Du innser det, når det er nødvendig

 • 24.02.2015 - 22:22Det holder ikke lenger å bare tenke tanken om hvor bra det kan bli, hvor mye tid jeg har satt av til å gjøre det, eller hvor gode planer jeg hadde for ferien. Skoleoppgaven min blir dessverre ikke bare gjort ut av ingenting, jeg må sette ned foten, ta meg selv i ørene og innse at det er kort tid igjen og jeg bare må bruke tiden min på dette nå fremover. Helt siden middag har min rumpe vært plantet i senga. Selvfølgelig har jeg brukt litt tid på å se på tv, og andre ting på nettet, og jeg kan være ærlig å si at jeg ikke fikk satt i gang skikkelig før jeg hadde logget ut av Facebook, det hjalp ikke å lukke siden, jeg måtte logge ut for at jeg skulle holde meg unna. 

Planen min for kvelden var å jobbe med skoleoppgaven, og jeg har brukt mye tid på den skoleoppgaven, så nå har jeg endelig fått samlet sammen ideene mine (noe som burde ha vært gjort i desember), og jeg er klar for å snakke med læreren i morgen slik at jeg kan få en liten kommentar på om jeg er i riktig retning eller helt på bærtur, jeg krysser alt jeg har for at dette går i riktig retning. Jeg er veldig spent på hvordan dette framlegget blir når det er ferdig, og jeg gleder meg bare så utrolig til neste tirsdag er ferdig, for da er jeg endelig ferdig med hele dette framlegget. 
Magen min bråker, så jeg må lage meg litt kveldsmat nå, så får jeg se om det blir natta eller om jeg rekker litt mer jobbing før jeg legger meg. Jeg er utrolig motivert akkurat nå, så at jeg skal klare å bruke tiden min i morgen er jeg også sikker på, bare jeg unner meg selv å se litt på tv2 bliss, så går det overraskende bra. 

Ønsker dere en strålende natt! Er du flink til å utsette ting til siste frist?

1 kommentar

Det Nye! Supert tilbud

 • 23.02.2015 - 16:03

Sponset Innlegg 

Det Nye er bladet for deg som liker å lese om sminke, mote, skjønnhet, tips, om andre mennesker, og spesielt for deg som ønsker litt inspirasjon. Jeg har lest mange utgaver av Det Nye i løpet av de siste årene, dette er et blad som gir meg mye glede og inspirasjon. 
I denne månedens utgave var det flere gode saker, en jeg likte spesielt godt var "Vakker Vinterhud". Så mange gode tips til hvordan man bør behandle huden nå på vinteren, og ikke minst flotte produkter. Det blir aldri nok skjønnhetstips, og det er viktig å lære om alle disse nye produktene og variantene som vi hele tiden finner nye av på markedet.  


Er du en av dem som har siklet på dette bladet lenge og som har hatt i tanken om å kjøpe deg det, da har jeg en gledelig nyhet til dere.Nå får dere 5 utgaver av Det Nye + stor toalettmappe fra Lulu's for kun kr 199 (+ porto kr 49 for gaven). 

Tilbudet finnere dere HER HER HER HER HER HER http://abo.detnye.no/DNY150101/bloggnyhetsbrev/

Toalettmappen fra Lulu's kommer i fargen "iris", og er perfekt for reiser og til baderomshyllen. Den rommer det nødvendigste av produkter og makeup, og leveres i et slitesterkt materiale som sørger for at den tåler reiser i mange år fremover. Verdi kr 399. 

Tilbudets totalverdi er kr 694! 

"Kupp" og "Fra Catwalken", var også to flotte sider i månedens utgave av Det Nye. Her finner man virkelig inspirasjon, og jeg får følelsen av en lettere og lysere tid. 


Har du lest Det Nye før?

8 kommentarer

Feriens mørke side

 • 23.02.2015 - 14:32

"Det er i motbakke, det går oppover" Jeg vet ikke helt hva jeg skal si eller føle. På fredag virket det som at formen min var begynt å bli bedre. Jeg orket ting, hadde besøk, ekstra energi, og jeg klarte meg fint gjennom treningen, pluss at jeg orket å gå en liten tur med hundene. Kanskje jeg brukte denne dagen til litt for mye, kanskje jeg skulle ha droppet treningen og gåturen, eller kanskje jeg skulle ha trent mer eller gått en lengre tur. Alle disse spørsmålene kan jeg nok spørre meg selv om mange ganger, men en ting jeg er sikker på er at i min motbakke gikk det bare nedover igjen på lørdag. Formen var enda dårligere og jeg orket svært lite. Bare tanken på at jeg har brukte halve vinterferien min på å være syk, gjør meg sliten og lei. Jeg hadde gledet meg sånn til denne ferien, og jeg hadde store planer for å gjøre skolejobbing. Jeg har fått gjort halvparten av det som var planlagt, for det rakk jeg før formen ble dårlig. Men når man ikke orker stort, da orker man heller ikke tanken på å gjøre lekser, selv om det handler om å lese blogger og lage framlegg, for min pc har ikke vært i bruk siden fredagen. Jeg hadde et stort ønske om å ta meg en skitur i løpet av ferien om været ble fint, men selv om været ikke har vært så ille i helga, så har det ikke vært noe energi i min kropp til å kunne finne på noe sånt. 

Se på denne fine inspirasjonen, den passer perfekt på sånne dager som i dag. Friske farger og herlige bilder. #Weheartit

I dag blir det verken spilletime eller trening, for jeg skal kun bruke dagen min til å slappe av. I morgen er det tilbake på skolen, og siden jeg enda ikke har en fraværstime, så skal virkelig ikke dette her stoppe meg heller. Jeg er klar for en avslappende uke, jeg skal kun prioritere meg selv og skolearbeid, treningen skal jeg legge på hyllen til kroppen min viser tegn på friskhet og at det er greit. Været ute i dag er virkelig helt grusomt, det blåser og snør, så jeg har overhodet ingen dårlig unnskyldning for å sitte inne en hel dag. Jeg har endelig fått tatt meg en dusj, og det føles veldig godt. Det er ikke mye som skal til for å føle seg et lite gram bedre, bare å friske opp håret litt ved hjelp av en dusj. 

Det kommer til å komme et innlegg til i dag. Et lite tips til noe som er vært å ha med seg nå i vinteren og ikke minst som en passende favoritt i våren som snart kommer. Jeg trenger bare å knipse noen bilder og finne frem litt kreativitet først.    

 

Hva skal du bruke dagen din til? Hvordan var din ferie?

4 kommentarer

Det krever ekstra energi!

 • 20.02.2015 - 23:32

Dette innlegget har jeg hatt tanker om å begynne på i flere timer nå, men det er ikke før nå jeg har funnet tiden til å gjøre det. Jeg har så klart sett på Mitt dansecrew, og dessverre så røyk Sophie ut i dag, hadde selvfølgelig likt å sett henne i en finale, men dessverre gikk det ikke slik. Jeg stemte gratisstemmer på både mobil, pc og nettbrett, men dessverre hjalp det ikke så veldig mye. Etter programmet var ferdig, kom jeg på at jeg burde vaske sminkekostene mine, så da fikk jeg endelig gjort det også. Jeg er så utrolig dårlig på det å vaske sminkekostene mine, jeg burde virkelig ha gjort det mye oftere. Maks en gang i måneden er virkelig ikke bra nok.. 

I dag har jeg hatt en veldig bra dag. Valget i går falt på at jeg skulle droppe zumbatreningen i dag, og heller bare satse på litt styrketrening. Det var deilig å ta den siste økten før helgen, men jeg kjenner virkelig at jeg er glad for å få helg nå, slik at jeg virkelig kan få slappe ha. Etter treningen dro jeg hjem for å dusje og spise, før vi reiste videre for å besøke bestemor og bestefar en liten tur, og gi dem noen pizzasnurrer jeg bakte her om dagen. Det er koselig å kunne glede andre, spesielt besteforeldre. Tror nesten ikke det finnes noen så takknemlige folk som hva besteforeldre er, for en fantastisk flott generasjon. Når jeg kom hjem igjen gikk det ikke mange minuttene før jeg fikk besøk av Sina. Har ikke sett henne siden jul, så det var et kjempe hyggelig besøk. Må virkelig si jeg har en fantastisk flott bestevenn når hun bruker tid med meg, selv om hun bare er hjemme i tre dager. Vi koste oss med film, og laget god mat sammen. Snart skal jeg finne pysjen, og jeg kjenner virkelig på meg at hvis kroppen fortsetter som i dag, så må jeg gjøre et desperat forsøk på å få tak i en nesespray i morgen, for det å være tett, krever veldig mye ekstra energi. 

Legger ved to bilder av en fantastisk solnedgang her om dagen

Hvordan har din dag vært?

6 kommentarer

Det måtte gå utover bankkortet.

 • 19.02.2015 - 22:39

Alt startet veldig bra, jeg plantet meg selv ned i sofaen for å gjøre litt skolearbeid. Jeg jobbet ganske godt i en god stund, men så begynte jeg å bla litt over til andre blogger, og da var jobbingen min over. Jeg endte opp på komikerfruens blogg, og der fant jeg et flott innlegg om fisking av øyenbryn. Siden jeg ikke gidder å bruke penger på at noen skal fikse brynene mine (noe jeg kanskje burde gjøre EN gang, slik at jeg har et utgangspungt), så valgte jeg heller å bruke litt penger på noen produkter som forhåpentligvis vil hjelpe meg litt. Så nå får brynene mine bare se helt grusomme ut til pakken min fra Coverbrands kommer, noe den forhåpentligvis gjør før skolestart (krysser fingrene).

HER, HER og HER

Igjen har jeg begynt å spise sveler.. For andre gang på en dag.. Nei denne matvanen min må bare ta slutt snart. I ferien har jeg virkelig ikke brydd meg om noe, ting har gått som det har gått og jeg har spist akkurat det som frister. Jeg hadde planene klare om å finne tilbake til litt knekkebrød, men da skulle jeg selvfølgelig bli i dårlig form, og igjen få tankene om at jeg kan spise det jeg vil, så lenge jeg får i meg mat. I kveld har jeg bakt brød, siden det finnes en brødbakermaskin i dette huset, så er det kjempe enkelt. Bare ha i de ingrediensene som skal til, og resten gjør den selv. Så nå gleder jeg meg bare til frokosten. 

Ønsker dere en god natt med søvn! 

Hva var det siste du brukte penger på?#Shopping #Mat #Food #Sminke #Makeup #Shopping #Nettshopping #Coverbrands #Øyenbryn 

6 kommentarer

Frokosten gjør en dag bedre

 • 19.02.2015 - 12:51
Hello alle vakre vakre skapninger der ute! Håper dere har hatt en fin start på denne torsdagen og at dere også kan se solen skinne utenfor vinduet. 
I dag fikk jeg mitt ønske oppfylt, så frokosten besto av sveler!! Nam, sveler det er godt det. Det gir meg veldig minner fra mange gode hytteturer, for på hytta fantes det en nydelig sveleoppskrift som jeg gjerne laget, ikke med dl må, men med antall kopper til måling. Brannalarmen pleide å gå under stekingen, noen ble svidde, andre ble helt tommel opp, og det ble alltid en perfekt svelekveld.  Oppskriften på svelene som ble laget i dag finner dere HER

Det er så utrolig lenge siden jeg har sittet i sofaen og hørt på musikk gjennom mitt koss headset, men i dag gjør jeg det. Jeg har valgt at denne dagen skal brukes til å slappe av mest mulig, å da gjør jeg det. I et håp om at jeg er bedre i morgen slik at jeg kan dra på zumba trening. Jeg har bare muligheten til å være med på zumba en gang i uken, så da er det kjedelig om jeg er syk så jeg ikke får vært med. Jeg fikk også en gledelig overraskelse i posten (som jeg skal kose meg med i dag), som jeg gleder å dele med dere om noen dager. 

Hva er din perfekte frokost?

 

6 kommentarer

Når kroppen ikke er helt med..

 • 18.02.2015 - 18:54

Matlaging og baking er høyt oppe på favorittlisten for tiden. Jeg liker å bruke tiden min på dette og jeg har ingenting i mot å fylle opp fryseren til mor, spesielt med noe godt som kan brukes i skolenisten. I dag som i går så ble det en runde med pizzasnurrer. Det er så enkelt og ikke minst veldig godt. Oppskriften jeg brukte i går kan dere finne HER, innholdet har jeg byttet ut med kyllingkjøttdeig, pizzafyll, ketchup og ost. Også byttet jeg ut ca halvparten av det fine melet med fibra fullkornshvetemel, pluss at jeg også doblet hele oppskriften.  

 

På treningen i dag fikk jeg virkelig kjenne på hvor ubehagelig det kan være når kroppen ikke er helt med. Etter natten våknet jeg oppe med vondt i halsen, men mer enn det var det ikke å kjenne av ubehag på kroppen. Styrketreningen gikk greit, men under intervalltreningen på mølla måtte jeg virkelig kjempe. Jeg karte å fullføre økten, men så var det bare å trykke på nødstoppen og sette meg ned med drikkeflaska, og hente meg inn igjen. Det er også første gang jeg har hatt så høy puls på mølla og kjent på at intervalltrening har vært så tung og krevende, så neste trening blir den nok byttet ut med elipsemaskinen til jeg kommer meg skikkelig igjen. Kjenner på kroppen at det skal bli godt å bare slappe av resten av kvelden, drikke noe godt og varmt, og få meg en god natt søvn når den tiden kommer. 


Dere får prøve å bare overse den grusomme neglelakken på bildet ovenfor. Siden den er så blank er den veldig vanskelig å se, men på bilder synes den vist alt for godt. 

Ønsker dere en strålende onsdagskveld! 

Hva har du brukt dagen din til? 

4 kommentarer

Deilig frokost!

 • 17.02.2015 - 12:18

God morgen! 

Det å skulle starte et innlegg er veldig vanskelig, skal jeg starte med å fortelle om morgningen min eller skal jeg mimre om dagene som har gått. Jeg er veldig sikker på at det å starte et innlegg er det flere som sliter med. 

Helger og ferier har et ekstra pluss. Morgningen er lang og du har tid til å lage noe godt til frokost istedenfor og bare hive i deg en brødskive i full fart. Frokosten i dag besto av vafler, det kom et ønske fra min søster, og dette fristet så klart meg også, så vafler ble det. Dagens vafler fikk også litt havregryn og cottage cheese i røren, jeg har brukt havregryn før så dette viste jeg var godt, men cottage cheese var noe nytt, som kan anbefales videre. 

Planene for dagen er ikke så store, jeg skal lufte hundene og jeg har et håp om å få begynt på litt mappeoppgaver som jeg forhåpentligvis snart kan levere inn. I gårkveld fikk jeg levert inn en, så det går jo fremover. Ellers har jeg planer om å lage pizzasnurrer til middag. I går lagde jeg skinke og makaronigrateng, så da kan jeg jo like godt bare fortsette med å lage middag i dag også, det er en fin ting å gjøre for å få tiden til å gå. Siden det er tirsdag i dag så er det en treningsfri dag. Treningen har gått overraskende bra siden jeg begynte, og det var gøy å endelig få begynt skikkelig på programmet mitt i går. Jeg har i så lang tid tenkt på det å forberede kroppen til sommeren, når det gjelder trening, og det at jeg endelig har klart å begynne føles kjempe bra. 

 Ønsker dere en strålende dag! 

Hva lager du til frokost om du skal lage noe litt ekstra godt?

4 kommentarer

Er jeg uheldig? Eller passer det bare ikke meg?

 • 13.02.2015 - 22:40

God kveld! 

Det er selveste fredag den 13 i dag, og det merker man på nettet. Det skrives om både her og der, og jeg tror noen kanskje er litt redd for at det skal skje noe grusomt på en slik dag, men det skal de få lov til å være. Personlig tenker jeg ikke så veldig mye over det, fredag er fredag for min del. 

For min del ble det vinterferie klokken 00.05 i natt, da kunne jeg endelig få bilen av parkeringsplassen på skolen og komme meg hjem, børste mitt alt for tuggete hår og finne senga. I går hadde vi en lang men fin dag med påbyggklassene. Det startet med utdanninsmesse, så museum før vi fikk noen timer for oss selv i Oslo, og til slutt var det teater. Enten så er jeg bare utrolig uheldig med de forestillingene jeg har vært på, eller så passer det bare ikke for meg. To og en halv time på teater ble litt i det lengste laget for meg, og jeg kjente jeg lengtet tilbake til bussetet. 

 


#Weheartit


I dag har jeg hatt en herlig treningsøkt. Startet klokken ti med en time zumba, før det ble en økt med intervalltrening og styrketrening. Må si jeg fikk gjort opp for de bollene jeg fikk i meg på bussturen hjem i natt. Hehe neida jeg er ikke så nøye, jeg fulgte mine regler så det ble rene hveteboller utenom noen form for sjokolade eller innhold. Resten av dagen har jeg ikke brukt til så mye fornuftig, det er første dagen i ferien og da er det vel litt lov til å ikke gjøre noe. 

Hva har du brukt dagen til? Liker du teater?

 

6 kommentarer

Et fast innlegg hver mandag?

 • 09.02.2015 - 15:51

Det er så rart, det er når du minst venter det en strålende idé faller inn i hodet ditt. Jeg vet med meg selv jeg fikk en god tanke i går, men i dag aner jeg virkelig ikke hva den er. Mens jeg slo på pcn fikk jeg enda en flott tanke, kanskje jeg skal begynne med et fast innlegg hver mandag. Det ville gjort det mye enklere å starte ukene på en bra måte her inne på bloggen. Så hvis du har noen ønsker om noe som du vil lese om hver mandag, så legg igjen en kommentar. Før hadde jeg filmtips på søndager, fungerte veldig bra en god stund, men filmtipsene ble jo bare mer og mer krevende siden filmvalget ble mindre og mindre. 

Jeg har startet min uke på en flott måte i dag. Treningssenteret var det stedet  jeg befant meg på klokken 10.00, før denne tiden hadde jeg laget meg en porsjon havregrøt og spist den opp. I dag ble det faktisk en og en halv time med trening, føles kjempe bra etter all den enkle maten på lørdag og kaken i går, ja godt jeg kan trene og føle meg bedre. Snart er det klart for middag, for så å dra på spilletime. Resten av kvelden vet jeg hva jeg bør gjøre, og det er overhodet ikke særlig gøy å tenke på.

 

#Weheartit

Sommeren ja, den gleder jeg meg til. Må si denne kolleksjonen gjorde meg bare enda mer fristet av det varme og vakre. Er jo bar igjen 4 måneder nå til sommeren forhåpentligvis er her. 

Hva ville du likt å lese om hver mandag, som et fast innlegg? 

5 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits