Vil du gi meg litt inspirasjon?

 • 28.01.2015 - 18:50

Noen ganger trenger man å hente litt inspirasjon utenfor de fire veggene vi lever inni. Jeg trenger litt inspirasjon fra noen andre, noen som kan fortelle meg hva dem liker. Det å finne noe å blogge om er ikke bestandig like enkelt, og nå er jeg inne i en slik boble igjen. Det er så utrolig kjedelig når man faktisk har lyst til å oppdatere bloggen, men vet ikke hvordan fordi jeg ikke bare ønsker å la den inneholde hverdagssnakk. Legg gjerne igjen en kommentar om du har noen tips til hva jeg kan blogge om, eller om du ønsker å dele hva du liker å lese om på blogger, jeg er åpen for mange nye forslag : ) 


#WeHeartIt


Har du noen tips til hva jeg kan blogge om? Hva liker du å lese om?

10 kommentarer

Denne skoletimen er perfekt!

 • 28.01.2015 - 10:29

Er det mulig at noe med skolen kan bli perfekt? kanskje ikke ordet perfekt er helt riktig å bruke, men iallfall veldig bra. Jeg nyter timen nå og det har jeg gjort det siden klokken ni. Du kan gjerne gruble deg gul på hvorfor disse timene har vært så bra og fortsetter å være det frem til matfri, men det svaret er så enkelt. Jeg bruker nemlig tiden min på å skirve om blogg. Jeg kan lese og rote meg rundt på andres blogger utenom å få kjeft for det eller en anmerkning. Det må jo bare være drømmesituasjonen i mine øyne. Jeg blar meg ned på blogger og leter og leter for å finne svar på det jeg lurer på. Det er kanskje ikke så veldig enkelt, men jeg synes det er gøy, så det er verdt det. 

Det er ikke igjen mange timene til det blir helg, for i morgen har vi fri, så det betyr at det ikke er noe mer skole før på tirsdagen igjen. Dette blir nok en ganske så lang helg, men jeg er veldig klar for den og gleder meg masse til skolefri i en ekstra dag. 

Hvis dere har noe nyttig og si om blogging som bør være med i framlegget mitt, så legg gjerne igjen en kommentar. Ønsker dere en flott onsdag! 

Hva er en bra skoletime for deg?

2 kommentarer

Oppskrift på pavlova kake

 • 27.01.2015 - 20:52

I dag fyller min herlige søster 21 år (gratulerer <3), så i forbindelse med det er det meg en ære å kunne lage en kake hun ønsker seg. Hver eneste anledning til å ha en kake så baker hun alltid en fantastisk god kake, og jeg er veldig heldig som har en flink baker til søster. Hun ønsket seg en pavlova kake og det er hva hun skal få å spise etterpå. Jeg er veldig spent på hva hun synes om kaken siden jeg aldri har gjort dette før, men jeg krysser fingrene og håper den ble god og faller i smak! 

Ingrediensene i kaken er:
- 4 Stivpisket eggehviter.
- Bland så inn 3 dl sukker, litt etter litt.
- Fordel kaken utover på en stekeplate med bakepapir. 
- Stekes på 110 grader i 2.5 - 3 timer. 

Når kaken er kald er den klar for å pyntes.
- Pisk krem, bruk gjerne litt vaniljesukker i kremen for en enda bedre smak. Bland så inn vaniljekremen. 
- Fordel laget utover kaken og pynt med det du selv måtte ønske.
Her har jeg brukt ønskene til min søster, så toppen består av bringebær, jordbær, kiwi, blåbær og knust oreokjeks.  

 Nå venter vi bare på at bursdagsbarnet skal komme hjem slik at vi kan kose oss med litt kake! 

 

Hva liker du å bake?

8 kommentarer

Trening og lekser = nyttig!

 • 26.01.2015 - 15:14

Velkommen kjære mandag. Mandager er en dag folk virkelig hater, de skulle gjort mye for å slippe akkurat mandag. Jeg synes ikke mandag er så utrolig ille lenger. Mandag betyr for meg skolefri, det er tid til å gjøre alt mulig annet som skal og må gjøres. I dag tidlig startet jeg i grei tid, spiste frokost og tok meg en tur på treningssenteret. Det føltes veldig godt å kunne starte uken på denne måten, det er både morsomt og ikke minst veldig bra for kroppen. Denne økten skal jeg igjen kjøre på onsdag, så jeg gleder meg. Krysser fingrene for at jeg ikke blir like støl som etter fredagen.

Den siste timen har jeg brukt på å gjøre en historieinnlevering nesten ferdig. Mangler kun en arbeidsoppgave før jeg kan levere inn og krysse fingrene for at det er en bra innlevering. Jeg er et menneske som liker å få gjort ferdig skoleoppgavene mine, og jeg synes det er viktig å få gjort det til innen fristen. For å måtte få en anmerkning for at du er lat og ikke gidder å gjøre ting til fristen, nei det er bare bortkastet i mine øyne. Så her er ting på system, iallfall skoleoppgaver og gjøremål.  

Ønsker dere en strålende mandag videre?

Hva bruker du denne mandagen til?

2 kommentarer

En sporty start på dagen.

 • 23.01.2015 - 15:39

God dag vakre mennesker! 

Flere som har hatt en sporty start på dagen? Det har iallfall jeg klart å få til. Frokostplanene var ganske greie, det skulle være havregrøt med syltetøy. Når jeg tenker tilbake på dette, så har jeg bare et ønske, og det er at jeg likte dette litt bedre. For havregrøt blir ikke spist fordi det er så utrolig godt, nei det blir spist for å fylle magen med noe før trening. Treningen min har vært litt annerledes i dag, for i dag besto den av en time hvor jeg hadde god hjelp av en instruktør til å vise meg rundt på forskjellige styrkeøvelser. Jeg kjenner jeg er veldig glad for at jeg valgte å få et opplegg, for dette gjør jo treningen ganske så mye enklere, iallfall når det gjelder å bestemme seg for hva man skal gjøre, for selve treningen blir nok ganske hard. Jeg har ikke trent mye styrke før, så dette blir noe helt nytt for kroppen min, men jeg gleder meg veldig til mandag, så jeg kan få trent litt på det frem til neste veiledningstime. I går hadde jeg en god økt med spinning, så jeg føler jeg kan ta helg med god samvittighet, iallfall snart. For før jeg kan ta skikkelig helg så har jeg et kåseri som skal leveres inn. 

Jeg er helt sikker på at jeg skriver verdens kjedeligste kåseri, for det å presse inn humor i en tekst, det er ikke så veldig enkelt som hva alle skal ha det til. Jeg synes det er veldig gøy å skrive, men når man skal skrive en tekst etter en bestemt oppskrift, da blir det ikke like morsomt lenger. Når jeg først har klart å få ned tusen ord på arket, så må jeg vel klare å finne på en fengende overskrift i løpet av kvelden også.

Planene om å spare penger var faktisk veldig store, jeg følte ikke jeg trengte noe spesielt nytt, utenom en trenings t-skjorte da, det trengte jeg. Valget falt derfor på å besøke Cubus, men hvorfor hadde ingen fortalt meg at det var salg på Cubus? isåfall hadde jeg aldri gått dit. For når det er salg, da ender det alltid opp med mer i posen enn hva som var planlagt når jeg gikk inn døra. Det neste jeg skal bruke penger på nå er bensin.. Verdens kjedeligste ting å bruke penger på er den bensinen, det gir liksom ingen mening, at det skal være så dyrt å fylle på bilen litt drivstoff.. Takk gud for at det finnes rabattkort, så får jeg inn litt penger på kortet en gang i året. Kanskje ikke så mange kronene, men det er alltids litt å spare her og der. 

Ønsker dere alle en strålende dag. 

Hva er din perfekte frokost?

2 kommentarer

Starten på noe anderledes

 • 19.01.2015 - 12:52

Noen ganger må man prøve ut noe nytt i livet, noe som man aldri har gjort før. Få en forandring og se hva man liker og ikke. I det siste har jeg hatt svært lite å gjøre på kveldene og helgen, og jeg er virkelig ikke personen som bare liker å ikke gjøre noe. Jeg kjeder meg fort, og går bare rundt og surrer for meg selv siden jeg ikke finner på noe. Jeg kunne selvfølgelig bare la det være slik, i håp om at jeg fant på ting å gjøre etterhvert, eller jeg kunne gjøre noe med det. Jeg valgte å gjøre noe med det. 

Forrige mandag meldte jeg meg inn på treningssenter, dette hadde jeg aldri i min villeste fantasi tenkt på før, men etter en prøvetime, så bestemte jeg meg for at dette ville jeg prøve ut. Så forrige uke fikk jeg prøvd meg på flere forskjellige treningstimer, og jeg likte det. Når jeg trener og hører på musikken som blir spilt, så glemmer jeg alt. Alle tankene mine forsvinner, og det føles så bra. I går satte jeg meg ned og planla denne ukens trening, det var godt å kunne sette seg ned på en søndag og planlegge hvordan jeg skal bruke uken. Så nå er jeg klar for en ny og spennende uke. 


#Weheartit


Har du noen gang prøvd noe helt nytt? 

2 kommentarer

Slik renser du sølvsmykkene dine

 • 18.01.2015 - 22:08

Det er utrolig kjedelig når sølvsmykker blir stygge og svarte. Når man legger i noen ekstra kroner for å få sølv, istedenfor bare noe tull, så er det kjempe kjedelig når de blir stygge. Selv har jeg hatt et problem med dette når det gjelder øredobber. Siden jeg har mange hull i øra, så blir det til at jeg har samme øredobber over lenger tid, jeg tar de selvfølgelig ut for å rense, men det hjelper ikke så veldig på hvor stygge de faktisk blir etterhvert. 

Sist jeg var på glitter for å kjøpe meg noen sett med øredobber for å få like i alle hullene, så endte jeg også opp med å kjøpte et cleaning kit til sølvsmykker, i et håp om å ikke måtte kaste øredobbene når de ble så stygge at jeg ikke lenger ville bruke dem. Dette prøvde jeg ut for første gang i går, og ble overrasket. Dette fungerte utrolig bra, og de ble faktisk like fine som nye, selv om de var ganske så svarte før jeg begynte. 

Se så utrolig stygge de var før jeg begynte. Fristet virkelig ikke å bruke disse lenger. 

 

Settet inneholder en krukke med det flytende i som skal rense, en fille til å tørke/skrubbe, en kost som kan brukes hvis det er litt vanskelig å få av det stygge, og en liten klype som man bruker for å frakte smykkene opp og ned av krukken. 

 

Du legger først smykkene i det flytende i krukken og lar det ligge der i ca to minutter. Så tar du dem opp, bruker fillen og kanskje kosten hvis det er nødvendig. Hvis du ikke er fornøyd så legger du det tilbake i krukken i to minutter, og tar dem opp igjen, bruker fillen. Slik fortsetter du helt til du er fornøyd. Skyld så smykkende under rennende vann.

 

Se så fine dem ble i forhold til før jeg begynte. Jeg synes ihvertfall dette var et utrolig godt alternativ. Tror prisen på denne var rundt 100-200 kroner. 

 

Har dere noen gang prøvd ut dette?

 

0 kommentarer

Treningsklær

 • 17.01.2015 - 12:28

Refleksvest HER!  Adidas Tights HER!  Topp HER!  Sports BH HER!  Tights HER!  Craft Topp HER!  Puma Topp HER!       

Noen ganger frister det med litt nytt treningstøy, kanskje ikke nødvendigvis fordi man trenger men fordi man har lyst på. Det er mye fint man kan få tak i utenom å bruke mange hundre kroner på et plagg. For min del må jeg nok bare legge disse drømmene på hyllen for en stund, for akkurat nå har jeg det som jeg trenger, og det er ikke nødvendig å kjøpe noe nytt bare fordi jeg har lyst på. 

Snart er det tid for å spise litt lunsj, få på turklærne og dra på jobb. Solen har vært litt fremme i dag, så jeg kan jo alltids håpe den kommer tilbake til jeg skal jobbe. Forhåpentligvis blogger vi mer i kveld. Ønsker dere alle en strålende lørdag. 

Hva skal du gjøre i dag? Liker du også å fornye treningsskapet noen ganger?

2 kommentarer

Første del overstått.

 • 14.01.2015 - 10:39

God morgen, håper dere hadde en bedre start på dagen enn hva jeg hadde. For min del startet det med alt for vondt i hodet. Tror kanskje jeg har sovet litt for hardt i natt, og dette får jeg selvfølgelig li for på morgningen, så noen ganger takker jeg bare for at det finnes smertestillende her i livet, for en sjelden gang må jo få være lov. Jeg kjenner veldig på at jeg gleder meg til det blir litt lysere om morgningen, for det er utrolig trøttende og skulle kjøre bil i mørket, spesielt en time etter man har våknet av en vekkeklokke, som helst skulle ringt noen timer senere i mine øyne. Så for å gjøre starte på skoledagen bra iallfall så lagde jeg meg en deilig smoothie som holder sultfølelsen unna fram til mat. 

Det skal bli veldig godt å komme hjem etter skolen i dag og vite at det faktisk ikke er noe jeg MÅ gjøre til i morgen, så det skal bli godt. Er ikke mange minutter siden jeg fremførte framlegget for denne uka, så nå er jeg endelig ferdig med alt som skal gjøres til første termin, men det betyr jo bare at andre termin står for tur, noe som er enda viktigere. Det er vanvittig og tenke på at vi er halvveis med dette skoleåret, det har gått veldig fort og jeg bare gleder meg som et lite barn til sommerferien og jeg endelig kan gjøre ferdig med videregående for godt. 

Litt inspirasjon fra #weheartit passet fint inn i dag! 

Hvordan var din morgning?

2 kommentarer

Første uke gjennomført!

 • 11.01.2015 - 21:37

Da var faktisk første uke av dette litt sprekere året gjennomført, og jeg føler meg veldig flink her jeg sitter. Gjennom denne uken har det blitt mange treningsturer, og jeg har enda ikke rørt godteposen. Hvor enkelt det skal bli å opprettholde denne treningen fremover, vet jeg ikke helt, men i morgen skal jeg iallfall gjøre noe som vil gjøre det mye enklere for meg, og jeg gleder meg. Jeg tror jeg må sette meg litt inn i matoppskrifter etterhvert også, spesielt til frokost og lunsj, for at jeg er matlei er helt sikkert. I dag tidlig vimset jeg mye rundt her før jeg fant noe å spise, for ingenting fristet og jeg var ikke særlig interessert i å bruke noen krefter på å lage mat. Det er veldig kjedelig når man er matlei, men dette er vel noe jeg bare må jobbe med, så kanskje det blir bedre etterhvert. Hva spiser du når du blir matlei?

8 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits