Den perfekte tid

 • 28.07.2015 - 11:52

God morgen! Noe av det jeg elsker med ferie er å kunne sove så lenge jeg vil, og stå opp akkurat når det passer meg selv. Det har iallfall vært slik denne ferien når jeg ikke har jobbet tidlig. Jeg gjør meg kanskje litt for mye bortskjemt med soving med tanke på at det snart er skolestart igjen, men det gjør ikke noe, jeg klarer å stå opp tidlig når jeg må, så skolen skal jeg nok helt fint rekke også. Denne tirsdagen skal jeg bruke til å pakke og slappe av litt, og gjøre alt som må gjøres før jeg blir borte i en uke. Det er ikke alltid like enkelt å vite hva man skal ha med seg når man skal være borte i en uke, for dette været varierer jo nesten fra time til time, så da får jeg stappe kofferten med klær som passer til alt av vær, så skal det gå bra. Som dere kan se så besto dagens frokost av hjemmelaget smoothie, og speltlomper med godt pålegg. Speltlompe er et veldig godt alternativ når tanken på brødskiver ikke frister. Man kan fylle disse lompene med favorittpålegget, og vips så har du en herlig frokost. Frokost er jo det aller viktigste måltidet i løpet av en dag, og da er det viktig å finne noe godt som man liker også, slik at det ikke trenger å føles som et tvangsmåltid. 

Som dere kanskje kan se så inneholder denne smoothien jordbær. Den er utrolig god, og det er virkelig den beste jeg har laget i det siste, men dere får ikke vite resten av oppskriften enda. Følg med så kommer oppskriften i et senere innlegg de neste dagene. Sommeren er den perfekte tid for å lage smoothie, og det er det virkelig en god grunn for også. Ønsker dere en strålende tirsdag! Hva skal du bruke tirsdagen til? 

2 kommentarer

En perfekt avsluttning

 • 27.07.2015 - 12:56

God mandag alle sammen! Det er ny uke og mange nye muligheter til alt du vil gjøre og oppleve. Det er noen timer siden jeg startet denne mandagen, men jeg har enda ikke gjort så veldig mye, og det føles bare helt fantastisk. Hvis man skal få med seg noe av solen som er i sommer, så må man faktisk stå opp før lunsj, så da er det ikke et alternativ å ligge til langt på dag. Solen er jo faktisk allerede borte igjen også, så vi får se hvor lenge den skal gjemme seg bak disse skyene. 

Jeg avsluttet bursdagshelgen min på en utrolig bra måte i går. Jeg har i hele sommer tenkt på at jeg må skaffe meg en ny pc til skolestart, siden jeg ønsker en som er litt mindre og lettere. Det har derfor blitt noen turer på butikken i den siste uken, men jeg synes dessverre at det blir så utrolig dyrt hvis man skal ha med alt butikkene mener er så utrolig viktig.. Men i gårkveld fant vi en pc på nettet som var nedsatt med 3000 kr (!!), dette var jo bare helt midt i blinken for meg. Men det var kun igjen to timer av salget når vi fant den, så det var tid for å tenke og sette meg litt inn i den. Jeg er overhodet ikke god på pcer, men jeg fikk sammenlignet den med andre jeg hadde sett på, og fant ut at denne pcn kunne passe for meg. Så når det var igjen nærmere ti minutter av salget, så hadde vi bestilt denne, og nå gleder jeg meg til den kommer. Så når jeg kommer hjem igjen i løpet av neste uke, så har jeg forhåpentligvis en ny pc. 

Denne morgenen har jeg derfor brukt til å lete etter en fin pc-mappe som jeg kunne tenke meg. Så istedenfor å bruke mye penger på det og handle det her i landet, så valgte jeg å bestille en på Ebay. Det blir spennende å se hvordan varen er når den kommer frem, og forhåpentligvis kommer den før jeg starter på skolen. Hvordan har din helg vært?

0 kommentarer

20 år

 • 26.07.2015 - 11:38God morgen solstråler! Igjen våknet  vi opp til sprutende regnvær, men i dag skal jeg virkelig ikke klage, for i går våknet jeg opp til strålende sol, og det gjorde dagen min ekstra bra. 

I går var det endelig min tur til å bli  20 år! Dagen ble  veldig fin, og jeg fikk så utrolig mye fint, som jeg kan glede meg over både nå og i fremtiden. Det er så rart å tenke på at nå er jeg imellom 20 og 30 tallene. Jeg er ikke lenger et barn, men jeg er virkelig voksen, iallfall i papirene. Selv føler jeg ikke noen stor forskjell, men det er iallfall ikke så å si noen aldergrenser som kan stoppe meg lenger. 

Det var fylt med både god mat og herlige kaker når det ble feiret her i går, og jeg tror ikke det var noen som la seg sultne etter gårsdagen. Marsipankaken var som alltid pyntet av min dyktige søster, hun har alltid oppgaven med marsipankakene her i familien, og det er jo ikke så rart når man ser hvor flink hun er. Som dere kan se så var det ikke bare min bursdag som ble feiret i går, men jeg feiret sammen med min søster som fylte 21 i januar. Jeg er så utrolig heldig som har den snille og herlige søstera som jeg har, og som årene har gått så har all krangling gått over til et tett bånd, et godt vennskap, som virkelig gjør meg glad. 

Kvelden ble avsluttet med et glass vin og litt potetgull, og skravling med min mor, far og kjærest. Som 20 åring er det vel på tide å få sansen for litt vin, og øving gjør vel mester, eller? I en alder av 20 drikker jeg ikke øl, kaffe, brus, vin eller noe lignende som inneholder kullsyre. Brusen kommer jeg iallfall ikke til å prøve meg på heller, for den sukkerbomben klarer jeg meg så utrolig fint uten, men vin vil jeg virkelig lære meg å like, og kanskje kaffe med tiden, selv om jeg synes tea er et strålende alternativ. Snart skal jeg ha filmdag sammen med Heidi. Når jeg var med henne på torsdag så vi bare på verden herligste film, og det viste seg at det var flere som vi ville se, så da blir det litt film i dag også. Været er jo bare helt perfekt til å sitte inne og nyte en fin film, også er det jo søndag. I kveld skal jeg feire litt til bursdag, så da må jeg jo komme meg ut av joggebuksen og over i noe litt penere etterhvert, men joggebuksen får nok lov til å være på til den tid.  

Ønsker dere en strålende dag, så hører dere mer fra meg senere! 
Hva skal du gjøre i dag?

8 kommentarer

En forandring!

 • 23.07.2015 - 13:24

God dag herligeter! Ser dere noe nytt? Litt forandring skader jo ikke, og jeg har virkelig ventet på å endelig å få gjøre dette. Planene var å ta noen gode bilder slik at jeg kunne fikse meg en skikkelig header, men det har blitt ved tanken, så det får komme etterhvert. Dette designet har jeg hatt liggende helt siden eksamenstiden, men jeg har ikke fått gjort noe mer med det. Jeg har lenge ønsket meg et enkelt og rent design som dette, så det er gøy at det endelig er på plass.

Dette flotte designet kan du finne på KvDesign. Denne dama er skikkelig flink på design, og jeg er helt sikker på at du også finner noe der som du liker. Hun har også salg på noen, så det lønner seg å sjekke det ut om du er lei av ditt gamle design, selv kjøpte jeg dette på salg, og er kjempe fornøyd. Jeg er enda ikke helt ferdig med det jeg skal gjøre på designet, jeg mangler enda å legge inn litt lenker og sånt, men det får jeg ta i løpet av kvelden eller morgendagen. Nå skal jeg bare spise noen lomper med noe godt på, så reiser jeg videre på jobb. Etter jobb skal jeg hjem for å dusje og spise, før jeg reiser for å møte bestejenta Heidi, som det er alt for lenge siden siste, gleder meg sååå mye! 

Rekker ikke laste opp noen bilder nå, siden alle bildene uansett er for små for dette bloggdesignet, så jeg må få forandret på det, før jeg laster opp noe. Så isteden legger jeg til en fin sang som dere kan høre på imens dere leser videre på bloggen, hehe. Ønsker dere en strålende dag videre! 

 

Hva synes dere om det nye designet og den nye headeren?

0 kommentarer

Foto: Sommerferie, del 3

 • 17.07.2015 - 23:26

Da var endelig siste del av feriebildene mine lastet opp. Håper dere liker dem! Som dere kanskje kan se så er jeg litt mer glad i å fotografere naturen enn å fotografere mennesker, men jeg har fått litt av det også. Ønsker dere en strålende kveld! 

Liker du best å fotografere mennesker eller natur?

2 kommentarer

Starten på noe helt nytt!

 • 17.07.2015 - 12:22

God morgen søtinger! Har dere hatt en god start på denne fredagen? Det har iallfall jeg hatt, men det er nok fordi gårsdagen sluttet så utrolig bra. 

Hele dagen min i går var faktisk ganske bra, jeg var med mor på loppemarked, kafébesøk og butikken. Det er så rart å tenke over hvor mye fint og billig man kan finne på et loppemarked. Jeg er selv et menneske som synes det er morsomt å besøke et loppemarked, og jeg er ikke redd for å kjøpe ting heller selv om det ikke er 100 prosent nytt. Jeg har i lang tid samlet til den dagen jeg skal flytte hjemmefra, og i går fikk jeg fylt på det lageret enda mer med mange flotte boller, fat, kjøkkenting og mye mer. Jeg fikk svidd av en god slant med penger, men det var uansett utrolig billig, med tanke på alt jeg fikk med meg hjem. 

I går kveld fikk jeg endelig melding på mobilen hvor det sto at svaret om hvilken skole jeg kom inn på var klart. Jeg hev meg selvfølgelig på pcn med en gang, og dere kan jo bare tenke dere hvordan det er å skulle finne ut av noe sånt, når både pcn og internettet er litt ekstra tregt. Gleden var stor når jeg så at jeg hadde fått tilbud om førstevalget mitt. Jeg har ikke blogget noe om mitt valg før, grunnet jeg ikke viste om jeg kom til å komme inn eller ikke. Derfor kan jeg med glede nå fortelle dere at til høsten starter jeg på en helt ny reise, jeg skal starte min utdannelse som barnehagelærer! Når jeg begynte på påbygg i fjorhøst så hadde jeg ingen planer om å gå noen høgskole, men noen ganger forandrer man planene sine, og det dukker opp nye flotte ideer som man ønsker å iverksette. 

Jeg gleder meg sånn utrolig mye til å kunne starte på noe helt nytt, med ny motivasjon og viljestyrke til å gjøre det. Det blir kjempe spennende å skulle møte opp der første skoledag, og jeg er kjempeklar for å se hva det bringer med seg. Kom du inn på den linjen du ønsket? :) 

0 kommentarer

Foto: Sommerferie, del 2

 • 15.07.2015 - 23:13

Noen ganger tar det bare ekstremt lang tid å laste opp noen bilder, og nå er et tilfelle av det. Så derfor blir resten av feriebildene delt opp i to omganger. Her er del en av bildene som ble tatt i helgen. Håper dere liker dem!


0 kommentarer

10 ting å gjøre når det regner!

 • 14.07.2015 - 11:51

I dag våknet jeg opp til lyden av regnet som plasket ned utenfor vinduet. Det er nesten litt koselig å våkne opp på denne måten, men det kan bli lange dager med tanke på at det ikke er så utrolig mye man kan gjøre ute, eller jo man kan alltids gjøre ting ute, men det frister ikke like mye når det regner. Så derfor tenkte jeg å lage et innlegg til dere med 10 tips om hva man kan gjøre når det regner. Selv liker jeg veldig godt slike innlegg, så håper dere også liker det. 

Se på TV-serier: TV-serier kan man vel nesten aldri gå lei av, og vi har ofte vår egen favoritt. Bruk Netflix (hvis du har det) eller en DVD-spiller og start din favorittserie, mens du gjerne tuller et pledd rundt deg, og kanskje nyter en deilig smoothie, eller en bolle med noe godt i. 

Planlegg ukens blogginnlegg: Hvis du er blogger, så kommer du gjerne over dager hvor du virkelig ikke har noen anelse om hva du skal krydre bloggen din med. Du finner ingen gode ideer til blogginnlegg, og det blir til at du enten dropper bloggingen eller bare skriver for å skrive. På en kjedelig regnværsdag kan du finne fram en blokk og en penn, og notere ned hva bloggen din skal inneholde den neste uken. Kanskje klikke deg litt rundt på nettet og finne tips og triks som kan gjøre bloggingen enda enklere. 

Vaske sminkekoster: Hvis det er noe jeg selv og kanskje mange andre er dårlig på, så er det akkurat det å vaske sminkekostene. Sminkekoster blir gjerne flittig brukt, men vi er ikke alltid like flinke til å vaske dem. Ta deg tid, finn frem sminkekostene og gi dem en skikkelig vask. Legg de til tørk, og du kan sminke deg med rene sminkekoster som ikke inneholder et tonn med bakterier, høres ikke det herlig ut? 

Ha spadag: Vi jenter liker ofte å dulle litt ekstra med oss selv ved bruk av ansiktsmasker, hårkur, kropsskrubb og mye mer, men det er ikke alltid like enkelt å finne tiden. Fyll opp badekaret, tenn lys, ta på en ansiktsmaske og nyt tiden. Husk at du alltid fortjener litt alenetid hvor du kun prioriterer deg selv, så ta deg tid, du har alltid litt ekstra tid som du kan bruke kun på deg selv. Les en bok: Finn deg en bok som du virkelig har lyst til å lese, et teppe og nyt tiden. Bøker er befriende, og det er utrolig koselig. Når du leser kan du sette deg inn i historien og du kan bare være med på reisen. Du leser akkurat så langt du vil, om du leser to sider eller hele boken spiller ingen rolle. Men ta deg alltid tid til å slappe av, og det er veldig deilig å kunne slappe av sammen med en bok. 

Bake: Får du noengang nok av kaker i fryseren, eller rundstykker? Sett en gjærdeig eller andre kakerører, lag din favorittkake eller favorittbrød, og nyt resultatet til slutt. Noe av det beste med å bake, er at du kan spise det etterpå. Du kan bake din favoritt og nyte det med en kopp med noe varmt i, eller kanskje et glass melk. Fotografere: Du tenker kanskje at når det regner så er det ikke noe flott fotovær? men der tar du ganske så feil. Grått og regn kan være veldig vakkert i et bilde. Det kan lage et motiv som solen ikke kan, og det får en helt egen spesiell stemning. Rediger gjerne bilder om du liker det, og del det med dine venner. 

Besøke venner: Man få aldri for mye tid til å besøke venner, mange er nok dårlige på å finne tid til å være med venner, det kan iallfall jeg innrømme at jeg er. Jeg er alt for dårlig til dette, og skulle virkelig ønske at jeg var mye bedre. Venner er viktig, og det er kjempe viktig å bruke tid med dem. Inviter gjerne noen på besøk, se på en serie og server dine nybakte kaker. Det er ikke mer som skal til for å få det superkoselig sammen med venner. Shopping: Er det noe som mange jenter liker, så er det shopping. Men å shoppe når det er strålende vær ute, er ikke alltid så morsomt. Regndager er derfor perfekte til å bruke til shopping, hvis du ønsker å gjøre noe utenfor huset. Kanskje du skal handle inn en bursdagsgave, en ny bukse, eller bare er på jakt etter noe fint til deg selv. Kos deg på shopping, og unn deg noe helt spesielt. 

Lese blogger: Dette gjør du nok akkurat nå, men å lese blogger er alltid et tips på noe man kan gjøre på en regnværsdag. Du har kanskje noen favoritter som du sjekker innom, men du kan jo alltids prøve å finne noen nye også. Det finnes så mange gode bloggere der ute, som blogger om alt fra trening og kosthold til reiselivet. Du vil alltid finne en favoritt. Kanskje du også finner litt inspirasjon til hva du skal krydre din egen blogg med. 

 

Hva gjør du når det regner?

 

 

9 kommentarer

Halvveis

 • 13.07.2015 - 22:09

God kveld! Denne dagen har jo virkelig bare flydd av gårde, og det er ikke lenge igjen til det er natt. Det er så rart å tenke over hvordan noen dager kan virke kjempe trege, mens andre bare forsvinner i det du blunker. Jeg har fått brukt dagen til å hjelpe mine besteforeldre med å klippe plenen, og ta imot den herlige gjesten som jeg skal passe i noen dager fremover. Bare se bildet nedenfor, så skjønner dere nok hva jeg mener, bildet er fra forrige gang jeg passet han. Ferien er snart halvveis og det har gått så utrolig fort. Fra begynnelsen av ferien så forsto jeg at dette kom til å gå i full fart, og det har virkelig vært sant også. Det er rart å tenke på at det ikke er lenge igjen til ferien er over, og det er tilbake til hverdagen. Om ca en uke får vi vite hvordan det blir til høsten, hvilken skole vi kommer inn på og hva det neste året skal by på. Jeg holder fingrene krysset og gleder meg til å endelig få vite det. 

Har du fått vite hvilken skole du skal gå på til høsten?

0 kommentarer

Foto: Sommerferie, del 1

 • 13.07.2015 - 16:10I løpet av uken jeg har hatt ferie, så har jeg faktisk klart å knipse over 400 bilder på mitt kamera. Når jeg først begynner blir det ofte en god del med bilder, for det er ikke nok å bare ta et bilde av en ting, her knipses det flere slik at jeg kan velge det jeg liker best. Som dere ser så er dette bare det første innlegget med feriebilder, og dette er fra hytteturen først i uken. Bilder fra helgen kommer senere. Håper dere liker dem! 

Må legge med en litt morsom samtale med tanke på bildet over, som vi hadde mens vi var ute og kjørte en biltur rundt på fjellet. 

Jørgen: I år blir det mye multe
Trude: Å, hvordan vet du det?
Jørgen: Jo jeg ser det er mye kart.
Trude: Det hvite?
Jørgen: Ja
Trude: Det er ikke kart, det kalles myrull
Jørgen: åh.. 

Hva liker du å ta bilder av?

2 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits