#Inspirasjon

 • 20.02.2016 - 12:26

Det er ikke mange dagene igjen til vi kan ønske mars måneden velkommen og det er virkelig på tide. Snøen og isen kan bare smelte bort, og våren kan ta med seg solen og skape litt varme. Ja jeg gleder meg skikkelig til våren og all den flotte naturen som den bringer med seg. Utenfor vinduet nå så snør det faktisk, så det skaper ikke akkurat noen vårstemning, men håper mine inspirasjonsbilder gir dere litt vårstemning, det gjør det iallfall for meg. Jeg gleder meg sånn til å kunne gå i litt lettere klær igjen, spesielt noen lettere sko og jakke, det blir deilig. Håper virkelig solen og varmen snart kommer tilbake.

 #weheartit

Gleder du deg til våren?

0 kommentarer

Topp 6 Fra Nelly.com

 • 21.04.2015 - 10:41

HER                                                                                                            HER

HER                                                                                                      HER 

HER                                                                                                 HER

 

Butikkene holder virkelig ikke tilbake på sommerklær, det er så koselig å klikke seg rundt og se alle de lette flotte klærne som gjerne kunne ha fylt mitt klesskap. I det siste har ikke Nelly vært et sted hvor jeg har funnet noe, men nå som sommerklærne begynner å komme, så er det faktisk veldig mye der som faller i smak. Sommeren er den beste tiden på året, ikke bare fordi det ofte er flott vær og vi har fri fra skolen, men også fordi det er så mange flotte klær man kan gå rundt i og føle seg fin. Skulle ønske det var gode varmegrader her hele året, det hadde vært topp det. 

Liker du sommerklær?

4 kommentarer

Vil du gi meg litt inspirasjon?

 • 28.01.2015 - 18:50

Noen ganger trenger man å hente litt inspirasjon utenfor de fire veggene vi lever inni. Jeg trenger litt inspirasjon fra noen andre, noen som kan fortelle meg hva dem liker. Det å finne noe å blogge om er ikke bestandig like enkelt, og nå er jeg inne i en slik boble igjen. Det er så utrolig kjedelig når man faktisk har lyst til å oppdatere bloggen, men vet ikke hvordan fordi jeg ikke bare ønsker å la den inneholde hverdagssnakk. Legg gjerne igjen en kommentar om du har noen tips til hva jeg kan blogge om, eller om du ønsker å dele hva du liker å lese om på blogger, jeg er åpen for mange nye forslag : ) 


#WeHeartIt


Har du noen tips til hva jeg kan blogge om? Hva liker du å lese om?

10 kommentarer

Blinkskudd er hva som får deg til å føle deg flink!

 • 09.11.2014 - 19:59

#Bildeshoutnovember #Bildeshoutnovember 

Nå kan du være med i trekningen av en splitter ny iPhone 6 fra iExpress.no! Alt du trenger å gjøre for å være med og delta er å poste en bildeshout i løpet av november. Dette er ikke en konkurranse som jeg bare kan la gå forbi utenom å delta, så her er de bildene jeg ønsker å bidra med! 

Er du med i denne konkurransen? 

2 kommentarer

Du er du og jeg er jeg.

 • 29.10.2014 - 17:26

Hvis det er noe vi mennesker er flinke til så er det akkurat det å dømme hverandre. Vi dømmer hverandre for det vi ofte ser, og vi tenker sjeldent før vi faktisk velger å gjøre det. Det sies at vi jenter er de som baksnakker mest og som er verst, men om dette er sant tror jeg kan diskuteres frem og tilbake over lengre tid.

Det finnes nok mange ungdommer og barn der ute som ikke tørr å være seg selv, i frykt for å bli dømt eller stengt utenfor. Det handler ofte om å ha de riktige klærne, skoene og sekken. Det handler mye om det som egentlig ikke trenger å ha noen ting å si. Vi dømmer så alt for fort, og vi er ofte også for åpne. Istedenfor å skjule det vi mener så viser vi det med rare ansiktsuttrykk, hvisking eller kanskje også kommentarer som vi slenger rundt oss utenom å tenke noe mer over det. På skolen du går på, kanskje på ungdomsskolen så kan det være oppdelt i grupper, det er de kule, de mindre kule og de ikke kule, det er iallfall slik vi ikke kule ser det. Jeg husker selv på ungdomsskolen at jeg følte det var oppdelt på denne måten, og at de kule var de som hadde de riktige klærne, skoene og sekken. Vi lager oss tanker og meninger om ting som ikke er der, vi tror folk tenker stygge og rare tanker om oss når de ser på oss. 

Ikke døm andre, la alle få være seg selv og la de få være med i gjengen istedenfor å stenge dem utenom. Vi fleste har vært der selv og vet hvor kjipt det er når vi ikke får være med å stå i ringen i friminuttet, eller alltid blir valgt sist i gymtimen. 

Er du ung i dag, og føler at du ikke kan bruke de skoene du ønsker, eller jakken du selv har valgt ut og som du er kjempe stolt av, fordi du er redd for at noen ikke skal like det. Husk at det er du som er deg selv, bruk akkurat det som du selv ønsker, vær den du er og vær stolt av det. Ingen har rett til å dømme deg eller stenge deg utenfor bare for at du er deg selv, alle mennesker er like mye verdt, så vær deg selv og vær stolt av det! 

Hva er din mening? Har du noen gang følt deg utenfor?

6 kommentarer

Oktober-Favoritter

 • 26.10.2014 - 17:42

-Sensilis: Hydro-Nourishing Loiton // -Sensilis: Soft Comfort Cleansing Mousse //- Neutral: Face Cream

-JLO: Rio Glow Parfyme // -O.P.I: Nagellack 

-Yves Rocher: Body lotion // -Fugde: Varmebeskyttende spray 

Det begynner å bli kaldere ute og derfor er det enda viktigere å passe på at huden får nok fuktighet. Håret trenger også å fønes noen ganger så varmebeskyttende spray er viktig å ha i nærheten. 


Denne søndagen har blitt brukt til å slappe av litt, jobbe og bake knekkebrød. Etter å ha levd på brødskiver i 2 uker, skal det virkelig bli godt med et litt sunnere alternativ igjen. Planen videre er å prøve å få gjort unna litt skolejobbing før det blir "bloggerne" på tv2Bliss. Kjempe hyggelig å bruke søndagskvelden med  noe godt og varmt i koppen, et tv-program og kanskje et teppe, gleder meg. Ønsker alle en strålende søndagskveld. 

Hva er dine oktober-favoritter?

0 kommentarer

Gi meg litt inspirasjon! La meg lese din blogg.

 • 24.10.2014 - 17:40

Har du eller vet du om en inspirerende og god blogg? Ja da kan du bare slenge igjen en link i kommentarfeltet mitt så gjør du meg super duper glad. Legg gjerne til bloggene som gir DEG inspirasjon, og som du virkelig ser opp til. 

Hvor finner du inspirasjon? 

8 kommentarer

Bloglovin

 • 15.10.2014 - 09:47
0 kommentarer

Shopping Hos Cubus

 • 08.10.2014 - 16:29
8 kommentarer

Innkjøp: Vesker + +

 • 04.10.2014 - 19:28

 

For en liten stund tilbake hadde jeg faktisk ingen svart veske som jeg kunne bruke til hverdag, men nå har jeg faktisk skaffet meg flere som jeg kan velge imellom. 

Denne "Victoria`s Secret body mist" bestilte jeg før sommerferien, men grunnet feil levering og litt for lang ventetid, så kom den i postkassen min for ikke så mange dager siden! Kjedelig når nettbutikkene skal være så trege, men godt at jeg endelig fikk den. 

Likte dere innkjøpet?

8 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits