Mine sommerfavoritter

 • 31.07.2014 - 20:51

Body Butter fra The Body Shop med mango er bare helt fantastisk. Den lukter vidunderlig og har en herlig konsistens. Luften sitter lenge etter at du har smurt på deg kremen, og jeg skal love deg at det kommer til å lufte av klærne dine også, nesten like god som en parfyme. 

Hydro Silk barberhøvel bestiller jeg fra Efi, og dere kan finne den HER! Den er veldig enkel, og barberer jevnt, så silkemyke legger kan jeg garantere. Den er også veldig elegant og liten, så enkel å ta med seg. 

 

Parfyme fra escada er en liten favoritt, iallfall nå på sommeren. Den lukter veldig lett og sommerlig, og det er en behagelig luft å skulle bruke en hel dag. Du får følelsen av et skikkelig sommerlig antrekk når du bruker denne. 

Solkremen Sun Beauty fra Lancaster er ny for meg i år, men av de få gangene jeg har rukket å brukt den, så vil jeg gi den tommelen opp(Y) Den skal også hjelpe deg med å bli litt fortere brun, så derfor er den perfekt i mine øyne. 

Solbrillene mine fra russ.no er blitt flittig brukt i sommer, greit å ha et enkelt par som passer til at! 

 

Hva er dine sommerfavoritter?

Blogges
-Trude <3


 #Sommer #Sommerfavoritter #Produkter #Favoritter #Favorittprodukter #Solkrem #BodyButter #TheBodyShopNorge #TheBodyShop #Parfyme 

14 kommentarer

Bursdagsgave Fra Nelly

 • 31.07.2014 - 17:21

På bursdagen min fikk jeg som sagt en hyggelig e-post fra Nelly, hvor jeg fikk tildelt 75 kr å handle for. Jeg brukte selvfølgelig den gaven som jeg fikk, og for å slippe en fraktkostnad på 45 kr, kjøpte jeg også et par enkle øredobber slik at kostnaden ble over 100 kr, men takket være de 75 kronene i gave så ble det fortsatt veldig billig for meg.

Jeg synes det er veldig gøy når nettbutikkene tar så godt vare på kundene sine at de til og med får en liten oppmerksomhet på bursdagen sin, som også er frivillig om man ønsker å utnytte seg av eller ikke. 


Armbåndet som jeg brukte gaven på finner dere HER og øredobbene kan dere finne HER

Har du fått bursdagsgave av Nelly før?

Blogges
-Trude <3


 #Nelly #Gave #Bursdagsgave #Pengegave #Nellyholic #Innkjøp #Smykker

10 kommentarer

Day 24, Det Jeg Liker Best Med Sommeren

 • 31.07.2014 - 12:28

30 Days Challenge- Day 24

Sommeren, bare ordet i seg selv er utrolig vakker, sol, varme, sene sommerkvelder, vakre farger, blomster. Det er så utrolig mye fint med sommeren som jeg liker. sommeren er min beste årstid og det tror jeg den alltid vil være.

Hver eneste sommer får jeg muligheten til å feire min bursdag på en sommerfylt dag. For det er faktisk nesten bestandig sol på bursdagen min, og det liker jeg utrolig godt. Om sommeren har jeg muligheten til å ligge på stranda og kose meg, bade og kanskje nyte noe godt som jeg har med i kjølebagen. Sommeren gir så mange flotte bilder, motivene er fantastiske og alt er som en dans på roser. Det er varmt, shortsen kommer frem og jeg trenger ikke kle på meg tykke klær for å måtte holde varmen. 

Noe av det aller beste med sommeren er at det er skolefri. Ingen lekser, ingen store plikter, ingen ting jeg virkelig må gjøre. Det er så godt å kunne ha litt fri, og spesielt fra skolen, for dette gir meg masse tid til å kunne jobbe og tjene noen kroner, som jeg senere kan kose meg med på en shoppingtur eller lignende. Sommeren gir deg muligheten til å få brunfargen, iallfall hvis du er en av de heldige som veldig lett får brunfarge, for min del tar det litt ekstra tid.  

Sommeren er årets beste måned,iallfall for meg. Jeg liker det aller meste med sommeren, og det er en tid du har god tid til å kunne gjøre som du selv vil, og finne ut av ting. Du har ikke så mange plikter som du MÅ gjøre som ellers i året, og du har mer fritid til deg selv og dem du er glad i. 

 

Hva liker du aller best med sommeren?

Blogges
-Trude <3 

 


#Sommer #Sol #Stranda #Bade #30 #Days #Challenge #Day #24 #Sommerferie #Ferie #Jobb #penger #Shopping #Kos #Hygge 

6 kommentarer

Day 23, Noe Du Er Avhengig Av

 • 30.07.2014 - 23:23

30 Days Challenge- Day 23

Avhengig, jeg vil ikke helt si at det er det rette ordet å bruke. For å være avhengig av noe handler vel mer om det du trenger for å leve. Så jeg vil vel heller si at dette er ting som jeg helst vil slippe å måtte leve uten.

Mobilen min
Kanskje ikke som noe sjokk? Rart å avhengig man blir av en mobiltelefon etter en stund, føler meg nesten naken når jeg har glemt igjen mobiltelefonen hjemme en skoledag, ikke mye å skryte av..

Lypsyl
Hva skal jeg gjøre uten min lypsyl? Da har jeg jo bare tørre lepper, og det er ubehagelig og irriterende. Jeg har den ikke bare med meg over alt, men den ligger også under hodeputen om natten.. Kjedelig å måtte våkne opp midt på natten eller tidlig på morgningen og lure på hvor lypsylen er. He He

Også har jeg sånne små avhengighetsting som må være i nærheten, ikke hver dag, men når det trengs.
 ?Negleklipper: For mine negler vokser og vokser men knekker ikke, ja jeg vet, jeg har et lite luksusproblem når det gjelder neglene mine. 
-Håndkrem: Jeg trenger håndkrem, klarer ikke følelsen av tørre hender. Spesielt viktig om vinteren siden hendene mine ikke liker kulde og jeg egentlig ikke skal bruke såpe (grunnet allergi) 
-Tannkost & Tannkrem: Følelsen av urene tenner, spesielt belegg på tennene, fysj fysj, ikke noe å skryte av her i gården. 

 

Hva er du avhengig av?

Blogges
-Trude <3  

 

6 kommentarer

Oppussing Av Bloggen!

 • 30.07.2014 - 20:51

Endelig klarte jeg å ta avgjørelsen om hvilket design jeg ønsket å bruke, eller rettere sagt, endelig fant jeg noe som falt i smak for meg.

I en lang stund nå har jeg grublet og lett, men ikke følt at jeg har klart å funnet noe gratisdesign som stemte med mine ønsker. Jeg liker det enkelt og lyst, også vil jeg kunne laste opp store bilder! Det forrige design jeg brukte kunne man bare laste opp bilder i max størrelse 700 px, og det er litt i det minste laget for meg, så nå kan jeg endelig laste de opp i 800 px!


#NyttDesign #Bilde #Foto #Oppussing #Av #Bloggen #Sommer #2014

Som dere kanskje kan se så er headeren bare en enkel løsning for en stund fremover, jeg trenger nye bilder før det blir ny og skikkelig header, så det vil komme etter hvert! Håper dere også er fornøyd med mitt nye design, for det er iallfall jeg  :  )

Fikk forresten også en liten pengegave av Nelly på bursdagen min, og pakken kom i dag, så det lover jeg å vise dere i morgen. 

 

Hva synes dere om mitt nye design?

Blogges
-Trude <3 

 

6 kommentarer

Mirakel Hårkuren!

 • 30.07.2014 - 12:00

Vi har kanskje alle våre favorittprodukter som skal gjøre håret helt fantastisk, nydelig og perfekt. Jeg har iallfall mitt lille favorittprodukt som jeg har sverget til i 1 år nå, og som jeg kommer til å fortsette med.

Mitt favoritt produkt til håret er den fantastisk hårkuren «Moroccanoil Restorative Hair Mask». Denne flotte hårkuren reddet mitt hår når det var på sitt verste, og jeg har aldri hatt så ille hår siden. Så hvis du sliter med veldig slitt og ødelagt hår, så er denne hårkuren en sikker vinner.


Hårkuren koster rundt 300 kr, men den er også kjempe drug, min har jeg hatt i 1 år og den er enda ikke tom. 

 

Hva er ditt favorittprodukt til håret?

Blogges
-Trude <3 

 

4 kommentarer

Lese din blogg?

 • 29.07.2014 - 22:31

Etter at jeg skiftet blogg så har jeg ikke lenger like lang venneliste som hva jeg hadde før, så derfor også mindre blogger å lese. Så hvis du ønsker en ny leser på bloggen din, så legg igjen bloggadressen din i kommentarfeltet så klikker jeg meg inn på bloggen din. Legg meg gjerne til som venn  også hvis dere ønsker en fast følger! 


#Blogg #Lese #Din? #Bloggleser #Ingen #Toppblogger

Skal jeg lese din blogg?

Blogges
-Trude <3  

8 kommentarer

Føles som om dem så hverandre i går..

 • 29.07.2014 - 19:40

Har dere hatt en fint dag? Det har iallfall jeg.

Forkjølelsen har gått over en del, jeg har ikke vondt i halsen lenger og jeg føler meg litt piggere, så det er bare helt topp i mine øyne.

I dag har jeg hatt en veldig fin dag med besøk av min beste venninne Sina. Har ikke sett henne i hele sommer, så var utrolig godt å se henne igjen og kunne snakke om alt mulig sammen med en person. To bestevenner kan være borte fra hverandre i lang tid, men når de møtes igjen føles det som om dem så hverandre i går, og sånn føles det med denne flotte venninnen her. Aldri kjedelig å henge med henne. Så gleder meg bare til neste gang vi møtes nå.


Planene for kvelden er litt uklare, så enten blir det vel en bloggkveld eller en litt mer sosial kveld.

Hva har du brukt dagen til?

Blogges
-Trude <3 

 

6 kommentarer

Day 22, 5 Ting Å Gjøre Før Jeg Dør

 • 29.07.2014 - 12:20

30 Days Challenge: Day 22

Før jeg dør håper jeg på å ha opplevd og gjort alt som jeg ønsker å gjøre i løpet av mitt liv. Det er ikke enkelt å finne 5 punkter om ting jeg vil gjøre, men jeg klarte å finne noe. 

1. Dra Til Syden
-For mange er kanskje dette punktet noe de allerede har gjort, men selv om jeg er 19 år så har jeg faktisk aldri vært i syden før. Så dette er en ting jeg ønsker å gjøre i løpet av mitt liv, og jeg tror også det er stor sannsynlighet for at det faktisk kommer til å skje.  

2. Ta Utdannelsen
- Jeg skal ta utdannelsen som vil gi meg en jobb for resten av livet. En jobb som jeg trives med og som jeg ikke går lei av.  

3. Besøke Nord Norge
- Jeg vil besøke Nord Norge, se midnattssola, kanskje litt mer nordlys og reinsdyr hadde vært helt perfekt. 

4. Få Drømmekroppen Jeg Har Lyst På
- En gang skal jeg trene og gjøre alt det som trengs for å få akkurat den kroppen som jeg selv ønsker, jeg skal være 110% fornøyd og jeg skal nyte det.  

5. Gjøre Noe For Meg Selv
- Jeg skal gjøre noe for meg selv som vil gjøre meg kjempe lykkelig og glad. Bare et eller annet.

 

Hva skal du gjøre før du dør?

Blogges
-Trude <3  

8 kommentarer

Day 21, Favorittbok

 • 28.07.2014 - 23:04

30 Days Challenge- Day 21

Jeg er virkelig ikke en lesehest i det hele tatt. Det er ikke mange år siden jeg leste ut min første bok som var større enn en leseløve bok. Når jeg velger bøker, så ender jeg som regel opp med en bok om en sann fortelling, jeg liker å lese om andre mennesker, og det er bøker som ofte kan være vanskelige å legge ifra seg. 

Jeg klarer dessverre ikke å velge ut en favorittbok, så derfor ønsker jeg heller å vise dere 3 bøker, som  virkelig har tatt mitt hjerte. 
Jeg vil virkelig anbefale dere å lese disse bøkene, ord kan ikke beskrive dem, de må leses for å forstå hvor store tankevekkere disse bøkene er. 

Hva er din favorittbok?
Har du lest noen av disse bøkene?

Blogges
-Trude <3  

3 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits