Forelsket i et par rosa..

  • 29.06.2015 - 12:08

God morgen! Det er vel lov å skrive "god morgen" fortsatt når det skrives før klokken er passer 12?... Selv var jeg oppe klokken syv i dag, siden jeg skulle på jobb. Frisk luft før klokken er åtte slår sjeldent feil. En perfekt måte å virkelig bli våken på. Når jeg var ferdig på jobb, vurderte jeg sterkt om jeg skulle dra innom sporten for å se om de har igjen skoene jeg ønsker meg i riktig farge. Etter en del tanker frem og tilbake, så valgte jeg å ikke gjøre det, siden jeg uansett ikke hadde med meg nok penger der og da. Men nå er jeg sjeleglad for at jeg aldri dro innom noen butikk på veg hjem for å prøve og reservere, for når man sjekker nettet finnes det faktisk enda flere og finere farger der. Ikke overraskende at jeg forelsket meg i et par med rosa sko, så forhåpentligvis blir disse bestilt i løpet av dagen. Disse herlige skoene kan dere finne HER! 

Om en stund skal jeg tilbake på jobb, så jeg må nok prøve å finne på noe før den tid. I går var det såå strålende fint vær, og jeg fant frem shortsen og solkremen for første gang i sommer. Dessverre er ikke været like fint i dag, men forhåpentligvis kommer det tilbake i løpet av uken :) 

Handler du helst sko i butikk eller på nett? 

2 kommentarer

Prøver og feiler.

  • 27.06.2015 - 10:36

God morgen! En økt på jobb er alt overstått, og jeg har akkurat spist en deilig go`morgen yoghurt med mango. Nam disse zero yoghurtene er bare så utrolig gode. I går hadde jeg en kjempe herlig treningsøkt, først var det en hard styrketrening, for så en zumbatime. Er litt rart å tenke på at jeg ikke skal kjøre bil ned til treningssenteret snart lenger, men med tanke på reising så skal det bli veldig deilig. Forhåpentligvis får jeg klemt inn to gode treningsøkter med min flotte treningspartner før abonnementet mitt går ut, og jeg skal begynne å trene hjemme på egenhånd. 

I går fikk jeg testet ut pannekaker med sjokoladeprotein, disse var ganske ok, men ikke helt min favoritt. Så i dag får jeg finne en annen oppskrift og prøve en ny variant. Det er jo umulig å finne den perfekte oppskriften utenom å prøve og feile. Planene for resten av dagen er ikke store, jeg skal ta en til jobbøkt før jeg bare skal nyte resten av lørdagskvelden med god mat, kanskje en film eller lignende også litt godteri, det er jo tross alt lørdag, og jeg måtte jo bruke gårsdagen til å se på Jørgen spise, så i dag er det virkelig min tur. I løpet av denne uken har det blitt to sverigeturer, så jeg har jo noe godteri, selv om det heldigvis ikke er så alt for mye. Det loves faktisk fint vær utover nå, så jeg er veldig spent på om det kommer eller ikke. Akkurat nå er det sol og fint vær, men fortsatt litt kjølig, så forhåpentligvis blir det varmere etterhvert. Det er virkelig på tide med noe fint vær, iallfall hvis jeg skal få noen som helst følelse av at det er sommer, for når det er grått og trist blir alt bare veldig kjedelig i mine øyne. 

Ønsker dere alle en strålende dag. Kanskje det kommer ut en oppskrift i løpet av dagen, om jeg kommer over noe som jeg virkelig liker. 

Hva skal du i dag?

 

0 kommentarer

Grandiosa Pizzarull!

  • 26.06.2015 - 16:08

ReklameGrandiosa Pizzarull, har du prøvd dette? Jeg var så heldig og kunne gå på bunnpris og hente ut en pakke som jeg kunne prøve. Dagen jeg hentet den ut på var en av de dagen jeg ikke hadde kommet opp i muntligeksamen, så det var en flott dag for et nytt alternativ til lunsj. Det er kjempe enkelt å varme en Grandiosa pizzarull. Det eneste man gjør er å trykke inn hvor det står "trykk inn", for så å varme den i mikron og nyte måltidet. Enklere blir det jo nesten ikke. 

 Selv er jeg ingen stor fan av Grandiosa, og jeg kan heller ikke si jeg ble svært imponert av pizzarullen heller. Jeg vil nok si at Grandiosa pizza er bedre, selv om jeg sjeldent spiser det også. Smaken av ost og skinke var ikke helt som håpet, og i mitt hode virket det mest som pizzasaus. Denne er kanskje ikke min favoritt, men det betyr ikke at den ikke kan bli DIN favoritt. Så gi den gjerne en sjanse hvis dere er nysgjerrige. 

 

Har du smakt Grandiosa pizzarull? 

2 kommentarer

Den vanskelige matveien.

  • 24.06.2015 - 20:38God kveld herligheter! Har dere hatt noen fine dager? Det håper jeg dere har hatt. Det er så koselig å logge inn og se at det faktisk finnes noen der ute som klikker seg innom, selv hvor dårlig jeg er til å oppdatere... Dagene mine er ikke av de aller mest spennende, så det å krydre denne bloggen med mange fine opplevelser, får jeg dessverre ikke helt gjort. I dag  har jeg vært en liten tur på jobb, og det er vel det mest spennende som har skjedd. Ellers har jeg også tatt årets første joggetur utendørs, nesten litt flaut å innrømme at det er årets første, men ja når det gjelder utendørs er det virkelig det. Kan ikke si det føltes så veldig deilig, kroppen var ikke helt med på dette, så jeg tror nok kanskje at intervalltrening på løpemøllen er et alternativ som kroppen min kanskje trives bedre med. Denne lunsjen var ikke av den verste, men kombinasjonen av vaniljeyoghurt, banan, kornblanding og jordbær ble dessverre litt i det kvalmeste laget for min del, tror nok at det neste gang blir brukt en annen type yoghurt og ikke vanilje. Hvis det er noe jeg synes er vanskelig for tiden så er det virkelig mat.. Jeg har ikke lenger matretter som virkelig frister, og frokosten kan være et mareritt i blant, iallfall når det handler om å finne ut av hva jeg skal spise. Så nå sitter jeg og søker litt rundt, og forhåpentligvis vil jeg finne noe som faller i smak for meg. Selv er jeg glad i forskjellige typer pannekaker, men da blir det som regel syltetøy eller brunost som pålegg, så det er vel ikke det beste alternativet det heller. Kanskje dere har noen gode tips til en deilig frokost? Jeg gleder meg iallfall til det kommer norske jordbær på markedet, for disse utenlandske føles veldig syrlige i min mage. Så kanskje det blir flere frokoster som kan inneholde gode jordbær. 

Akkurat nå sitter jeg og søker litt rundt på matmuffins, så kanskje det blir en litt bedre kveldsmat om ikke oppskriften tar alt for lang tid. Ønsker dere en strålende kveld videre. 

 

Hvordan har dere brukt dagen? Legg gjerne igjen noen bloggtips om dere har! 

6 kommentarer

14 år med skole er over!

  • 19.06.2015 - 11:37

God morgen solstråler! 

Plutselig var sommerferien 2015 her, men det finnes ikke et snev av en sommerferiefølelse hos meg, men det er vel kanskje på grunn av dette triste været. Himmelen begynner å bli blå ute, så kanskje solen snart titter frem. Det er jo iallfall lov til å håpe. Det er rart å tenke på at vi begynner å nærme oss slutten av juni, og jeg har enda ikke hatt på meg bikinien enda. Krysser fingre for at den solen snart dukker opp, og lager en fantastisk sommer i år også. 

I går var det skoleavslutning, bunaden kom på, og jeg var klar for å dra til skolen for siste gang. Det ble en langvarig seremoni i gymsalen, med underholdning, morsomme taler og utdeling av karakterkort og roser. Før vi til slutt avsluttet i klasserommet med kake og noe å drikke. Etter fire år så er det veldig rart å skulle forlate lærere, klassekamerater og skoleområdet som jeg har vært vant til å se i fire år. I løpet av disse årene har jeg fått opplevd mye fint og jeg tar med meg an haug med gode minner som sjeldent vil glemmes.

Det siste året har vært veldig krevende, det har tatt mye tid, og jeg har hele tiden måtte holdt fokus på rett spor, men uten den innsatsen hadde jeg heller ikke hatt de karakterene jeg sitter igjen med. Så jeg er stolt av meg selv som har brukt min energi og tid på dette skoleåret.  Det er rart å tenke på at jeg er ferdig med videregående, og at det neste skrittet blir høgskole til høsten. Jeg tror dette blir en stor forandring, men jeg gleder meg iallfall veldig til å prøve ut noe nytt. For noen herlige jenter jeg har fått æren av å bli kjent med i løpet av dette året. Elsker dette bildet under, beviser at virkeligheten ikke alltid blir helt som planlagt. Mange herlige minner og gode øyeblikk tar jeg med meg videre. Også var det denne jenta! Jeg vet virkelig ikke helt hvordan dette året hadde vært uten henne. Vi ble kanskje ikke så godt kjent før enn etter jul, men det har iallfall vært god nok tid for oss til å knytte et tett bånd. Mange mange latter, smil og glede har vi virkelig fått i løpet av tiden. Også var det han her da, blir rart å ikke skulle gå på samme skole lenger. Må også si at dette ble et ganske så morsomt bilde om man tar seg tid til å se om det er noe som ikke helt stemmer. Men det får dere nok tenke etter selv, jeg så det faktisk ikke før nå, og bare ler litt for meg selv. Jeg har avsluttet 14 år på skole, men jeg er fortsatt klar til å starte på 3 nye år. Det er rart å tenke på at nå skal vi være "voksne", vi skal starte "voksenlivet" nå, selv om jeg overhodet ikke føler meg voksen. Jeg har fått 14 år med erfaring, læring og mange gode minner. Jeg har i løpet av 14 år truffet mennesker som jeg fortsatt har i livet mitt, lært kunnskap som jeg daglig bruker og jeg har fått meg en utdannelse, og jeg kan være stolt over å si at jeg er en agronom.  Og jeg har tatt påbygg slik at jeg kan komme videre i livet og få meg enda en utdannelse. 

Til alle dere som skal begynne på påbygg til høsten, vil jeg bare ønske dere lykke til, og ikke gi opp selv om det til tider kan føles veldig håpløst og man fort kan miste motet. Dette er et år som er med på å bestemme din fortid, og ved å gjøre en god innsats, så kan du følge dine drømmer. Ønsker dere alle en strålende god sommerferie! 

Hvordan var din skoleavslutning?


#Skole #Skoleavslutning #Videregående #Over #14årmedskole #Voksenlivet #Voksen #Agronom #Startenpånoenytt

0 kommentarer

Spinatpannekaker

  • 07.06.2015 - 12:38

God morgen herligheter! Sovet godt i natt? Det har iallfall jeg gjort, bortsett ifra at jeg våkner alt for tidlig om morgningen og klarer ikke å sovne igjen. Lurer på om dette er et tegn på at jeg blir eldre?.. Før kunne jeg sove til langt ut på dag, men det får jeg bare ikke til lenger, så jeg slipper iallfall å klage på at jeg sover bort hele dagen min. 

 

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg skal skrive om dette her, men dere vet, frokost, det kan man aldri skrive for mye om, eller? Frokost er nok det måltidet som alltid kommer til å være viktigst for meg, og det er faktisk viktig at jeg spiser meg mett, for hvis ikke kommer bare sulthetsfølelsen tilbake etter maks en time. Jeg bestemte meg alt i går for hva dagens frokost skulle være. Så når man ikke får sove, og besøke ikke vil stå opp, nei da kan man like gjerne stå opp selv og begynne på frokosten. Jeg vet jo selv hvor koselig det er å stå opp om morgningen til et ferdig dekket frokostbord.  

Spinatpannekaker ble dagens frokost. Jeg hadde aldri spist dette før, og jeg kan jo innrømme at jeg ikke viste helt hva jeg syntes om dette med tanke på spinaten, men det var faktisk bedre enn antatt. Det smakte ikke stort spinat, og det smakte veldig godt sammen med brunost og litt syltetøy. Kanskje ikke det sunneste pålegget, men jeg kan jo trøste meg med at det var Lerums sitt syltetøy uten tilsatt sukker. Når det gjelder pålegg har jeg nok en vei å gå, men jeg har iallfall funnet en god erstatning til brødskivene. En porsjon med disse pannekakene ble jeg virkelig mett av, men det var en god metthetsfølelse, og det er deilig å kunne være mett å vite at det var en ganske så sunn frokost. 

#Mat #Frokost #Pannekaker #Spinatpannekaker #Sunt #Godt #Lindastuhaug 

Oppskriften har jeg hentet HER! Linda er en flott blogger, og du finner så mye god inspirasjon til mat der, og ikke minst gode og sunne alternativer! 

Oppskriften til 1 porsjon spinatpannekaker er: 
-  1 egg
- 2 ss kesam
- 35 g havremel
- 15 g kokosmel, eller mer havremel, eller annen type mel
- 1 god neve spinat
- 1 liten ts bakepulver
- 1 ts sukrin gold (selv brukte jeg bare vanlig sukrin)
- Ett dryss ekte vaniljepulver (selv brukte jeg vaniljesukker)
- Ett dryss salt
- ca 1/2 dl vann
Kjør alle ingrediensene i en blender eller lignende til du får en jevn røre. Stekes til de blir gylne i smør eller cocosa!  

Har du spist spinatpannekaker før? Hva er din beste frokost?

4 kommentarer

Drømmen forsvant!

  • 05.06.2015 - 22:20

God kveld! For en flott dag det har vært i dag, iallfall værmessig. Selv møtte jeg opp på skolen klokken 9 for å være med på eksamentrekket. Jeg hadde store ønsker om å bli trekt opp i dag, og mitt drømmefag var virkelig naturfag. Jeg ble ikke trekt opp i dag, men andre kom opp i naturfag, så der fløy nok den drømmen ut av vinduet.. Jaja drømmer er vel til for å knuses, eller?.. Syntes det var skikkelig kjipt at jeg ikke var en av dem som fikk æren av å ha naturfag, men mest sannsynlig istedenfor skal ha eksamen i norsk eller historie, og for gudsskyld la det bli norsk. For den historieboka tar knekken på meg, men med min flaks er nok sannsynligheten stor for at jeg kommer opp i historie. Selv om jeg ikke ble trekt opp i dag, så føles det nesten slik, jeg har brukt mange timer av dagen med å jobbe med historie, og det blir nok flere. Jeg er ikke typen som synes det er særlig gøy å sitte inne og kjede meg, så da kan jeg jo like godt bruke helgen til å jobbe med historie og norsk siden jeg uansett ikke har noen andre planer. Er vel bare et pluss å være litt forberedt.. Finnes jo en liten sjanse på å komme opp i matte også, selv om jeg tror den er liten, men det hadde iallfall gledet mitt hjerte om jeg var så heldig.. 

Men men, jeg kom over skuffelsen og nå har jeg egentlig ingen tanker om eksamen, det skjer nå det skjer og det blir som det blir. Uansett skal jeg gjøre mitt beste for å komme meg igjennom det. Når jeg kom hjem begynte jeg ganske fort å jobbe, men etterhvert ble jeg jo så klart sulten, og det var virkelig tid for noe godt. Så da lagde jeg selvfølelig grove vafler. Det fantes ingen egg i huset, men det ble vafler uansett. Vafler og pannekaker tror jeg virkelig at jeg kunne ha levd på, spesielt hvis jeg fikk en porsjon med risgrøt innimellom, åh, det hadde vært himmelen. 

 

Jeg gleder meg virkelig til denne "skolebloggingen" skal bli over. Det må jo være super kjedelig for dere også å kun lese om mine hektiske dager som består av skole, skole og atter skole.. Snart er jeg ferdig, og da håper jeg på å ha mer spennende ting å blogge om slik at jeg ikke trenger å kjede dere hele tiden. Det som mangler for kvelden nå er bare å spise en boks med yoghurt også er det vel snart tid for å finne senga. Jeg orker ikke å jobbe mer med fag i kveld, og det er ikke stort å gjøre, så hvorfor ikke bare legge seg?.. Selv om det ikke er så alt for mange timer siden jeg spiste middag, så er jeg så klart sulten igjen. Jeg er bestandig sulten når jeg skal legge meg, og jeg hater det virkelig. Jeg legger meg ofte sulten fordi jeg rett og slett ikke gidder å finne noe mat. Jeg er av den personen som sjeldent spiser meg skikkelig mett, så da får jeg vel svi da med å bli sulten når det minst passer seg. Noen ganger skulle jeg bare ønske at jeg ble skikkelig mett av to knekkebrød, men med min metthetsfølelse må det nok mange flere til.. 

Ønsker dere en strålende god natt! Hva er/var ditt drømmefag på eksamen?


4 kommentarer
  • Eldre innlegg
hits