Min helg + perlemorskyer

 • 31.01.2016 - 21:06
God kveld! Det er så rart at helgen allerede er over, det føles som det var i sta at helgen faktisk kom, men som alltid flyr den forbi før jeg har rukket å blunke en eneste gang. Fredagen besto av kun to skoletimer før jeg igjen kunne starte bilen og reise hjem. Det er så rart å tenke på at jeg ikke skal tilbake på skolen før om fem uker, ja FEM UKER, det er ganske lenge det. Men jeg kjenner at jeg faktisk gleder meg til å være borte fra skolen nå. Man kan virkelig bli lei av disse auditorium-rommene man ser daglig, og tilbringer eks antall timer i, så man noen ganger bare kan føle at rumpa dovner bort. Nei jeg er ikke helt den personen som elsker forelesninger, men jeg vet jeg må ta meg selv i skinnet og bare fokusere på at det kun er igjen to og et halvt år før jeg endelig kan si at jeg er ferdig utdannet, og denne gangen håper jeg det er for godt. Jeg har faktisk fulført det første halve året av dette studiet, og det føles så godt, men også litt skummelt, for det betyr at eksamen nærmer seg mer og mer. Jeg håper virkelig jeg klarer å bruke denne praksistiden fornuftig, og da mener jeg når jeg ikke er i barnehagen også. Jeg har kommet meg igjennom nesten alt pensum i det ene faget, men jeg er ikke i nærheten i det andre, og det er også det faget jeg er mest redd for når det kommer til eksamen. Så jeg må virkelig stå på nå i disse ukene slik at jeg kan komme meg igjennom det pensumet også.

  

Dette innlegget skulle handle om helgen min, men nå ser dere hvor fort man sporer av. Når jeg først begynner å skrive så kommer det plutselig mange tanker, og de får alle lov til å komme ned på tastaturet også, men tilbake til denne alt for korte helgen. I går, altså lørdagen brukte jeg til å være flyttehjelp, første gang jeg har vært med noen å flytte, og jeg synes faktisk det var veldig koselig. Så hyggelig å kunne være til hjelp for personer man har blitt veldig glade i, i løpet av årene, føles så godt å kunne hjelpe til. Etter flyttingen dro jeg rett til bestemor og bestefar hvor bilen min var parkert, skiftet, ordnet meg og dro videre til pizzakveld sammen med den flotte familien til Jørgen, like koselig som alltid. Kvelden ble avsluttet foran tvn med et vinglass, eller for min del kan man vel heller si med tre slurker vin. Haha huff denne vinen og meg, det er jo nesten litt håpløst.

 

 

I dag var det ingen vekkeklokke som vekte oss, og det var veldig godt. Deilig å kunne få sove ut litt og våkne opp helt utvilt. Vi tok oss en veldig hyggelig gåtur i solen, før vi gikk inn igjen og koste oss med kanelbolle, nam nam. Når jeg tenkte på at jeg ville skrive dette innlegget til dere så ante jeg ikke hva jeg skulle bruke som bilder, siden som dere vet er jeg utrolig dårlig på å ta bilder, men bare en liten stund senere kom det flotte perlemorskyer på himmelen. De var ikke like store og vakre som sist jeg fotograferte sånne, men fortsatt veldig søte.

  

Snart skal jeg kutte opp grønsaker, finne skrivesakene mine og pakke ned parkdressen til i morgen. Det kommer til å bli så deilig å fly rundt i denne dressen i fire uker, det gleder jeg meg virkelig til. Bare finne noen tette sko nå så blir det jo nesten litt luksus. Håper dere også har hatt en strålende helg, og fått sett litt til den nydelige solen som også har besøkt oss så vidt.

 

Hva har du brukt helgen din til?

0 kommentarer

Nyttårsaften DEL 2

 • 09.01.2016 - 20:08

Da var det tid for å dele resten av bildene fra nyttårsaften med dere! Vi er godt inn i det nye året, men det er fortsatt hyggelig å se tilbake på disse bildene. Håper dere også liker dem!Jørgen var selvfølgelig så heldig at han fikk låne kamera mitt til å få tatt noen bilder av oss, hehe, hvor lykkelig han var over det vet jeg ikke helt, men mange koselige bilder ble det jo iallfall :)

Likte dere bildene?

0 kommentarer

Foto: Sommerferie, del 3

 • 17.07.2015 - 23:26

Da var endelig siste del av feriebildene mine lastet opp. Håper dere liker dem! Som dere kanskje kan se så er jeg litt mer glad i å fotografere naturen enn å fotografere mennesker, men jeg har fått litt av det også. Ønsker dere en strålende kveld! 

Liker du best å fotografere mennesker eller natur?

2 kommentarer

Foto: Sommerferie, del 2

 • 15.07.2015 - 23:13

Noen ganger tar det bare ekstremt lang tid å laste opp noen bilder, og nå er et tilfelle av det. Så derfor blir resten av feriebildene delt opp i to omganger. Her er del en av bildene som ble tatt i helgen. Håper dere liker dem!


0 kommentarer

Foto: Sommerferie, del 1

 • 13.07.2015 - 16:10I løpet av uken jeg har hatt ferie, så har jeg faktisk klart å knipse over 400 bilder på mitt kamera. Når jeg først begynner blir det ofte en god del med bilder, for det er ikke nok å bare ta et bilde av en ting, her knipses det flere slik at jeg kan velge det jeg liker best. Som dere ser så er dette bare det første innlegget med feriebilder, og dette er fra hytteturen først i uken. Bilder fra helgen kommer senere. Håper dere liker dem! 

Må legge med en litt morsom samtale med tanke på bildet over, som vi hadde mens vi var ute og kjørte en biltur rundt på fjellet. 

Jørgen: I år blir det mye multe
Trude: Å, hvordan vet du det?
Jørgen: Jo jeg ser det er mye kart.
Trude: Det hvite?
Jørgen: Ja
Trude: Det er ikke kart, det kalles myrull
Jørgen: åh.. 

Hva liker du å ta bilder av?

2 kommentarer

Jeg fanget en stjerne!

 • 04.01.2015 - 22:43

Denne uken har jeg slått på stortrommen, tre gåturer på en uke, dette er mer enn hva jeg pleier, men en god start på det nye året. I kveld tok jeg min siste tur sammen med Malin, vi hadde en god og lang gåtur i måneskinnet. Kjempe koselig når månen skinner så sterkt at du ikke trenger noen form for belysning. Vi fikk også se elg, ganske så fascinerende å se den løpe over jordet og veien et stykke fremfor oss, hadde det ikke vært for det sterk måneskinnet så hadde vi aldri oppdaget den. 

I går kveld når månen kom opp, fant jeg frem kamera, stativ og fjernkontroll, gikk opp på jordet og tok noen bilder. Det som jeg likte veldig godt med disse bildene var at jeg fikk med stjernene, kjempe gøy å få med stjernene på bildene. 

 

Hva har du gjort i dag?

0 kommentarer

Perlemorskyer

 • 23.12.2014 - 10:40

I går fikk vi oppleve noe utrolig vakkert, nemlig perlemorskyer. Jeg kan huske å ha sett dette en gang før, men på langt nært ikke like vakkert som hva det var denne gang. Fotograferingen startet på veg hjem i bil med mobilen, før det gikk over til speilrefleksen når jeg kom hjem. Disse flotte skyene lagde til sammen over 200 bilder på kamera mitt i går, ja for hvis man skal få til noe bra, ja da er det bare å knipse i vei. Skyer forandrer seg hele tiden, og akkurat det gjorde disse også, så for min del ble det at jeg løp inn og ut av stuedøra for å knipse bilder, helt til det ble mørkt og skyene forsvant. Jeg er veldig fornøyd med disse bildene, og derfor ønsker jeg å dele dem med dere. For noen er nok dette bare mange like bilder av perlemorskyene, men for meg er hvert bilde sitt eget kunstverk, og ingen er like, for man kan ikke ta like bilder av noen skyer som beveger på seg hele tiden. 

Jeg valgte å dele et av bildene på facebook-gruppen "Den Glade Fotoamatør", og i mine øyne tok dette virkelig bare helt av. Nå har bildet fått 577 Likes, og dette gir meg bare et smil så stort som månen. Det gleder meg kjempe mye at så mange faktisk liker bildet mitt, og folk trykker fortsatt liker på bildet, så gleder meg til å se hva tallet står på i kveld. Dette er noe av det flotte med å ta bilder, når man får så god respons føler man at man får igjen for strevet og det gjør en hver hobbyfotograf veldig glad. 

 

 

Likte dere bildene? Hvilket bilde likte dere best? 

6 kommentarer

Foto: Solnedgang!

 • 30.09.2014 - 21:58

Høsten gir oss bare de aller vakreste fargene som vi kan se på himmelen. Det blir vakre solnedganger, som fotoapparater bare skriker etter. Middagen blir avbrutt, for å fotografere de flotte fargene du ser utenfor kjøkkenvinduet. Himmelen varierer hele tiden, og det blir aldri like bilder, selv om det kanskje noen ganger kan se slik ut. Det er gøy å fotografere når man får med så mange vakre farger på et og samme bilde! 

 

 

Hva synes dere om bildene?

6 kommentarer

Et siste hint av sommeren

 • 15.09.2014 - 15:39

For noen dager siden skrev jeg at sommeren var over, men der tok jeg så feil som det går, for sommeren er jo her fortsatt, og dette ga meg muligheten til å ta noen bilder i går. Faktisk mine første bilder av sommerfugl i år! 

Hva synes du om bildene?

2 kommentarer

Foto: Månen

 • 03.09.2014 - 22:25

I går kveld ble jeg oppdatert her om en flott måne utenfor vinduet, jeg tok med meg kamera mitt og prøvde å knipse litt, men da slo det meg en ny tanke. Så jeg fant frem telelinsen min, stativ og fjernkontroll og jeg knipset i veg. Stativ og fjernkontroll ble brukt siden jeg dessverre ikke har noen stabilisator på min telelinse, noe som er veldig dumt, men den tiden jeg fikk denne linsen så tenkte jeg ikke noe over det. Selv er jeg ganske så fornøyd med disse bildene, og gleder meg litt til det blir fullmåne nå, så kanskje jeg klarer å få til noen flotte bilder da også. 


Som dere kan se så er det blitt en veldig sein oppdatering i dag, grunnen for dette er at dagen har virkelig gått i ett. Etter skolen i dag var det rett på spilletime, første spilletimen etter sommerferien, så jeg fikk virkelig kjenne på hvor dårlig muskulaturen rundt munnen har blitt etter sommeren (ja dere forstår hvis dere spiller et blåseinstrument), men det var veldig godt å få begynt igjen. Etter spilletimen gikk det videre for å kjøpe kaninmat og kalkulator, så dro jeg hjem for å spise middag. I kveld har jeg vært ute sammen med far og Sassy å har gått en 1 og 1/2 timers lang tur, kjempe deilig å gå så langt, pluss i boka i dag også. Håper dere har hatt en fantastisk bra dag! 

Likte du bildene?

8 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits