det bare med tanken.

#Weheartit

Det har vært flere arrangementer på facebook hvor man kan starte treningen i 2016, treningsprogram og kostholdsplan kan man få være med på, og dette vil jeg jo bare si at er helt fantastisk. Selv vet jeg godt med meg selv at kostholdsplan og sånt ikke fungerer for meg.  Ja jeg kunne nok ha hengt på i en liten periode, men som man vet så hvis man skal gjøre en forandring på kroppen så må man fortsette i en lengre periode, så det ble ingen kostholdsplan å følge for min del. Jeg trives mye bedre hvor jeg kan bestemme selv, og ta sunne valg ut av ting jeg liker, for ja det går faktisk an å leve sunt utenom å måtte følge en kostholdsplan. Som dere vet så har jeg jo brukt penger på det før, men jeg klarte ikke å følge den.

Jeg kom over arrangementet "Fra sofagris til topptrent" på Facebook, og dette virket interessant. Jeg kom meg også inn på siden hennes på Facebook og det er jeg så glad for at jeg har klart. Her sitter det en vakker dame som deler et nytt treningsprogram hver uke som alle kan være med på, uansett om du aldri har trent eller om du alt trener. Motivasjonen min er virkelig på plass når jeg vet at det kommer et nytt treningsprogram hver uke, og jeg gleder meg til å fortsette. Uke en var kjempe fin, og jeg likte treningsprogrammet veldig godt, og uke to er også veldig bra. Så hvis du har lyst til å trene med et treningsprogram så er virkelig dette en fin ting for deg.

Dere finner siden hennes HER, klikk dere inn og lik, det fortjener hun virkelig!  #frasofragristiltopptrent

  Ønsker dere en strålende kveld videre! Følger du et treningsprogram?

 


#trening #kosthold #treningsprogram #frasofagristiltopptrent #2016

Line 14.01.2016 kl.18:35

Så bra :) jeg har begynt å jogge 3 ganger i uken og begynt å spise bedre :))

siljeogaleksander 14.01.2016 kl.21:18

Hei Trude <3 :D

På H&M har dem noen veldig fine flasker. Det er en grønn og en rosa, på dem står det en tekst.

På den grønne står det Who run this world og på den rosa står det eat sleep squat repeat. Jeg får selv litt inspirasjon av dem. :) Ville bare si ifra :)

Trude Myhre 15.01.2016 kl.13:16

siljeogaleksander: Hei :D Så bra tips, dette må jeg se på. Takk for tipset :) <3

Trude Myhre 15.01.2016 kl.13:17

Line: Så flink du er :D Lykke til videre, jeg har troa på deg :)
Skriv en ny kommentar
hits