Min helg + perlemorskyer

  • 31.01.2016 - 21:06
God kveld! Det er så rart at helgen allerede er over, det føles som det var i sta at helgen faktisk kom, men som alltid flyr den forbi før jeg har rukket å blunke en eneste gang. Fredagen besto av kun to skoletimer før jeg igjen kunne starte bilen og reise hjem. Det er så rart å tenke på at jeg ikke skal tilbake på skolen før om fem uker, ja FEM UKER, det er ganske lenge det. Men jeg kjenner at jeg faktisk gleder meg til å være borte fra skolen nå. Man kan virkelig bli lei av disse auditorium-rommene man ser daglig, og tilbringer eks antall timer i, så man noen ganger bare kan føle at rumpa dovner bort. Nei jeg er ikke helt den personen som elsker forelesninger, men jeg vet jeg må ta meg selv i skinnet og bare fokusere på at det kun er igjen to og et halvt år før jeg endelig kan si at jeg er ferdig utdannet, og denne gangen håper jeg det er for godt. Jeg har faktisk fulført det første halve året av dette studiet, og det føles så godt, men også litt skummelt, for det betyr at eksamen nærmer seg mer og mer. Jeg håper virkelig jeg klarer å bruke denne praksistiden fornuftig, og da mener jeg når jeg ikke er i barnehagen også. Jeg har kommet meg igjennom nesten alt pensum i det ene faget, men jeg er ikke i nærheten i det andre, og det er også det faget jeg er mest redd for når det kommer til eksamen. Så jeg må virkelig stå på nå i disse ukene slik at jeg kan komme meg igjennom det pensumet også.

  

Dette innlegget skulle handle om helgen min, men nå ser dere hvor fort man sporer av. Når jeg først begynner å skrive så kommer det plutselig mange tanker, og de får alle lov til å komme ned på tastaturet også, men tilbake til denne alt for korte helgen. I går, altså lørdagen brukte jeg til å være flyttehjelp, første gang jeg har vært med noen å flytte, og jeg synes faktisk det var veldig koselig. Så hyggelig å kunne være til hjelp for personer man har blitt veldig glade i, i løpet av årene, føles så godt å kunne hjelpe til. Etter flyttingen dro jeg rett til bestemor og bestefar hvor bilen min var parkert, skiftet, ordnet meg og dro videre til pizzakveld sammen med den flotte familien til Jørgen, like koselig som alltid. Kvelden ble avsluttet foran tvn med et vinglass, eller for min del kan man vel heller si med tre slurker vin. Haha huff denne vinen og meg, det er jo nesten litt håpløst.

 

 

I dag var det ingen vekkeklokke som vekte oss, og det var veldig godt. Deilig å kunne få sove ut litt og våkne opp helt utvilt. Vi tok oss en veldig hyggelig gåtur i solen, før vi gikk inn igjen og koste oss med kanelbolle, nam nam. Når jeg tenkte på at jeg ville skrive dette innlegget til dere så ante jeg ikke hva jeg skulle bruke som bilder, siden som dere vet er jeg utrolig dårlig på å ta bilder, men bare en liten stund senere kom det flotte perlemorskyer på himmelen. De var ikke like store og vakre som sist jeg fotograferte sånne, men fortsatt veldig søte.

  

Snart skal jeg kutte opp grønsaker, finne skrivesakene mine og pakke ned parkdressen til i morgen. Det kommer til å bli så deilig å fly rundt i denne dressen i fire uker, det gleder jeg meg virkelig til. Bare finne noen tette sko nå så blir det jo nesten litt luksus. Håper dere også har hatt en strålende helg, og fått sett litt til den nydelige solen som også har besøkt oss så vidt.

 

Hva har du brukt helgen din til?

Skriv en ny kommentar
hits