Oppskrift: Forfriskende smoothie!

  • 22.01.2016 - 14:05

Fredagen kom fort, og helgen kom virkelig enda fortere. Klokken 7 i dag tidlig var jeg helt klar for å hoppe i dusjen, men når jeg sjekket telefonen før jeg sto opp hadde det kommet melding om at dagens undervisning var avlyst, og jeg falt virkelig bare tilbake til drømmeland med en gang, og det var virkelig godt. Siden dagen i dag ble litt lengre enn planlagt så fikk jeg tid til ukens siste treningsøkt før helgen, og det føltes kjempe bra. Nå kan jeg virkelig ta ukens hyttetur med god mat med skikkelig god samvittighet. Baggen er pakket og klar, og det ventes bare på at klokken kan bli så mye så vi kan dra, og starte en kjempe flott helg. Men før jeg tar helt helgen, så må jeg bare tipse dere om en deilig smoothie som jeg prøvde i sta. Det trenger virkelig ikke være verken dyrt eller vanskelig, men bare veldig veldig godt.

  

Denne deilig smoothien inneholder kun 1 boks hermetisk ananas med saften, litt mango og gresk yoghurt med sitron. Dette ble forfriskende og godt, og det blir nok en ny favoritt her hos meg. Det å lage smoothie handler jo egentlig mest om å bare ha litt fantasi og blande dine favoritter, så vil du få en skikkelig god og litt mettende drikk som du bare kan kose deg med. Dette er jo helt perfekt som litt helgekos når man får lyst på noe godt. Jeg pleier alltid å lage smoothiene litt fyldige og synes dette er best, men dette kan man fint regulere med mer eller mindre veske.

Ønsker dere en strålende helg og nyt denne fine vintertiden flotte mennesker. Hvordan skal du bruke helgen din?

 


#Smoothie #vinter #smoothiefavoritt #favoritt #mango #ananas #greskyoghurt #fittrude #vegentiletlettereliv #frasofagristiltopptrent #kos #hyttetur

Amanda 22.01.2016 kl.15:13

Mmm nam nam! den så herlig ut :) Håper du får en fin helg du også! skal bruke den på shopping med venninna mi. kanskje innom en ungdomsklubb også.

eveliin 22.01.2016 kl.21:33

den så utrolig godt og fristende ut :D

god helg

Trude Myhre 26.01.2016 kl.12:51

Amanda: Takk, jeg fikk en flott helg. Det hørtes veldig koselig ut, alltid gøy med shopping. Ønsker deg en flott dag videre :)

Trude Myhre 26.01.2016 kl.12:51

eveliin: Den smakte kjempe godt. Ønsker deg en strålende dag videre :)
Skriv en ny kommentar
hits