Våren er tiden for å nyte alt sammen

  • 15.03.2016 - 17:37

Det er jo vår så langt øye kan se, så vakkert, og jeg liker det så utrolig godt. Jeg tok meg med hunden og kom oss ut på en deilig og lang gåtur før middag, kan vel si det sånn at joggeskoene mine føltes som vanndammer men fortsatt så deilig å være ute og gå i dette strålende været som vi har i dag. Hører vannet renne ned fra takrenna, drøppe fra taket og surpelyden man hører når man går i den alt for våte snøen/sørpen i vegen, det er så hyggelig, og det gir meg bare et stor håp om at våren har komme for å bli, og denne gangen håper jeg den ikke svikter.

 

 

I går kveld møtte jeg Malin for å gå en tur, vi pleier å gå turer på mandager og det er så deilig å ha en turpartner, for da blir det automatisk både morsommere og enklere å komme seg ut på turer. Vi gikk i nærmere to timer i går, og det var veldig koselig, og ikke minst behagelig å ta kvelden etter en slik flott tur. For meg ble det en smule kaldt for optimismen var jo stor når det var flott sol når vi gikk, så vottene ble liggende igjen hjemme og det burde de overhodet ikke ha gjort, men fikk da tilbake varmen i fingrene i løpet av kvelden også.  Vi fikk med oss solnedgangen mens vi gikk over bygda, det er rart hvor fort himmelen forandrer seg i løpet av få minutter. Plutselig var store deler av himmelen rød, og solen var så å si borte.

 


 

Nå sitter jeg her så mett etter middagen og bare blar meg igjennom noen blogger, og slapper av. Snart skal jeg gjennomføre ukens første cardioøkt før jeg skal ta meg en skikkelig god dusj med ansiktsmaske og sånt. Dette vårværet gjør virkelig noe positivt med meg, og jeg er så klar for fortsettelsen, måtte våren gi meg en fantastisk tid. Hva skal du bruke denne kvelden til?

1 kommentar

Endelig en forandring

  • 15.03.2016 - 11:06

God morgen fininger, har dere også vært så heldige og få et strålende vær i dag? Det er så fint utenfor vinduet nå, virkelig følelsen av vår, og jeg håper bare dette været varer.

For snart en uke siden tok jeg et valg som jeg ikke var helt sikker på om jeg ville ta. Jeg har veldig lenge slitt med at det lange håret mitt bare tugger seg når jeg har det løst, og spesielt hvis jeg har brukt skjerf, litt høye gensere eller bare en jakke, og det er virkelig ikke spesielt morsomt. Når man står hjemme å kammer og kammer, og til slutt må man bare dra ut de små tuggene som er igjen fordi jeg ikke klarer å børste de ut, da er det ikke så kult å ha det lange håret lenger. Jeg hadde tanken inne om å klippe av en del før jul, men jeg la hele tankne på hylla for håret hadde jo blitt så langt, og jeg har så lenge ønsket meg et så langt hår. I vinterferien kom jeg igjen inn på tanken om å klippe av meg litt hår, jeg luftet den for noen venninner og fikk positiv respons fra dem, men tanken var fortsatt litt skummel. Når frisørdagen kom så grudde jeg meg, ja jeg var skikkelig nærvøs, jeg tok med meg mobilen med noen bilder av en frisyre jeg hadde siklet litt etter. Jeg hadde ikke bestemt meg hundre prosent før jeg luftet tanken for frisøren og hun likte tanken min, og jeg er så glad for at jeg valgte å gjøre det, for jeg har ikke angret en dag siden. Endelig kunne jeg få en lang bob og jeg er så fornøyd med det. Alt av tuggene er borte og jeg slipper å måtte sette opp håret hver dag for å ikke måtte stå evigheter med børsten om kvelden. Jeg kunne selvfølgelig ikke klippe av meg håret utenom å ha noen minner, så min flotte frisør stilte opp som fotograf.   

 Det er litt rart å se hvor langt håret mitt egentlig hadde blitt, for det er jo ikke før du skal til frisøren at du innser hvor langt det er. Jeg er veldig klar for å ha denne nye lengden nå, så om jeg noen gang går tilbake til det lange håret vet jeg ikke, men akkurat nå vil jeg ha det kort og enkelt akkurat som det er nå. Jeg er veldig glad for at jeg turte å ta dette skrittet og jeg har ikke angret noe siden, og det føles jo bare enda bedre. Jeg gjorde det som var riktig, og ja det er jo bare hår, det vokser jo alltid ut igjen. Man har fått ett liv å leve, så vurderer du å klippe deg? ja så gjør det, det vil alltid vokse ut igjen, og mest sansynlig vil du kle den nye hårsveisen veldig godt, selv om du kanskje ikke er helt sikker før du har klipt deg.

 

 

Ønsker dere en fantastisk fin tirsdag i dag! Jeg har studiedag, så planen er å gjøre noen oppgaver og å ta meg tid til å trene lit. Jeg har enda ikke bestemt meg helt hvordan jeg vil trene i dag, men med tanke på dette været så må jeg ut en tur, så kanskje det blir en tur og en liten cardio økt inne sammen med youtube. Har du noen gang gjort en stor forandring med håret?

2 kommentarer

Inne i en god rutine

  • 13.03.2016 - 12:00

God søndag! Lenge siden sist nå, men tiden går jo så utrolig fort om dagen. Er jo ikke lenge igjen til det er eksamen og sommerferie, nei det er bare så rart hvordan dette skoleåret bare flyr av gårde. Siden sist har jeg hatt en veldig fin vinterferie på hytta, og jeg har gjort unna min første skoleuke igjen etter praksis. Det er både litt kjedelig men også godt å komme tilbake til skolebenken etter noen uker i praksis. Jeg skulle virkelig ønske hele utdannelsen bare foregikk i en barnehage, det hadde vært så perfekt, men det er godt å komme tilbake også å vite at jeg er et skrittt nærmere å være utdannet barnhagelærer for hver dag som går. 

Denne uken som har gått har virkelig vært en av de bedre, jeg har endelig fått tatt meg selv i nakken og kommet meg inn i treningen min igjen. Programmet jeg begynte på etter nyttår, har jeg kuttet ut og byttet ut med ting jeg synes er morsomt. Trening skal være noe bra, noe man liker, så da er det ingen vits for meg å presse meg igjennom en økt på tredemølla og noen styrkeøvelser etterpå, det blir heller bare et slit, og man får ingen god erfaring med trening når man gjøre noe som man ikke liker så godt. Denne uken har jeg vært aktiv 4 dager, og jeg skal ta meg en skitur i dag også, så har jeg faktisk hatt en form for trening hele 5 dager denne uken, og det er jeg veldig stolt av, kan ikke huske sist jeg var så flink. 

I går startet jeg dagen med en deilig skitur, helt alene midt inne i skogen, og nei det kan jo nesten ikke blir bedre. På fredagskvelden var jeg egentlig bare litt lei av alt, jeg tillatter meg selv å spise det jeg vil kalle for "dritt mat", og da føler jeg meg iallfall ikke noe bedre etterpå. Så for å få humøret opp igjen, bestemte jeg meg for at lørdagen skulle starte med en skitur, og det var virkelig på sin rette plass.  Denne treningsklokken er virkelig en god motivasjon etter en  treningsøkt. Jeg er kanskje ikke så  interessert i pulsen og alt det der,  men å se lengden jeg har treng og det jeg har forbrendt, DET er  motiverende det. Virkelig ikke en av de verste investeringene jeg har  gjort. 

 

 Motvisjonen er på topp om dagen, og denne gang håper jeg virkelig på  at den holder seg der, jeg skal iallfall gjøre det jeg kan for å holde meg  i denne gode rutinene jeg har kommet meg inn i. Snart skal jeg ut å gå min tredje skitur denne helgen. Har ikke gått på ski før i  år, så da får jeg virkelig ta det igjen når jeg først har begynt. Det ble  faktisk ikke bare en skitur i går, for når kvelden kom, og mørket la seg over skogen, så dro jeg og herlige Anneli ut på enda en skitur,  med kakao i sekken og en nystekt sjokolademuffins hadde vi det helt  topp. Det er ikke hver lørdag at skidressen er kveldens antrekk, men  noen ganger er det veldig deilig. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg trenger noen tips til treningsmusikk, så har du eller vet om en bra liste på spotify så legg gjerne igjen en kommentar. Ønsker dere en strålende søndag videre, og nyt siste delen av helgen. Hvordan ser din søndag ut?

0 kommentarer
  • Eldre innlegg
hits