Det går mot slutten

 • 30.05.2015 - 11:12

God morgen! Det er lørdag, helg, men det pøser ned der ute. Jeg var tidlig oppe i dag, tok på regnklærne og dro en tur på jobb. Endelig har jeg skaffet meg skikkelige regnklær, så det å kunne jobbe utenom å bli gjennomvåt var kjempe herlig. Jeg skal tilbake på jobb litt senere i dag, så regnklærne må nok frem en tur til regner jeg med. I det siste har det vært en hektisk tid, det begynner å gå mot sommerferie, og det merkes kjempe godt på skolen. På onsdag var det tid for matteeksamen, og på fredag var det norsk. Jeg kan knapt beskrive hvor utrolig godt det er å være ferdig med de to skriftlige eksamenene som jeg skulle ha. Føles nesten helt uvirkelig å vite at jeg er ferdig med det. Nå står det kun igjen to ting på skolen før jeg skal ta ferie, det er norsk prøve "eksamen" neste uke, også bli det en muntlig eksamen i løpet av de siste ukene, når eller hva vet jeg ikke, men jeg vet hva ønsket mitt er.

Dette skoleåret har gått så utrolig fort, men også vært veldig krevende. Jeg har hele tiden vist at dette ikke er et år man bare kan flyte igjennom, for det må faktisk gjøres en innsats for at det skal gå bra. Jeg tror aldri jeg har brukt så mye tid på skolearbeid, som hva jeg har gjort i løpet av dette året. Mange helger har blitt til skolearbeid, og utrolig mange kvelder. Jeg er fornøyd med min innsats, og jeg slipper iallfall å sitte igjen med tankene om at jeg ikke gjorde god nok jobb, for det har jeg virkelig gjort, jeg har gjort mitt beste og det må jeg være fornøyd med. 

 

Sommerferien kan virkelig bare ikke komme fort nok nå, men de tre siste ukene som er igjen nå, tror jeg kommer til å gå veldig fort uansett. Akkurat nå er jo ikke været så bra, men forhåpentligvis regner det ifra seg før ferien kommer. Selv om jeg ikke har noen store skoleoppgaver å gjøre, skal jeg uansett få prøvd å gjort noe småtteri. Ellers håper jeg alle får en strålende flott dag! 

Har du eksamener på skolen for tiden?

4 kommentarer

17.mai 2015!

 • 18.05.2015 - 14:58

17. mai er vell overstått, og jeg har tatt mine skritt tilbake til hverdagen igjen. Bunaden er hengt tilbake i skapet, og den skal nok ikke frem igjen før om nærmere et år. 17. mai er en kjempe fin dag, men også en veldig slitsom dag. Været var som dere nok vei ikke særlig bra i går, så det ble en utrolig kald opplevelse å gå i tog. Merket det spesielt godt på hendene, så jeg må si jeg er glad for å skjorten min er litt stor slik at jeg kunne stappe hendene inn i skjorteermene, selv om jeg vet at dette overhodet ikke var særlig pent, men er det kaldt så er det kaldt. Videre tilbrakte jeg dagen sammen med Jørgen, med å besøk mine besteforeldre, hvor det ble servert deilige kaker og noe varmt å drikke slik at vi kunne finne tilbake til varmen etter et kaldt tog, og hans familie hvor det ble servert en flott middag. Vi kunne heller ikke gå glipp av årets 17.maipølse, så i år ble Esso vår redning. Etter gårsdagens alt for store kakespising, var det godt å kunne komme seg på trening i dag, og spise en litt sunnere lunsj når jeg kom hjem. Rommet har blitt ryddet, og jeg er veldig klar for at denne mandagen skal bli kveld, slik at jeg kan legge meg i sofaen og nyte noen timer med tv. Før den tid skal jeg jobbe litt videre med naturfag og forberede litt middag. Forhåpentligvis skal jeg ha min aller siste prøve nå på torsdag, og det er i naturfag. Neste uke består av eksamener, så etter torsdagen så er det vel bare å finne tilbake til matteboken igjen og øve på oppgaver. 

Disse deilige lappene besto av havregryn, tre egg, litt fibra mel og litt melk. Bare å blande etter magefølelse! 
Mitt kamera ble liggende i bunadvesken i hele går, så det finnes ikke stort til 17. maibilder i år, men det kan vel også være litt forståelig med tanke på det triste været, frister ikke å ta opp et kamera når det regner, blåser og er kaldt. 

Hvordan var din 17.mai?

6 kommentarer

Nytt Innkjøp

 • 15.05.2015 - 23:16
God kveld, har du hatt en flott dag? Det har iallfall jeg hatt. Dagen har jeg brukt sammen med ei herlig jente på shopping. Før var jeg faktisk ganske så ofte på shopping, men kan ikke skryte på meg det nå lenger. Ettersom man bli eldre forstår man også at det ikke lenger er mulig å bare handle ting fordi det er fint, det må være noe man trenger, eller som man virkelig har lyst på. Jeg har iallfall kjøpt inn noe nytt som jeg trengte, men også noe som jeg ønsket meg i dag, og er storfornøyd med det. 
Kvelden har jeg brukt til å prøve å skrive litt norsk. Jeg er alt for god til å spare ting til siste liten, så da sitter jeg her da med norskbøker og ark rundt meg, og håper det skal bli en bra oppgave. Jeg har iallfall kommet igang, men dessverre så har skrivesperren tatt over, så det får nok ligge til i morgen, i et håp om at jeg har litt mer fantasi da. Som dere kanskje forstår så skal morgendagen brukes til å skrive norsk, og blir derfor ikke så veldig spennende som jeg kanskje kunne ønske.  

Hva handlet du sist du var på shopping?

2 kommentarer

Endelig klarte jeg det!

 • 13.05.2015 - 23:16

De to siste ukene har bare virkelig vært ute av min rutine. Det å skulle trene på et treningssenter helt på egenhånd uten noen å trene med, det har virkelig bare sluttet å være gøy. Det er et strev å komme seg dit, og derfor har det bare blitt til at jeg har gitt f for å si det rett ut. Jeg vet jo selv at jeg ikke kan fortsette sånn hvis jeg ønsker å oppnå resultater, og ikke falle helt av før sommeren. Så jeg ga meg selv et kraftig spark i rumpa i dag og meldte med på gruppetime. Jeg synes det er morsomt når jeg er der, og det føles kjempe bra etterpå, så kanskje gruppetimer vil være det som funker fremover de dagene jeg ikke har noen å trene med.

Kvelden har jeg brukt til å bake deilige rundstykker som også ble et godt måltid etter en god dusj. Kanskje oppskriften kommer ut etterhvert... Jeg har så klart som de fleste andre langhelg nå. Er ikke noe uvanlig for meg å ha langhelg, men en ekstra dag fri takker jeg aldri nei til.

Under dette innlegget som alle andre, så har jeg alltid et stort problem med å finne bilder som jeg kan poste sammen med innleggene. Sommeren må virkelig komme snart så fotograferingen kan øke litt. Men noen weheartit bilder kan jo aldri skade. #Weheartit

 

Liker du å ha langhelg?

6 kommentarer

En regnfull dag

 • 11.05.2015 - 19:06

God mandag alle herligheter! Mange har vel kanskje hatt sin første jobbdag eller skoledag for denne uken, og føler seg godt i gang med en ny uke. Selv har jeg hatt en ganske så avslappende dag i dag, så kan ikke si jeg helt har funnet den mandagsfølelsen alle snakker om. For min del var ønsket stort om at det skulle falle en Nellypakke ned i min postkasse i dag, dessverre varte ikke det ønsket så lenge når jeg så postmannen kun kom med reklame. Flere har vel kanskje fått oppleve dette triste været i dag, bare regnvær og ingen stor glede i det. Regnvær passer for min del fint på skoeldager, men på fridager skulle jeg gjerne ha sett litt sol. Kan vel uansett ikke klage, for dette øsende regnet gjør iallfall bilen min renere. 

#Mandag #Musikk #Regn #Trist #Hverdag #Skole #Nelly

Igjen har jeg pakket baggen og er klar for å flytte ut for to netter. I det siste har jeg ikke bodd så veldig mye hjemme, men fra onsdagen blir det tilbake til min egen seng igjen. Selv om det er godt å være hjemme, så er det jo alltid hyggelig med litt forandring innimellom. Tanken på en skoleuken uten noen form for prøver, tentamener eller innleveringer føles bare helt fantastisk. Det har virkelig gått i et i det siste, så at det blir en uke uten noen spesielle oppgave skal virkelig bli godt før det braker løs med eksamener. 

Gleder du deg til sommerferien?

0 kommentarer

Innkjøp fra Nelly

 • 10.05.2015 - 16:16

I år er det nok en god del av mine sommerklær som må byttes ut, iallfall av shortser, bukser ol. Jeg synes jo så klart at det er gøy å handle inn nye klær, men jeg synes også det er utrolig vanskelig å finne noe som jeg liker og som passer meg. Derfor er det sjeldent jeg går ut av en butikk med en klespose i hånda. Jeg synes selv det er litt enklere å handle på nettet til tider, du kan bruke så lang tid du ønsker på å lete etter klær, og hvis det ikke passer så kan det enkelt bare sendes tilbake. Før helgen fant jeg noen flotte klær på nelly som jeg tror vil være fine til sommeren om de bare passer. Må si jeg gleder meg til pakken kommer, så føler jeg iallfall meg et skritt klarere til sommeren. 

                        Topp HER                                                                           Shorts HER

 

                           Skjørt HER                                                              Shorts HER

 

Hva var ditt siste innkjøp?  

 

2 kommentarer

Når jeg liker noe.. Ødelegger jeg det selv..

 • 08.05.2015 - 22:52

Jeg er av den personen som gjerne ødelegger for meg selv, jeg gjør det ofte, og jeg er super flink til det. Selv om jeg skulle ønske det var mye jeg var flinkere til enn akkurat det. Jeg gjør meg selv lei, og jeg gjør det fordi jeg får dilla, jeg får helt dilla på akkurat den sangen og slik fortsetter det. Jeg spiller den igjen og igjen og igjen, helt til jeg får helt mark av å høre den igjen. I bilen min er ikke radioen helt god, så der er det en cd som surrer og går, jeg hører gjerne på den samme cdn i flere måneder før jeg gidder å skifte, hører den gjerne flere ganger om dagen. Jeg har faktisk hørt den så ofte at jeg noen ganger ikke engang merker at jeg har på musikk, og i mitt hode forstår jeg bare ikke hvordan det er mulig. 

Ja jeg kan si jeg blir avhengig når jeg først høres en fin sang, den blir da spilt igjen og igjen gjennom hele kvelden, og slik fortsetter det til jeg har hørt den så mange ganger at det bare har blitt til en helt vanlig sang igjen, og gjerne en sang jeg blir lei av. I kveld er det noen få sanger fra The Voice sin spotify liste som går varmt gjennom min flotte rosa Music Angel. Er rart hvor mye en Music Angel kan lyse opp en ganske så grå fredagskveld. 

Før dere klikker dere ut av denne siden, så anbefaler jeg dere virkelig å høre sangen nedenfor, den er bare sååå bra. Ønsker dere en strålende fredagskveld videre! 

 

Er du av den typen som spiller sangene igjen og igjen? 

0 kommentarer

Min mening om Extra Superberries!

 • 08.05.2015 - 17:11

Sponset av Likenshare

For noen dager siden fikk jeg tilsendt den nye Extra superberrie tyggisen som er en sukkerfri tyggegummi. For meg var tyggis en stor del når jeg gikk på ungdomsskolen, men med tanke på at tyggis gjør meg sulten, så er det sjeldent jeg har en tyggispakke i lommen. Men jeg ønsket fortsatt å teste ut denne nyheten, for det er jo alltid gøy å være oppdatert på det nye på markedet. 

 
Dette vil nok ikke bli min favoritt, men det er ikke den verste. Den har en litt kunstig men også god smak i starten, men dessverre så blir smaken også ganske så fort borte. Jeg vil nok fortsatt si det er en god tyggis om du ønsker å fjerne matsmaken etter du har spist mat, og få en friskere ånde. Jeg vil anbefale dere å prøven den, for vi har jo alle hver vår smak, men hos meg blir det nok en terningkast tre denne gang. 

Har du prøvd denne nyheten?

6 kommentarer

Oppskrift på Amerikanske pannekaker

 • 08.05.2015 - 11:57

Frokost er for meg det aller viktigste måltidet i løpet av en dag, blir det ingen frokost så vil det heller aldri bli en god dag. Min frokost består som regel av brødskiver, siden jeg ofte har travle morgningen, så derfor er det gøy å finne på noe annet når jeg faktisk har tid til det. Frokosten i dag besto derfor av amerikanske pannekaker, som er både raskt, enkelt og veldig godt. Det finnes nok mange gode oppskrifter der ute, men den jeg brukte var iallfall god, så hvorfor ikke bare dele den med dere i samme slengen. 
Det du trenger for å lage amerikanske pannekaker er: 
-5 dl Hvetemel
-3 stk egg
-50 g smeltet smør
-3 dl lettmelk
-1 ts bakepulver
-1 ss sukker
-1 ts salt  

Smelt smøret og la det avkjøles litt før bruk, bland det så med melk og egg. Bland så i resten og rør til du har en klumpefri røre. La pannekakerøren svelle i 5-10 minutter, og varm opp stekepannen på middels varme. Bruk litt smør i pannen, og stek små og fine pannekaker. Når pannekakene sveller opp og bobler litt på overflaten er det tid for å vende.

Serveres med noe godt som sirup, krem, jordbær, eller friske bær, og nye måltidet. 

 

Hva lager du til frokost når du vil kose deg litt ekstra?

 

4 kommentarer

Jeg gjør min innsats

 • 07.05.2015 - 22:20

God kveld! Igjen var det veldig lenge siden sist, så jeg fikk meg en god overraskelse når jeg så at læsertallet var uvanlig høyt på tirsdag, så nå er jeg utrolig nysgjerrig på hvorfor, er jeg linket noe sted? eller noe annet?, nei nå lurer jeg virkelig. Så får nok ta meg en runde å se om jeg finner noe, men er jo uansett koselig at så mange har klikket seg innom, det setter jeg pris på! De to siste dagene mine har bare bestått av skole og matte, det har overhodet ikke vært tid til noe annet. I dag har jeg hatt mattetentamen så derfor har det vært viktig for meg å forerede meg, slik at jeg iallfall sitter igjen med følelsen av at jeg gjorde det jeg kunne, uansett hvordan det går. Dagen i dag har også vært en god forberedelse til matteeksamen, som er om knappe tre uker. 

Etter skolen dro vi rett til cubus, siden de hadde et lite utsalg av klær, og jeg må virkelig si at det er gøy når det dyreste klesplagget man har handlet kostet 50 kr. Dessverre får man ikke prøvd klærne når man handler på et sånt utsalg, derfor skal det bli spennende å se om de passer når jeg får prøvd dem! Kvelden har også blitt brukt sammen med Malin, og det er som alltid like koselig. Nå sitter både jeg og Jørgen her gode og mette etter en deilig middag. 

Sommeren er så utrolig etterlengtet nå, jeg kan virkelig ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg, så litt sommerbilder passer bare midt i blinken, enda en grunn til å glede seg til sommer og skolefri! Kanskje det er noen der som har noen ønsker om noen blogginlegg jeg kan poste fremover? Hva har du gjort i dag?

2 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits