En lekker og god frokost!

  • 20.01.2016 - 13:21 

Velkommen kjære onsdag, du er virkelig hjertelig velkommen her hos meg. Onsdagen ble startet akkurat som jeg hadde planlagt, utsvette og sliten etter en treningsøkt, og frisk og fin etter en nydelig dusj. Jeg er så glad for at jeg er streng nok med meg selv og bare tvinger meg til å trene selv om det ikke er så mye motivasjon i bildet akkurat nå. Så hvis dere har noen tips til hvordan jeg finner litt motivasjon så bare skrik ut. På mandag gjennomførte jeg en økt som jeg aldri hadde trodd jeg skulle klare før. Jeg jogget 3 km i strekk uten noen form for pause for aller første gang, og det føltes bare helt fantastisk. Gjennom hele joggeturen fortalte jeg meg selv positive ting for å holde hodet oppe, og det funker for meg. Kroppen var helt ferdig og jeg var strålende glad etter denne økten. Dette er hva som gjør at det er verdt å trene, når man får til noe som man ikke hadde trodd at man skulle klare.

  

Etter en treningsøkt får jeg alltid lyst til å lage noe godt til mat, og i dag gjennomførte jeg det virkelig. En grov brødskive med to speilegg og litt mager baconost under, en gulrot, tomat og litt agurk. Pluss et glass sjokolademelk og en kopp deilig te. For min del er det så fort at jeg blir matlei når jeg bare spiser det samme hele tiden og alltid bare velger noe lettvint, så da er det godt å ha god tid noen morgninger slik at jeg gjøre frokosttallerkenen fin og smakfull.

 

Håper onsdagen tar godt vare på dere, ønsker dere det aller beste! Hva liker du å spise til frokost?

 


#trening #frasofagristiltopptrent #mat #Food #fitoverfat #veientiletbredreliv #hygge #svett #sporty #fittrude

Iselin Renée 20.01.2016 kl.13:32

Den klokken har jeg også :)

Trude Myhre 22.01.2016 kl.14:07

Iselin Renée: Den klokken er jo så fin og viser akkurat hva jeg liker å vite når jeg trener :) Ønsker den en flott helg!
Skriv en ny kommentar
hits