Inne i en god rutine

  • 13.03.2016 - 12:00

God søndag! Lenge siden sist nå, men tiden går jo så utrolig fort om dagen. Er jo ikke lenge igjen til det er eksamen og sommerferie, nei det er bare så rart hvordan dette skoleåret bare flyr av gårde. Siden sist har jeg hatt en veldig fin vinterferie på hytta, og jeg har gjort unna min første skoleuke igjen etter praksis. Det er både litt kjedelig men også godt å komme tilbake til skolebenken etter noen uker i praksis. Jeg skulle virkelig ønske hele utdannelsen bare foregikk i en barnehage, det hadde vært så perfekt, men det er godt å komme tilbake også å vite at jeg er et skrittt nærmere å være utdannet barnhagelærer for hver dag som går. 

Denne uken som har gått har virkelig vært en av de bedre, jeg har endelig fått tatt meg selv i nakken og kommet meg inn i treningen min igjen. Programmet jeg begynte på etter nyttår, har jeg kuttet ut og byttet ut med ting jeg synes er morsomt. Trening skal være noe bra, noe man liker, så da er det ingen vits for meg å presse meg igjennom en økt på tredemølla og noen styrkeøvelser etterpå, det blir heller bare et slit, og man får ingen god erfaring med trening når man gjøre noe som man ikke liker så godt. Denne uken har jeg vært aktiv 4 dager, og jeg skal ta meg en skitur i dag også, så har jeg faktisk hatt en form for trening hele 5 dager denne uken, og det er jeg veldig stolt av, kan ikke huske sist jeg var så flink. 

I går startet jeg dagen med en deilig skitur, helt alene midt inne i skogen, og nei det kan jo nesten ikke blir bedre. På fredagskvelden var jeg egentlig bare litt lei av alt, jeg tillatter meg selv å spise det jeg vil kalle for "dritt mat", og da føler jeg meg iallfall ikke noe bedre etterpå. Så for å få humøret opp igjen, bestemte jeg meg for at lørdagen skulle starte med en skitur, og det var virkelig på sin rette plass.  Denne treningsklokken er virkelig en god motivasjon etter en  treningsøkt. Jeg er kanskje ikke så  interessert i pulsen og alt det der,  men å se lengden jeg har treng og det jeg har forbrendt, DET er  motiverende det. Virkelig ikke en av de verste investeringene jeg har  gjort. 

 

 Motvisjonen er på topp om dagen, og denne gang håper jeg virkelig på  at den holder seg der, jeg skal iallfall gjøre det jeg kan for å holde meg  i denne gode rutinene jeg har kommet meg inn i. Snart skal jeg ut å gå min tredje skitur denne helgen. Har ikke gått på ski før i  år, så da får jeg virkelig ta det igjen når jeg først har begynt. Det ble  faktisk ikke bare en skitur i går, for når kvelden kom, og mørket la seg over skogen, så dro jeg og herlige Anneli ut på enda en skitur,  med kakao i sekken og en nystekt sjokolademuffins hadde vi det helt  topp. Det er ikke hver lørdag at skidressen er kveldens antrekk, men  noen ganger er det veldig deilig. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg trenger noen tips til treningsmusikk, så har du eller vet om en bra liste på spotify så legg gjerne igjen en kommentar. Ønsker dere en strålende søndag videre, og nyt siste delen av helgen. Hvordan ser din søndag ut?

Skriv en ny kommentar
hits