Endelig en forandring

 • 15.03.2016 - 11:06

God morgen fininger, har dere også vært så heldige og få et strålende vær i dag? Det er så fint utenfor vinduet nå, virkelig følelsen av vår, og jeg håper bare dette været varer.

For snart en uke siden tok jeg et valg som jeg ikke var helt sikker på om jeg ville ta. Jeg har veldig lenge slitt med at det lange håret mitt bare tugger seg når jeg har det løst, og spesielt hvis jeg har brukt skjerf, litt høye gensere eller bare en jakke, og det er virkelig ikke spesielt morsomt. Når man står hjemme å kammer og kammer, og til slutt må man bare dra ut de små tuggene som er igjen fordi jeg ikke klarer å børste de ut, da er det ikke så kult å ha det lange håret lenger. Jeg hadde tanken inne om å klippe av en del før jul, men jeg la hele tankne på hylla for håret hadde jo blitt så langt, og jeg har så lenge ønsket meg et så langt hår. I vinterferien kom jeg igjen inn på tanken om å klippe av meg litt hår, jeg luftet den for noen venninner og fikk positiv respons fra dem, men tanken var fortsatt litt skummel. Når frisørdagen kom så grudde jeg meg, ja jeg var skikkelig nærvøs, jeg tok med meg mobilen med noen bilder av en frisyre jeg hadde siklet litt etter. Jeg hadde ikke bestemt meg hundre prosent før jeg luftet tanken for frisøren og hun likte tanken min, og jeg er så glad for at jeg valgte å gjøre det, for jeg har ikke angret en dag siden. Endelig kunne jeg få en lang bob og jeg er så fornøyd med det. Alt av tuggene er borte og jeg slipper å måtte sette opp håret hver dag for å ikke måtte stå evigheter med børsten om kvelden. Jeg kunne selvfølgelig ikke klippe av meg håret utenom å ha noen minner, så min flotte frisør stilte opp som fotograf.   

 Det er litt rart å se hvor langt håret mitt egentlig hadde blitt, for det er jo ikke før du skal til frisøren at du innser hvor langt det er. Jeg er veldig klar for å ha denne nye lengden nå, så om jeg noen gang går tilbake til det lange håret vet jeg ikke, men akkurat nå vil jeg ha det kort og enkelt akkurat som det er nå. Jeg er veldig glad for at jeg turte å ta dette skrittet og jeg har ikke angret noe siden, og det føles jo bare enda bedre. Jeg gjorde det som var riktig, og ja det er jo bare hår, det vokser jo alltid ut igjen. Man har fått ett liv å leve, så vurderer du å klippe deg? ja så gjør det, det vil alltid vokse ut igjen, og mest sansynlig vil du kle den nye hårsveisen veldig godt, selv om du kanskje ikke er helt sikker før du har klipt deg.

 

 

Ønsker dere en fantastisk fin tirsdag i dag! Jeg har studiedag, så planen er å gjøre noen oppgaver og å ta meg tid til å trene lit. Jeg har enda ikke bestemt meg helt hvordan jeg vil trene i dag, men med tanke på dette været så må jeg ut en tur, så kanskje det blir en tur og en liten cardio økt inne sammen med youtube. Har du noen gang gjort en stor forandring med håret?

2 kommentarer

Endelig! Mary Kay

 • 15.01.2016 - 21:48

God fredagskveld folkens! E-N-D-E-L-I-G er det helg igjen, og jeg er så klar for denne helga. Litt forvirrende er det, for i mitt hode er det tydeligvis lørdagskveld, så jeg blir like glad hver gang jeg kommer på at det faktisk bare er fredag. Denne uka har gått unna som bare det, og det er ikke lenge igjen til enda en praksisperiode begynner, å det kjenner jeg at jeg gleder meg litt til. Dagen i dag ble faktisk startet på lesesalen med en pensumbok, og det føles faktisk veldig deilig når man leser ting som er ganske så spennende.   

I dag kunne jeg endelig hente disse fantastiske produktene som jeg har gledet meg sånn til å teste ut. Så i kveld blir kveldsrutinene bare en drøm, mitt ansikt skal virkelig få litt pleie. Kanskje Mary Kay blir den nye favoritten i min toalettmappe, bare se på denne herlige toalettmappen, var den ikke fin? Jeg har brukt så mye penger på renser og prøvd ut mye forskjellig uten noen form for positiv effekt, så forhåpentligvis ligger mirakelet i disse små søte flaskene.

 

Kos dere videre på denne herlige fredagskvelden! Hvordan tilbringer du denne kvelden?

2 kommentarer

Studere og trene!

 • 14.01.2016 - 14:33

Hei alle sammen! Har torsdagen vært bra så langt? Det har iallfall min vært. Fyr i ovnen, varmt i koppen og fuglebrettet fult av fugler, det er virkelig en perfekt vinterdag.

Dagens skoletimer er unnagjort og en innlevering er skrevet og levert inn. Dette skolelivet er virkelig et liv, det er noe man alltid tenker på og du vet det MÅ gå først, selv om det ikke alltid er like enkelt å prioritere det slik. Ukene går så utrolig fort, spesielt når vi har studiedag på onsdag. Kan ikke skryte på meg at jeg er så flink på å bruke disse studiedagene til å studere, men det får vi se om det blir forandringer på etter hvert, uansett er det en flott dag til å få gjort ting man ellers må gjøre i løpet av uken. Snart får jeg finne frem igjen treningsskoene og den gode musikken for så å gjennomføre dagen treningsøkt. Kun to økter igjen i løpet av denne uke, og det føles veldig godt. Kan ikke si jeg helt har funnet den motivasjonen jeg trenger, så det å starte treningsøkta kan noen ganger føles som en liten kamp i seg selv, men heldigvis er jeg sta nok til å være bestemt på at dette skal gjennomføres. Gleder meg til det blir sommer igjen så jeg kan ta med treningen ut, men til den tid så forblir den nok inne.

Ønsker dere en flott og kald torsdag videre så høres vi senere! Hvordan har din torsdag vært så langt?

2 kommentarer

Nyttårsaften, del 1

 • 03.01.2016 - 21:33God kveld alle sammen, hatt en fin dag? Min dag har ikke bestått av så veldig mye, men jeg har faktisk fått ryddet bort igjen julen av mitt lille rom, men når jeg ser ut av vinduet så ser jeg fortsatt julestjernen, så helt utryddet er det vel ikke...  Jeg tenkte jeg skulle dele noen bilder fra nyttårsaften med dere, og siden det ble en del bilder så velger jeg å dele det opp i to innlegg slik at vi slipper et innlegg oversvømt med masse bilder. Heidi hadde pyntet verdens skjønneste bord, så selvfølgelig gikk jeg litt bananas med kamera, og det vakre bordet må jeg jo bare dele med dere. Så utrolig koselig!

Denne flotte kvelden besto av kjempe god mat, dessert, kake, godteri, latter og spilling i timevis før klokken ble 12. Å når klokken nærmet seg 12 så fant vi selvfølgelig frem klærne, kamera og stjerneskuddene for å få med oss alle de flotte rakettene som ble sendt opp rundt oss. Nydelig som alltid. Resten av natta ble litt annerledes enn planlagt, men på en hyggelig måte. Selv om planen var at jeg skulle hjem, så ble det aldri til det. Det var så mye koseligere å sitte hele natten gjennom å se på filmer og gamle serier, og kose oss med litt vin i glasset og bare kunne skravle om alt og ingenting. Det var ikke før klokken bikket syv på morgningen at vi fikk oss noen timer med søvn. Jeg tror faktisk dette er en av de aller beste nyttårsfeiringene jeg har vært med på. Så vanvittig koselig og ikke minst gøy. Håper dere nyter bildene like mye som jeg gjør, så vil det komme en del to etter hvert.

 
Hvordan ble din nyttårsaften?

8 kommentarer

Nyttårsforsetter

 • 03.01.2016 - 11:04

Tiden er inne for å sette seg nye nyttårsforsetter, og hvert år er det like vanskelig å finne ut hva man skal sette, eller det er ikke så vanskelig å finne ut av hva, men det å gjennomføre er kanskje en smule vanskelig. Jeg har satt meg noen nyttårsforsetter i de siste årene, men det er kun fåtallet som jeg har gjennomført. Derfor har jeg tatt det store valget i år om å ikke sett meg noen nye nyttårsforsetter. Jeg vet med meg selv at det gir meg ingenting, det blir bare glemt og gjemt. Istedenfor skal jeg prøve å finne meg tanker som jeg liker, kanskje sette meg noen små mål, utenom at det nødvendigvis må være et nyttårsforsett. Mål er noe man kan sette gjennom hele året, og derfor starter jeg dette året uten.Jeg er fult klar over hva jeg vil klare og hva jeg vil oppnå, og det har jeg jo delt litt av med dere også. Ofte kan nyttårsforsetter bli store mål og forandringer som det kan være vanskelig å gjennomføre, fordi vi setter så alt for store mål til oss selv, og vi vil at alt skal bli så perfekt,  men egentlig kan det jo bare være små hyggelige ting, og det er jo lov å kunne velge noe som man VET man klarer å gjennomføre.

Har du satt deg noen nyttårsforsetter i år?

2 kommentarer

Mary Kay og pizzakveld

 • 03.01.2016 - 01:07

God kveld, og ikke minst godt nyttår, har dere fått en fin start på 2016? Endelig er det nye året her, og jeg er klar for å oppleve mer fint med dette livet og ikke minst bare ha det fint og hyggelig med menneskene rundt meg. Nyttårsaftenen min var bare helt strålende, og jeg koste meg kjempe masse, men det kommer det et innlegg om senere.

Disse to første dagene av 2016 har vært veldig fine. I kveld har jeg hatt besøk av noen herlige jenter, hvor det ble Mary Kay kurs, noe som var veldig gøy og ikke minst også lærerikt. Elsker virkelig å fornye produktene i skapet, så nå gleder jeg meg bare til de nye kommer, og jeg krysser fingrene for at det er produktene som gjør susen for huden min. Det ble selvfølgelig også masse god skravling, og litt å spise på. Jeg kan virkelig ikke ha jentekvelder utenom å servere noe godt, det blir bare feil for meg, så litt ost og kjeks, tacorull, kake og hjemmelaget gele måtte det jo bare bli. Dette ble mitt aller første møte med Mary Kay produkter og jeg må virkelig si meg positivt overasket, produktene vi fikk teste var kjempe gode. Vil virkelig anbefale dere å bli med på et kurs hvis dere får muligheten.  

 I går hadde jeg også en veldig koselig kveld, deler av dagen ble brukt til å sove siden vi la oss en smule seint på nyttårsaften, men når jeg endelig kom meg opp så fikk jeg besøk av flotte Sina, og sammen dro vi videre for å besøke min søster. Vi koste oss med Pizza på restaurant og fikk nyte et skikkelig snøvær i Lillehammer. Må si jeg virkelig ønsker at det bare plutselig skal lave ned snø, slik at jeg endelig kan finne frem skiene mine. Heldigvis er det hvitt her, men jeg sier ikke nei takk til litt til snø.

Ferie er virkelig litt skummelt, for det er ikke mye som skal til for å snu døgnet. Nå er det kun bare en dag igjen av denne tre ukers lange ferien, så litt søvn må jeg klare å hente før det er en ny dag igjen.  Ønsker dere alle en kjempe fin natt.  Har du noen gang prøvd produkter fra Mary Kay? og er du eventuelt fornøyd?

4 kommentarer

Julekvelden 2015

 • 25.12.2015 - 15:10

God morgen herligheter, sovet godt? Kanskje litt seint å si god morgen nå, for halve dagen har jo faktisk gått. I Dag startet dagen med en herlig julefrokost som selvfølgelig besto av kalde middagsrestene fra i går kveld, med lefse og sennep, helt perfekt. Antrekket for denne dagen er selvfølgelig pysjamas og tøfler, for hvor deilig er det ikke å bare slappe av i daffe klær, usminket, og fortsatt noen flotte krøller fra i går. Om noen timer skal vi prøve å finne enda litt mer julestemning med å se på den nye Flåklypa filmen på kino.  

 Middagsbordet i går ble pyntet med enkel og ikke minst billig pynt. Med aluminiumsfolie, grankvister, kongler, to lys og noen nisser så ble det ganske så hyggelig. Serviettene ble brettet og formet som hjerter, for å få et enda koseligere bord. Det ble servert en deilig julemiddag i går som besto av ribbe, julepølse, medisterkaker, og alt det gode tilbehøret som hører til. Som en tradisjon så var desserten selvfølgelig både riskrem og multekrem, og alt sammen smakte like godt. Hvis det var noe som virkelig overrasket meg i går så var det alle pakken som lå under treet, det var fult over alt, og det var så mye utrolig flott under der. Jeg fikk så mye fint og gleder meg virkelig over alt sammen.

 

Det ble en flott kveld som ikke glemmes, og jeg håper virkelig på at resten av julen blir akkurat like fin. I dag er det kun en uke igjen av 2015, og den må virkelig bare bli bra, så gleder jeg meg til å få en flott start med det nye året også. Ønsker dere alle en fortsatt fin juletid, nyt tiden fult ut og ta vare på dem dere er glade i.


Hvordan var din julekveld?

2 kommentarer

Kvelden før kvelden!

 • 23.12.2015 - 18:32

Lille julaften, kvelden før kvelden, det er en av de dagene i året man virkelig ikke kan sove bort, så her startet dagen i 9 tiden, iallfall for meg.

"Jul i Flåklypa" står og surrer på tvn, både morgendagens hår og deler av sminken er teste, nesten alle julegavene er pakket inn og nissene har endelig funnet sine plasser og skaper god julestemning. Jeg er ikke av typen som ser på så veldig mange filmer, men i dag har det surret 3 forskjellige filmer på tv-skjermen, og det er bare veldig koselig. Julen 2015 tror jeg virkelig skal bli bra, og jeg kjenner jeg allerede gleder meg til morgendagen, med gode filmer på tvn, nydelig mat, flott selskap og noen pakker. Ja jeg kan jo ikke gjemme bort at jeg gleder meg litt til alle de flotte pakkene som snart skal få sin plass under juletreet.Kvelden er ikke helt tatt enda, for først er det tid for en tur ned på gravplassen for å tenne et lys og sette på litt julepynt. For meg er det utrolig viktig å tenne et lys og pynt med en nisse for de flotte menneskene som dessverre ikke er med oss lenger. Alle har rett til en fin jul uansett hvor de befinner seg.  

I hele dag har jeg vandret rundt i noen alt for store og deilige joggeklær. Ingenting er som å ha på seg store og deilige klær, se på film og bare slappe helt fullstendig av. Her i huset skal kvelden brukes som den alltid gjør, det blir pynting av juletre, spising av sylte og lefse, og ikke minst litt titting på tv. Noen tradisjoner har man alltid med seg, og dette er nok en av dem. Julekjolen er enda ikke helt bestemt, men heldigvis er det ikke det aller vanskeligste valget, så dette er ikke hva jeg skal bruke hele kvelden min på å tenke på.

 Ønsker dere alle en strålende flott lille julaften! Har du bestemt morgendagens antrekk?

2 kommentarer

Bitte lille julaften!

 • 22.12.2015 - 09:05

God morgen, og velkommen kjære bitte lille julaften! Jeg er helt overrasket når jeg tenker over hvor fort denne førjulstiden har gått. Jeg kan nesten ikke huske sist jeg hadde så mye å gjøre i førjulstiden, jeg har nesten hatt opplegg hver eneste dag siden jeg fikk skoleferie for litt over en uke siden. Det finnes jo ingenting som går fortere enn ferie og det merker jeg virkelig, for tiden bare flyr av gåre og jeg klarer nesten ikke helt å henge med. I dag skal de siste julegavene leveres, og jeg skal gjøre min siste julegaveshopping, med godt selskap fra min beste venninne som endelig er hjemme for julen. Så jeg er klar for enda en strålende dag.

Legger med en nydelig sang i denne morgenkvisten. Julen drar med seg så mange flotte sanger, men noen er bare litt finere enn andre.

 

Ønsker dere en nydelig bitte lille julaften! Hva bruker du førjulstiden til?

2 kommentarer

Aldri for gammel for tradisjoner

 • 15.12.2015 - 09:55

Velkommen kjære tirsdag, og god morgen til dere vakre mennesker der ute. Tiden går så utrolig fort og vi er jo allerede halvveis i denne flotte desembermåneden Det er jo bare igjen 9 små dager til julekvelden er her. Hvert år lurer jeg på hvor desember blir av, for det er jo ingenting som går så fort som hva desember gjør. Desember og sommeren er virkelig noe av det fineste jeg vet. Dessverre er det ikke så mye snø som jeg skulle håpe, men heldigvis så kan jeg se noen snødekte plasser når jeg ser ut av vinduet her hjemme.Desember er jo en måned for tradisjoner, og noen tradisjoner kan man jo ikke bare vokse ifra. Selv i en alder av 20 så henger det fortsatt en pakkekalender til meg i gangen, hvor den har hengt i alle år. Innholdet har selvfølgelig endret seg med årene, men det er fortsatt så utrolig koselig å kunne beholde den tradisjonen. Kanskje jeg en dag kan føre denne tradisjonen videre til mine barn. Vi har jo alle våre tradisjon i desember, og vi vet jo alle hvor vanskelig det er å skulle gi slipp på en tradisjonen. Julehøytiden er vel den tiden hvor vi alle går litt tilbake til barndommen.Jeg har allerede fått juleferie fra skolen, så denne uken er fult opp av hyggelige møter med venner og forberedelser til den store julekvelden. Det er så godt å ha en ekstra uke med juleferie, så får jeg prøve å presse inn litt pensumlesing i løpet av julen også, for selv om jeg glemmer bøkene, så glemmer iallfall ikke de meg. Det er så rart å tenke på at jeg er ferdig med første halvåret av dette skoleåret. Tiden går så fort, og det er jeg også ganske så glad for. For jeg gleder meg utrolig mye til om 2 og et halvt år hvor jeg forhåpentligvis er helt ferdig, men før den tid er det bare å nyte alt det flotte som skjer i mellomtiden.

Nå skal jeg snart bare innta en god frokost, før det bli jobbing. Ønsker dere alle en strålende tirsdag, så blogges vi mer senere. Hva skal du bruke denne tirsdagen til?

0 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits