Endelig en forandring

  • 15.03.2016 - 11:06

God morgen fininger, har dere også vært så heldige og få et strålende vær i dag? Det er så fint utenfor vinduet nå, virkelig følelsen av vår, og jeg håper bare dette været varer.

For snart en uke siden tok jeg et valg som jeg ikke var helt sikker på om jeg ville ta. Jeg har veldig lenge slitt med at det lange håret mitt bare tugger seg når jeg har det løst, og spesielt hvis jeg har brukt skjerf, litt høye gensere eller bare en jakke, og det er virkelig ikke spesielt morsomt. Når man står hjemme å kammer og kammer, og til slutt må man bare dra ut de små tuggene som er igjen fordi jeg ikke klarer å børste de ut, da er det ikke så kult å ha det lange håret lenger. Jeg hadde tanken inne om å klippe av en del før jul, men jeg la hele tankne på hylla for håret hadde jo blitt så langt, og jeg har så lenge ønsket meg et så langt hår. I vinterferien kom jeg igjen inn på tanken om å klippe av meg litt hår, jeg luftet den for noen venninner og fikk positiv respons fra dem, men tanken var fortsatt litt skummel. Når frisørdagen kom så grudde jeg meg, ja jeg var skikkelig nærvøs, jeg tok med meg mobilen med noen bilder av en frisyre jeg hadde siklet litt etter. Jeg hadde ikke bestemt meg hundre prosent før jeg luftet tanken for frisøren og hun likte tanken min, og jeg er så glad for at jeg valgte å gjøre det, for jeg har ikke angret en dag siden. Endelig kunne jeg få en lang bob og jeg er så fornøyd med det. Alt av tuggene er borte og jeg slipper å måtte sette opp håret hver dag for å ikke måtte stå evigheter med børsten om kvelden. Jeg kunne selvfølgelig ikke klippe av meg håret utenom å ha noen minner, så min flotte frisør stilte opp som fotograf.   

 Det er litt rart å se hvor langt håret mitt egentlig hadde blitt, for det er jo ikke før du skal til frisøren at du innser hvor langt det er. Jeg er veldig klar for å ha denne nye lengden nå, så om jeg noen gang går tilbake til det lange håret vet jeg ikke, men akkurat nå vil jeg ha det kort og enkelt akkurat som det er nå. Jeg er veldig glad for at jeg turte å ta dette skrittet og jeg har ikke angret noe siden, og det føles jo bare enda bedre. Jeg gjorde det som var riktig, og ja det er jo bare hår, det vokser jo alltid ut igjen. Man har fått ett liv å leve, så vurderer du å klippe deg? ja så gjør det, det vil alltid vokse ut igjen, og mest sansynlig vil du kle den nye hårsveisen veldig godt, selv om du kanskje ikke er helt sikker før du har klipt deg.

 

 

Ønsker dere en fantastisk fin tirsdag i dag! Jeg har studiedag, så planen er å gjøre noen oppgaver og å ta meg tid til å trene lit. Jeg har enda ikke bestemt meg helt hvordan jeg vil trene i dag, men med tanke på dette været så må jeg ut en tur, så kanskje det blir en tur og en liten cardio økt inne sammen med youtube. Har du noen gang gjort en stor forandring med håret?

lisarorvik 15.03.2016 kl.11:09

Kjempe fint :)

Trude Myhre 15.03.2016 kl.12:19

lisarorvik: Tusen takk :)
Skriv en ny kommentar
hits