Den spesielle natten.. Eller?

 • 30.04.2015 - 22:17

God kveld! Hva gjør dere natt til 1.mai? For min del skal ikke gjøre noen ting, denne natten har aldri vært noe spesiell for meg (utenom når jeg var russ), så for min del blir det en helt vanlig kveld, med en normal leggetid. Uansett så håper jeg dere får en fantastisk natt  dere som er der ute å fester og koser dere. I løpet av denne uka har jeg fått unnagjort både norsktentamen og redegjørelse i norsk. Jeg er selv forberedt på at helgen også må brukes til litt fornuftig ting, siden jeg dessverre er flink til å spare ting nært opp til slutten når det er noe jeg synes er litt vanskelig. Det er faktisk under en måned til jeg skal ha matteeksamen, så nå er det bare å henge i, og prøve å huske hva vi lærte i høst, selv om det føles håpløst. Jeg vet iallfall at jeg må gro meg ned med matteboken i noen timer fremover. 

Helgen skal ikke bare brukes til skolearbeid, den skal også brukes til å være hundevakt. Det er kjempe hyggelig å passe på firbeinte skapninger, og så lenge de går overens med Sassy, så er de hjertelig velkommen. Jeg har så klart alt fått knipset litt bilder, og det er gøy når man får noen blinkskudd. Det er ikke så veldig enkelt å få fokuset riktig når man fotograferer en hund i løpende fart etter en pinne, men det var uansett gøy. 

En liten smakebit på bildeserien som forhåpentligvis kommer ut på bloggen i løpet av helga! 

Hva liker du å ta bilder av?

2 kommentarer

Det sikreste tegnet!

 • 27.04.2015 - 15:59

God mandag alle sammen! For første gang på flere måneder var dette min aller første mandag uten vekkeklokke. Det var bare så utrolig deilig å våkne i 10-tiden, men fortsatt bare ligge og slappe av til nærmere halv 11. Mandagsmorgningene pleier å bli brukt på treningssenteret, men i går tok jeg valget om å faktisk ta meg en dag fri. Så istedenfor å trene på treningssenteret i dag, så skal jeg heller ta på joggeskoene og gå en god tur sammen med Malin. Før vi skrev oss på et treningsmedlemskap var vi ute og gikk tur veldig ofte, dessverre så har det dabbet veldig av, men når juli kommer tror jeg vi skal klare å finne tilbake til mange gode turer. Jeg har tatt valget om å si opp mitt medlemskap i juli. Ikke fordi jeg ikke trives, men fordi jeg er litt lei av å kjøre bil for å trene, jeg har mye heller lyst til å kjøpe meg litt småtteri av utstyr og heller trene hjemme. På den måten sparer jeg bensin og jeg sparer den faste kostnaden i måneden som det koster å være medlem, og med tanke på jobb i sommer og skole til høsten, så ser jeg ikke helt for meg at jeg gidder å ta bilen til treningssenteret for å trene en time etter en lang dag, så da er det bedre å kunne gjøre det hjemme! 

Se på disse vakre blomstene. Det aller sikreste tegnet på at våren har kommet, er når det blomstrer hvite, blå og gule blomster i vegkantene og rundt i skogen. Jeg er selv utrolig glad i alle de flotte ville blomstene som bare plutselig dukker opp i naturen. Fargene er så vakre og de passer så godt ute i naturen. 

 

Hva er det sikreste vårtegnet for deg?

2 kommentarer

En krevende dag!

 • 23.04.2015 - 22:32

God kveld alle herligheter! 

Jeg kjenner virkelig at dette har vært en krevende dag, og jeg ser veldig fram til å legge meg for å sove i noen timer. I dag har jeg hatt tentamen, og har derfor skrevet i litt over fire timer, og det tar virkelig på. Vi skulle ha en økt med naturfag etter tentamen, men jeg kan ikke si det var mye som gikk inn i hodet mitt på den tiden. Godt å tenke på at man er ferdig med en tentamen, selv om det er igjen to tentamener og tre eksamener før sommeren kan komme. Etter jeg kom hjem ifra skolen hadde jeg nok egentlig hatt best av å slappe av, men istedenfor fant jeg frem malingsklærne og tok et strøk på den ene veggen. Maling er helt greit, men å male panel er ganske så kjedelig siden man må bruke både kost og rull. 

Om en times tid skal jeg finne senga og få meg en god natt søvn før det blir opp igjen til trening i morgen. Tror iallfall ikke jeg skal ha noen problemer med å sovne i dag. 

Hva har du gjort i dag?

0 kommentarer

Topp 6 Fra Nelly.com

 • 21.04.2015 - 10:41

HER                                                                                                            HER

HER                                                                                                      HER 

HER                                                                                                 HER

 

Butikkene holder virkelig ikke tilbake på sommerklær, det er så koselig å klikke seg rundt og se alle de lette flotte klærne som gjerne kunne ha fylt mitt klesskap. I det siste har ikke Nelly vært et sted hvor jeg har funnet noe, men nå som sommerklærne begynner å komme, så er det faktisk veldig mye der som faller i smak. Sommeren er den beste tiden på året, ikke bare fordi det ofte er flott vær og vi har fri fra skolen, men også fordi det er så mange flotte klær man kan gå rundt i og føle seg fin. Skulle ønske det var gode varmegrader her hele året, det hadde vært topp det. 

Liker du sommerklær?

4 kommentarer

Hjemmelaget gelé!

 • 19.04.2015 - 21:29

Helgen er tiden hvor det er lov til å kose seg litt ekstra! Det er ikke ofte det er dessert her i huset, men når jeg var på butikken i går så bestemte jeg meg for at i helga skulle det være dessert. Gelé med fun saft er noe som jeg har prøvd en gang før, men jeg smakte aldri på den, og den ble stående der. Jeg må ærlig si at jeg ikke hadde helt troa på at dette skulle bli så veldig godt, men der tok jeg grundig feil. Jeg laget med bringebær og det smakte bare helt fantastisk. Det er så enkelt når du kan velge din egen favorittsmak og du får en fantastisk dessert ut av det

 

Legg 10 gelatinplater i 7 liter vann i 5 minutter. Bland så inn 3 dl saft og varm den opp (ikke kokes). Settes så i kjøleskapet i ca 5 timer, for så å serveres med vaniljesaus eller spises alene eller med friske bær eller kanskje også mager vaniljekesam. Lag gjerne hjemmelaget vaniljesaus, så blir det nok enda bedre, men for min del ble det vaniljesaus kjøpt på butikken. 

Hva er din favoritt dessert?

2 kommentarer

Perfekt selskap + innkjøp

 • 17.04.2015 - 18:08

Fredager er nok min favorittdag utenom søndager. Det er så enkelt å få fredager til å bli gode dager, og jeg har herlige mennesker rundt meg som virkelig hjelper meg med det. Etter treningen i dag dro jeg rett videre for å møte Malin og hennes skjønne tanteunge. Siden vi ikke lenger går sammen på skolen, så er det viktig å finne på hyggelige ting sammen og holde god kontakt. Vi har i dag kost oss med lunsj på kafe, og gått litt rundt i butikkene i den herlige byen vår. Trenger ikke klage når man faktisk har nesten alt man trenger i en liten by. Man merker virkelig at vi begynner å bli eldre når vi kan møtes på en kafe og skravle, dette er jo slik jeg forbinder med voksne folk, så det tyder vel kanskje på at vi begynner å bli mer voksne av oss, vi fyller jo 20 i løpet av året, så det er vel bare helt vanlig. Selvfølgelig gikk vi jo på kafe før også, men da var det mest for kun å spise, ikke for å sette seg ned med en kopp med noe varmt i og prate ut om alt vi har på hjernen. 

 

Jeg har i den senere tid blitt veldig glad i skjørt. Vet ikke helt hvorfor, men har nok noe med at min kropp har forandret seg og jeg føler meg mer komfortabel i det. Jeg er ikke så veldig flink til å bruke det til hverdag enda, men kanskje jeg blir det etterhvert. Bursdager er iallfall supre anledninger, også er det jo snart sommer. Dette herlige Only skjørtet er kjøpt på Miss1 til kun 75 kr. Elsker når noe er på salg, for da svir det ikke så fryktelig i lommeboka mi. Hehe. 

Ønsker dere en strålende kveld videre! 

Er du en skjørtejente?

0 kommentarer

En ny versjon av bananpannekaker!

 • 16.04.2015 - 22:18

Har dere fulgt bloggen min i en periode så vet dere jo hva jeg skal skryte på meg nå. Det er torsdag og tid for å dele gladnyheten med dere om at jeg endelig har helg. Det begynner å gå opp for meg at det faktisk snart er eksamen. Det er ikke så fryktelig mange innlevering som skal gjøres, men høringer, tentamen og eksamen er hva som står for tur. For noen uker tilbake føltes det som vi hadde et hav av oppgaver og innlevering å gjøre før ting begynte å gå mot slutten, men nå som vi har kommet oss igjennom det meste så føles det faktisk ikke så ille. Til uken begynner vi med repetisjon i de aller fleste fagene, og det blir full forberedelse til eksamen. Ordet "eksamen" er virkelig et skummelt ord, vi vet neste ingen ting, og det føles som en evighet til det skal skje, selv om det bare er snakk om litt over en måned til det braker løst. Nok om skolesnakk, jeg blir bare lei av å skrive om det.. 

Kvelden min har blitt brukt til å feste ender på et skjerf jeg har strikket (Ja jeg strikker mer enn dere tror), gått tur med far og Sassy, og ikke minst spist en veldig god kveldsmat. Planene var knekkebrød med noe godt på, men på kjøkkenbenken lå det noen overmodne bananer som snart takket for seg, så istedenfor å la de ligge der og bli ødelagte så lagde jeg heller pannekaker. Gikk etter oppskriften til de populære bananpannekakene som består av en banan og to egg. Siden jeg ikke synes denne versjonen er så mettende, iallfall ikke i lengden, så tilsatte jeg litt melk, havregryn og havremel. Er så enkelt når man bare kan blande sammen noe utenom å bruke mål, og fortsatt blir det godt! 

 

Snart er det klart for å sove litt, og lade opp batteriene til zumbatimen i morgen. Er to uker siden sist jeg var på zumba så det gleder jeg meg masse til. En ting jeg virkelig vil savne ved å ikke gå på treningssenter er de herlige zumbatimene, for det er jo kjempe gøy og ikke minst slitsomt. Håper dere alle får en strålende god natt!

Hva spiser du til kveldsmat når du vil ha noe godt?

4 kommentarer

Min store opptur i dag!

 • 14.04.2015 - 23:07

God kveld herligheter! I går fortalte jeg dere om en koselig ting som jeg skulle dele med dere i dag. For å begynne med den litt triste delen så mistet jeg den ene kaninen min på påskeaften, etter å ha eid den siden 6.klasse, så var det trist å miste den, men sånn er jo livet. I dag hadde jeg en søt liten kaningutt med på veg hjem, kjempe koselig med et sånt lite sjarmtroll bak i baksetet på bilen. Hyggelig å høre han gikk rundt i høyet, er jo ikke hver dag man har en liten kaninunge i et bur i baksete. 

Se så herlig han er da, min lille Linus. Er ikke så lett å ta bilder uten blitz, men dere ser jo her selv, han er kjempe skjønn og jeg gleder meg veldig til å tilbringe masse tid med min lille skjønnhet fremover. Tar så klart litt tid før han blir vant med å være her og føler seg skikkelig trygg, men jeg skal iallfall gjøre mitt for at han skal føle seg trygg. Kanin er et veldig hyggelig dyr, og det gir mye kjærlighet 

I morgen kommer det til å bli en lang da, først skole, så litt ekstra skole for så å trene. Så for min del blir det kveld før jeg kommer hjem og kan sette meg ned og slappe av litt. 

Har du et dyr som gir deg masse kjærlighet?

2 kommentarer

Trenger det å være så vanskelig?

 • 14.04.2015 - 18:36
Jeg stiller meg dette spørsmålet, trenger det virkelig å være så vanskelig? Vi fyller hodene vårene med tanken om hvor utrolig vanskelig det er, vi tror alt er så utrolig mye verre enn hva det er. Vi tror det tar fem år å komme oss opp av stolen og ut for å trene, vi tror det tar måneder før vi klarer å lage oss en treningsrutine som vi faktisk trives med. Vi tror det tar hele livet å kutte ut godteri, for dette må jo bare være umulig. Vi tror det tar ekstra mye energi å lage sunn mat som smaker godt. 

Ja det er akkurat det vi gjør, vi sitter der og presser oss selv til å tro at det er så utrolig vanskelig. Vi drømmer om det spreke livet vi kan ha ved å være litt mer i aktivitet og spise litt sunnere, men vi velger å ikke gjøre noe med det, for vi tror det er så vanskelig. Vi tar knekken på oss selv med alle de tankene vi klarer å presse inn i hodet, utenom at vi engang vet sannheten av det. Negativitet er noe som vi velger å leve med, vi orker ikke bytte den ut med noe positivt, for det er så utrolig enkelt å være negativ og tro at man ikke får til noe. 

Jeg var akkurat denne personen. Jeg satt der og tenkte for meg selv at det å få en treningsrutine er bare virkelig håpløst. Jeg prøvde flere ganger i løpet av mitt år med vektnedgang å få meg noen treningsrutiner, men jeg satte for høye krav for meg selv, jeg var ikke motivert nok, så det varte sjeldent mer enn i noen uker. Før nyttår fant jeg frem min motivasjon, og jeg var klar for å begynne å være mer i aktivitet. Et treningssenter var langt ifra mine tanker, men etter noen uker endte jeg der, og siden har jeg ikke angret. De eneste gangene jeg ikke har holdt meg til treningsrutinene mine er den ene perioden hvor jeg var syk, vært på jobb og når treningssenteret var stengt i påskeferien. Du kan få til å være aktiv om du selv vil, for nei du trenger ikke betale for et medlemsskap på et treningssenter, du kan faktisk gjøre det hjemme og ute, det er enkelt og gratis.

Godteriavtalene bestemte jeg meg plutselig for, og jeg har derfor ikke hatt noen store problemer med dem. Selvfølgelig er det litt krevende når du sitter ved noen som koser seg med ditt favorittgodteri og du selv vet at du ikke skal smake på en eneste bit. Vi tror vi er avhengige av godteri, og at det derfor ikke er mulig å stoppe. Når lysten på sjokolade kommer, så kjenner vi kun hvor god den lyste er og hvor høyt vi ønsker å tilfredsstille den ved å ta en sjokoladebit i munnen. Vi velger det enkle, ja det er slik vi er og slik vi gjør det. Det trenger ikke alltid være så strengt, man kan faktisk velge en dag i uken hvor man unner seg noe godt. Hvis du er som meg som ikke stopper å spise sjokolade før enn du er kvalm, da vil jeg virkelig anbefale deg en periode med godteriavtale, for etter denne perioden vil ikke kroppen din lenger være like vant til sjokolade, og du blir fortere kvalm, og klarer forhåpentligvis derfor å spise mindre. Sunn mat trenger heller ikke å føles så utrolig vanskelig som hva vi tror det er. Selv har jeg en lang veg å gå når det gjelder valg av riktig mat, men i løpet av uken skal jeg få en plan som forhåpentligvis vil hjelpe meg. Selv om du kanskje tror det så trenger du ikke å leve på grønnsaker og fisk hele tiden. Det handler også om de små valgene som kan gjøre en stor forskjell. Bytt ut lettmelken med ekstra lett, og deretter til skummet, jeg drakk helmelk før og jeg elsket det, men nå er jeg nede i skummetmelk og jeg synes det også smaker fantastisk. Du kan faktisk bytte ut kneipen eller yoghrtbrødet med et litt grovere brød, du trenger faktisk ikke velge det groveste med en gang, men du kan forsiktig gå oppover på grovhetsskalaen. Du kan bytte ut litt av det fine melet i pizzabunnen med noe grovere, ja det er faktisk et steg på vegen og det smaker fortsatt godt. Ta deg tid i butikken til å se på hvilke produkter som er nøkkelhulsmerket, det er også et godt steg i riktig retning om du velger nøkkelhulsprodukter. Skiven du spiser hver morgen med nugatti, kan du jo faktisk velge å spise kun på lørdager. Du kan bytte ut svinekjøttdeig med kyllingkjøttdeig, du kan bytte ut fine pitabrød og tacolefser med fullkornsvarianter. Du kan bytte ut melkesjokoladerullen med en eventyrsjokolade. For hvis du sliter med å kutte ut godteri, så går det faktisk an å trappe sakte med sikkert ned.  

Du kan sette deg ned og bestemme deg for at det er slik du skal leve fordi du ikke orker å gjøre noe med det, eller du kan reise deg opp, sette ned foten og bestemme deg for at du vil gjøre en forandring. Tanken på hvor negativt vi tenker er helt grusom, alle som vil kan få det til. Det handler bare om å legge bort de negative tankene og finne frem din positive side. Jeg klarte det, da kan alle klare det

Har du noen gang ønsket, men ikke orket å oppfylle ditt ønske?

0 kommentarer

God start på en ny uke!

 • 13.04.2015 - 21:21

Mandagen går mot kveld, og i morgen er det tilbake på skolebenken for tre dager.Selv om det var fridag i dag, så var vekkeklokken på og jeg var oppe litt etter at klokken var passert syv, for jeg skulle både trene, dusje og ha spilletime før klokken passerte tolv. I mitt hode hadde jeg planlagt slik at jeg skulle ha grei tid til spising og dusjing mellom treningen og spilletimen, men det ble jo litt travlere enn antatt, men jeg rakk det jeg skulle. Resten av denne dagen har gått med til å male og gjøre ferdig litt skolearbeid til morgendagen. Jeg kan ikke si at maling er min favorittjobb, men må det gjøres så må det gjøres. Jeg kan jo glede meg over at for hvert malingstrøk jeg tar så er jeg et skritt nærmere. Jeg gleder meg veldig til morgendagen, spesielt når jeg kommer hjem fra skolen, gleder meg til å dele det med dere. Etter en liten trist hendelse i påskeferien, skal det bli godt å fylle den plassen med ny glede! Nå er det tvn som har tatt min oppmerksomhet og det vil den nok gjøre store deler av det som er igjen av kvelden. Det er veldig periodevis om jeg bruker tid foran tvn eller ikke, for jeg er ikke den personen som setter meg ned for å se på en film helt alene, det synes jeg er veldig kjedelig og jeg finner heller derfor på noe helt annet. 

Hva har du brukt dagen din til?

4 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits