Endelig! Mary Kay

  • 15.01.2016 - 21:48

God fredagskveld folkens! E-N-D-E-L-I-G er det helg igjen, og jeg er så klar for denne helga. Litt forvirrende er det, for i mitt hode er det tydeligvis lørdagskveld, så jeg blir like glad hver gang jeg kommer på at det faktisk bare er fredag. Denne uka har gått unna som bare det, og det er ikke lenge igjen til enda en praksisperiode begynner, å det kjenner jeg at jeg gleder meg litt til. Dagen i dag ble faktisk startet på lesesalen med en pensumbok, og det føles faktisk veldig deilig når man leser ting som er ganske så spennende.   

I dag kunne jeg endelig hente disse fantastiske produktene som jeg har gledet meg sånn til å teste ut. Så i kveld blir kveldsrutinene bare en drøm, mitt ansikt skal virkelig få litt pleie. Kanskje Mary Kay blir den nye favoritten i min toalettmappe, bare se på denne herlige toalettmappen, var den ikke fin? Jeg har brukt så mye penger på renser og prøvd ut mye forskjellig uten noen form for positiv effekt, så forhåpentligvis ligger mirakelet i disse små søte flaskene.

 

Kos dere videre på denne herlige fredagskvelden! Hvordan tilbringer du denne kvelden?

Silje 16.01.2016 kl.00:43

Denne fredagen ble tilbrakt hjemme. Så møtte jeg bestevenninna mi på jessheim og vi har handlet inn til det vi skal ha i morgen. Vi skal feire forloveden sin bursdag. Så nå er alt gjort klart :).

Om du vil så kan du ta en titt inn på trenings bloggen min. Den er: http://liveemiitt.blogg.no/

Trude Myhre 16.01.2016 kl.12:53

Silje: Det hørtes jo kjempe koselig ut :D Takk for linken, den må jeg titte innom. Ønsker deg en fortsatt flott lørdag :)
Skriv en ny kommentar
hits