Våren er tiden for å nyte alt sammen

  • 15.03.2016 - 17:37

Det er jo vår så langt øye kan se, så vakkert, og jeg liker det så utrolig godt. Jeg tok meg med hunden og kom oss ut på en deilig og lang gåtur før middag, kan vel si det sånn at joggeskoene mine føltes som vanndammer men fortsatt så deilig å være ute og gå i dette strålende været som vi har i dag. Hører vannet renne ned fra takrenna, drøppe fra taket og surpelyden man hører når man går i den alt for våte snøen/sørpen i vegen, det er så hyggelig, og det gir meg bare et stor håp om at våren har komme for å bli, og denne gangen håper jeg den ikke svikter.

 

 

I går kveld møtte jeg Malin for å gå en tur, vi pleier å gå turer på mandager og det er så deilig å ha en turpartner, for da blir det automatisk både morsommere og enklere å komme seg ut på turer. Vi gikk i nærmere to timer i går, og det var veldig koselig, og ikke minst behagelig å ta kvelden etter en slik flott tur. For meg ble det en smule kaldt for optimismen var jo stor når det var flott sol når vi gikk, så vottene ble liggende igjen hjemme og det burde de overhodet ikke ha gjort, men fikk da tilbake varmen i fingrene i løpet av kvelden også.  Vi fikk med oss solnedgangen mens vi gikk over bygda, det er rart hvor fort himmelen forandrer seg i løpet av få minutter. Plutselig var store deler av himmelen rød, og solen var så å si borte.

 


 

Nå sitter jeg her så mett etter middagen og bare blar meg igjennom noen blogger, og slapper av. Snart skal jeg gjennomføre ukens første cardioøkt før jeg skal ta meg en skikkelig god dusj med ansiktsmaske og sånt. Dette vårværet gjør virkelig noe positivt med meg, og jeg er så klar for fortsettelsen, måtte våren gi meg en fantastisk tid. Hva skal du bruke denne kvelden til?

Oda 15.03.2016 kl.17:39

herlig :D
Skriv en ny kommentar
hits