5 ting å bruke lørdagen på!

  • 16.01.2016 - 12:47

God lørdag alle herlige mennesker! Her sitter jeg godt plasser ny dusjet i min flotte rosa morgenkåpe, etter å ha startet denne lørdagen med ukens aller siste treningsøkt. Jeg er så glad for at jeg har klart å gjennomføre disse to ukene på treningsfronten, så nå ønsker jeg uke tre bare hjertelig velkommen, for jeg skal ta deg imot med åpne armer. Denne lørdagen ser ut til å bli helt nydelig, solen stråler og snøen gjør virkelig alt bare helt perfekt. Men over til det dette innlegget skal handle om: 5 ting å bruke lørdagen på. Helgene er mine favoritter, men det er ikke alltid jeg helt vet hva jeg skal bruke dem til, og jeg er kanskje ikke alene om det. Så her får dere noen tips til hva dere kan gjøre på en lørdag.

1. Når solen skinner som den gjør i dag så er det virkelig perfekt å finne frem skiene eller vinterskoene, fylle oppe sekken med kakao og en niste, for så å bare nyte en flott dag ute. Hvorfor ikke bare ta middagen ute også? Ta med deg engangsgrillen og det du måtte ønske av mat, eller bare lag et herlig bål, det kan ikke bli koseligere enn dette. Naturen er helt nydelig i seg selv og denne vinteren er jo så kortvarig så det er best å utnytte den når den først er her.

 

 

2. Lørdager er den dagen hvor man kan gjøre alt man ikke rakk i uken som gitt, sånn som å besøke venner. Til tider kan tiden bli så utrolig knapp og det blir vanskelig å prioritere de flotte vennene som man egentlig burde ha brukt mye mer tid sammen med. Dra på besøk til noen du ikke har sett på en stund, eller noen du bare ønsker å være med, slipp latteren og praten løs og bare kos dere gjennom hele dagen.

3. Helgen er også veldig fin til å slappe helt av og ikke tenke på noen ting. Sett på favorittfilmen og fyll koppen med noe varmt. Dette kan bare ikke slå feil, og du kan jo invitere noen og gjøre det enda litt koseligere. Tenn masse levende lys og drøm deg bort i din favoritt tvserie eller film.

4. Finn frem ansiktsmasken, hårkuren, neglelakken og kroppsskrubben og unn deg selv en skikkelig spadag. Etter en stressende uke kan det vært behagelig og ikke minst veldig avslappende å bare ta seg tid til å tenke på deg selv og din egen kropp. Kanskje noe godt i godteriskålen og noe godt i glasset vil gjøre det litt ekstra koselig.

  

5. Bruk lørdagen på å bake, hvorfor ikke bare sett i gang en gjærdeig eller en av dine favorittkaker og kos deg gløgg med å spise de opp etterpå, eller iallfall ta deg en liten smak. Ingenting er i mine øyne bedre enn nybakte kaker, og det er så koselig å lage dem også. Bare fyll opp fryseren når du først er i gang, så har du mye godt å kose deg med utover vinteren.

 

Håper dere fikk noen tips til hva dere kan bruke denne flotte lørdagen til. Hva liker du å bruke lørdagene til?

frustrertefrue 16.01.2016 kl.15:52

åhh utrolig fine tips! Akkurat det jeg trengte! Jeg skal få gjort noe av det:D

Trude Myhre 20.01.2016 kl.12:52

frustrertefrue: Så bra du likte tipsene, det gjør meg glad :D
Skriv en ny kommentar
hits