Slik finner jeg tilbake til TRENING & KOSTHOLDET

  • 24.08.2015 - 19:28

Sommeren har virkelig tatt knekken på det. Alt av trening og et sunt kosthold har virkelig bare forsvunnet helt. Det er litt kjedelig å tenke på med tanke på hvor flink jeg faktisk har vært tidligere i år, men hvis man ikke gir alt, så er det vanskelig å holde ut. Jeg er uansett ikke sint på meg selv for at det har sklidd ut, for jeg har kost meg masse, og det har vært veldig fint, men jeg vet jeg har en jobb for å finne tilbake. Etter at jeg sluttet på treningssenteret har jeg kun hatt en eneste treningsøkt, og det var en liten joggetur. Men jeg har uansett ikke hatt en stille sommer, for jeg er veldig aktiv igjennom jobben, og det er jeg veldig glad for. Jobben har reddet meg litt ifra det å virkelig måtte ta en treningsøkt hjemme, for når jeg kommer hjem, så orker jeg ikke tanken på trening eller å gå flere turer. 

Hverdagen er jo her, og jeg er veldig klar til å gripe den med begge hender. Jeg er klar til å finne igjen til både trening og et bedre kosthold. Jeg har faktisk vært veldig flink når det gjelder godteri i ferien, men kaker, gud jeg er så utrolig svak. Kaker frister faktisk så utrolig mye mer enn hva godteri gjør til tider, så her må jeg virkelig gjøre noe. Jeg må nok også finne noen nye alternativer til frokost og lunsj, for det har vært så utrolig mye brødskiver, og gjerne med pålegget Hapå, siden det ikke er stort annet som frister til tider. Det er så utrolig kjedelig å være så matlei som hva jeg er nå, og jeg må virkelig gjøre meg en liten dykk i matverden, og finne nye oppskrifter og inspirasjon. Jeg har satt opp noen punkter for meg selv for hvordan jeg skal finne tilbake, så kanskje jeg inspirerer noen andre også.

Planlegge ukene mine
- Jeg er klar til å planlegge ukene mine, spesielt når det gjelder trening. Da vil det være mye enklere å bare gjøre den treningsøkten når jeg har bestemt at den skal gjøres. Kanskje jeg setter opp en plan for frokost og lunsj også, slik at det blir enklere å spise variert, og kanskje jeg ikke går lei så utrolig fort. 

Trene akkurat passe
- Jeg skal trene akkurat så mye som jeg føler for, jeg skal ikke presse meg til å måtte trene 4 ganger i uken hvis jeg ikke føler for det. Har jeg dårlige uker, skal jeg gjøre det jeg kan for å komme meg igjennom en treningsøkt. Det er ikke alltid antallet som teller, men det å virkelig gjøre det på en skikkelig måte. Jeg skal ikke trene for andre sin del, jeg skal trene for min egen del.

 

 

Fullføre
- Jeg er klar for å fullføre planene mine, ikke bare slurve unna og lage meg latterlige unnskyldninger om hvorfor det ikke gikk som planlagt. Jeg skal ta meg selv i nakkeskinnet, og kanskje jeg gir meg selv noen belønninger også om det går som planlagt, kanskje jeg finner noe flott i butikken som jeg ønsker og som jeg kan unne meg selv etter å ha fullført målene mine. 

Kutte ned på det usunne
- I sommer har jeg forholdt meg til den regelen at det er lov å spise godteri på lørdager. Dette har vært en veldig fin ordning, og jeg har klart meg ganske så bra. Men nå har jeg startet igjen med en ny godteriavtale, så nå blir det 50 herlige dager uten godteri, og det skal kroppen min virkelig få godt av. Når det gjelder kaker derimot, så må noe gjøres. Jeg må være strengere med meg selv, så jeg finner nok tilbake til regelen om at kaker spises kun i selskaper og når jeg er borte på servering. 

Det er rart å tenke på at det er veldig lite man trenger å gjøre for å bli litt sunnere og litt sprekere. Ting trenger ikke ta hele tiden din, for noen ganger holder det med små forandringer. Iallfall hvis det er hva du selv ønsker. Jeg er veldig klar for disse forandringene og jeg gleder meg også faktisk. Kanskje jeg inspirerte noen der ute også med innlegget mitt. Det handler ikke om å være som alle andre, være den perfekte og slik som alle bladene skriver om. Det handler om å være glad i seg selv og fornøyd med livet sitt. 

Er du opptatt av kosthold og trening?

4 kommentarer

#Inspirasjon

  • 23.08.2015 - 20:32Vi har alle gode, vonde, triste, morsomme dager, uansett hvordan en dag er så vil den alltid bli bedre eller enda bedre med litt inspirasjon. Inspirasjon kan vi finne bare vi ser oss litt rundt, og legger merke til de små tingene, som vi kanskje ikke vil legge merke til ellers. Blogger er et flott sted for å finne inspirasjon, alle bloggere har vær sin måte å gjøre ting på, dele ting og fortelle ting på. Du kan bli inspirert av væremåten til en person, eller bildene som blir publisert. Magasiner er virkelig laget for å gi inspirasjon, iallfall mote og interiørblader. Finn deg litt tid og sett deg ned og slapp av med et magasin, og du får fylt opp med mye ny og god inspirasjon som gjerne kan gjøre dagen din enda litt bedre. Selv er jeg bare helt frelst av Weheartit, det er så mye fint å finne, og du kan søke opp akkurat hva du selv ønsker, og det er ganske sikkert at du vil finne noe som du selv liker. Alle disse flotte bildene som folk bruker tid på og deler med resten av verden, det er bare så utrolig flott. Du kan gjerne se mørkt på en ting, men klikk deg inn på denne siden da vel, så tror jeg faktisk du vil finne et lyspunkt også. Kos deg med all inspirasjonen du finner rundt deg, og ta til deg akkurat så mye som du trenger for å få en ekstra flott dag. Hvor finner du din inspirasjon?

4 kommentarer

Den første uken på høgskolen!

  • 22.08.2015 - 11:17

God morgen solstråler.Første skoleuka er over og jeg kan endelig slappe av litt igjen, iallfall nesten, for denne lørdagen består av jobbing. Den første skoleuken har vært ganske så bra, kanskje litt kaotisk, men den har vært fin og jeg har blitt kjent med nye mennesker. Det har selvfølgelig vært fadderuke, og jeg har vært med på litt sosialt, selv om jeg nok ikke har vært den mest aktive. Store deler av kveldene har jeg faktisk brukt til å sitte på nettet og lete etter skolebøker. Det er så vanvittig dyrt å kjøpe nye bøker, så her kjøpes det brukt så langt det lar seg gjøre. Så jeg har blitt god venn med Finn.no, og høgskolens facebookside i løpet av de siste dagene.

Jeg våknet opp med støle lår i dag, ikke fordi jeg har trent eller gått lange turer, men fordi denne uken har inneholdt mye mer lek enn hva jeg er vant til. Det er så gøy å kunne lære gjennom leker og morsomme aktiviteter. Fisken i det røde hav, bjørnen sover og knutemor er bare et lite antall av alle lekene vi har lekt. Også må jeg jo ikke glemme synging, for det er faktisk veldig gøy å synge barnesanger. Har dere forresten noen gang prøvd å lage det høyeste tårnet ved bruk av spagetti og en limpistol? Det kan jeg også skrive under på at er veldig morsomt. Dette er iallfall en liten smakebit av hva min første skoleuke har inneholdt. Jeg gleder meg litt til mandagen kommer, fadderuken er over, og vi er litt bedre kjent, og vi skal endelig begynne med undervisning. Jeg har hatt en flott uke, men må si jeg har sett frem til denne mandagen. Blir spennende å lære mye nytt om barn, og bli noen erfaringer rikere.

Ønsker dere en strålende lørdag videre. Kanskje vi blogges senere i dag, hvem vet. Hvordan har din uke vært?

0 kommentarer

Tips: 4 Lunsjalternativer

  • 19.08.2015 - 19:04

Er du flink til å variere i kosten, eller blir det til at du spiser det sammen fordi det er enkelt og lettvint? Selv er jeg nok av den personen som velger det som er enkelt og lettvint, og noen ganger finner jeg bare noe for å få i meg mat. Lunsj er jo også et måltid som de fleste har i seg i løpet av dagen. Kanskje er dette det første måltidet til noen, mens for andre er det måltid nummer to i løpet av en dag. 

Lunsj og frokost er ofte det samme, og det du lager til frokost kan du gjerne spise til lunsj også, eller omvendt, du spiser det du liker. Jeg har notert meg ned 4 lunsjalternativer som jeg ønsker å dele med dere, kanskje noen finner litt inspirasjon i dette og vil prøve ut noe nytt. 

 

1. Lomper og smoothie. Lomper ja, det er jo bare så utrolig enkelt, og det er jo veldig godt også. Det finnes flere alternativer til lomper i butikken, og det er flere produsenter, så her er det bare å finne en favoritt, eller variere litt. Selv er jeg litt ekstra glad i disse speltlompene, og i det siste har det gått mange pakker av dem. Det er så enkelt å bare finne frem noen lomper, når man egentlig ikke har noe som frister så mye. Fyll dem med noe godt pålegg, og du kan kose deg. Lag deg gjerne en smoothie ved siden av også. Nå som det er sommer, og det vokster masse bær, så vil jeg virkelig anbefale dere å lage smoothie av ferske bær, det smaker virkelig helt fantastisk. Fersk jordbær, melk, frossen banan og mango, namm, dette er virkelig en god blanding som du ikke vil gå glipp av. Det handler bare om å prøve ut, og blande sammen dine favoritter, så er jeg helt sikker på at du finner noe som faller i smak. 2. Pannekaker. Vi kan aldri få nok av pannekaker, så godt, så utrolig godt. Spinatpannekaker har du kanskje ikke prøvd, eller? Isåfall er det på tide, det høres kanskje ikke så veldig godt ut, men det er faktisk godt. Oppskriften finner du HER! Prøv det og kos deg. De er mettende, så her har du et måltid som holder for en stund. 3. Vafler. Er det noe som vi nordmenn er flinke på, så er det virkelig vafler. Vafler er noe som gjerne samler hele familien rundt bordet, og det er bare å nyte det. Vafler trenger heller ikke alltid å være med bare fint mel, du kan gjerne blande inn litt grovt også, da holder metthetsfølelsen enda lengre, og det er fortsatt like godt. 4. Wraps. Wraps eller skinkerull som du også kan kalle det, er et godt alternativ om du vil få inn litt grønnsaker i måltidet ditt. Bruk tortillalefser og fyll de med dine favoritter, du kan også bruke vanlige lomper, her er det bare fantasien som kan stoppe det. Bland i det du liker best og spis i vei, kanskje du vil varme de litt i ovnene også, prøv det du selv ønsker, og jeg er helt sikker på at du vil finne noe som du liker. Oppskrift på skinkerull finner dere HERØnsker du tips om frokost også, så klikk deg inn på denne linken da vell.

Hva spiser du til lunsj?

0 kommentarer

Jeg er student.. Høgskolestudent

  • 17.08.2015 - 23:21

Hvor rart er ikke det? Jeg er ikke lenger en elev, men jeg er faktisk en student.. Nesten litt skummelt å tenke på jo..Dette innlegget har jeg hatt i tanken å skrive i noen timer nå, men noen ganger kommer man over ting som plutselig tar oppmerksomheten, og du sitter der utenom å tenke over tiden og klokken bare løper ifra deg. Kan vel bare innrømme av det var Youtube som ble min tidsstjeler denne kvelden. Gud hvor mye rart og morsomt man kan se på den siden.

Det har forresten vært veldig gøy å se lesertallet mitt fra de siste dagene. Så gøy at dere stikker innom, og også at noen legger igjen en liten kommentar etter seg, det er jo akkurat dette som får bloggere til å finne igjen bloggmotivasjonen. Jeg må jo selvfølgelig gjøre en innsats for å holde dere interesserte i å klikke innom, og jeg vet jo selv at det ikke er hverdagskost og at jeg ikke kan forvente disse lesertallene hele tiden, men det er såå gøy når jeg ser det går oppover noen ganger, bare en gang innimellom er nok for meg til at fingrene ønsker å skrive masse til dere. Skjønner godt hvorfor disse toppbloggerne er frelst av leserne sine. Tenk at et tall med antall lesere skal gjøre dagen ekstra bra, det er litt rart, men også helt sant.

Tilbake til denne studenttilværelsen. Overraskende nok så gruet jeg meg ikke så veldig til skolen i dag, jeg var vel mest spent på om jeg skulle finne frem til den parkeringen som mor hadde forklart meg opp til flere ganger, og det klarte jeg, og alt der møtte jeg den ene personen som jeg så vidt kjente, og da var jo resten ikke så mye å grue seg til. Dagen har gått veldig fort, og jeg har faktisk funnet noen nye mennesker og blitt litt kjent,  så det er jo veldig gøy. Siden store deler av skolen er elever som utdanner seg noe innen lærer, så måtte de jo være imøtekommende, og det var dem også. Jeg gleder meg faktisk til å komme inn i dette og få meg noen gode rutiner. Første uken skal jo brukes til å bli bedre kjent med hverandre, så blir det vel litt mer skolerelatert i løpet av nesteuke.

Er vel kanskje tid for å logge seg ut av denne pcn og alle disse youtubefilmene mine, også får jeg gå banans igjennom klesskapet og lete etter noe å ha på meg i morgen, siden jeg ikke har det, selv om det flyter over av klær.. Er ikke det bare typisk oss jenter?, he he. Slenger med noen litt morsomme youtube-klipp, så kanskje det er flere som får opp øynene for de som sitter å lager herlige underholdningsfilmer til resten av verden.

 

 

Håper dere får en strålende god natt og en flott dag i morgen! Har du begynt på skolen i dag?

2 kommentarer

Tips: 4 Frokostalternativer

  • 16.08.2015 - 11:32

Jeg tror nok jeg aldri får nevnt mange nok ganger hvor viktig frokost er. Frokost er så viktig å spise for å få dagen til å gå rundt, og med en god og hyggelig frokost, blir morgningen automatisk litt ekstra bedre. Selv er jeg av den personen som ikke er så veldig flink til å finne på en spennende frokost, så det går ofte i brødskiver, selv hvor lei jeg er. Men jeg bruker også mange morgninger til å eksperimentere og prøve meg på nye oppskrifter og ideer som jeg kommer over. Frokost kan være et vanskelig måltid å få i seg, siden det er mange som ikke er sultne om morgningen (kan ikke si at jeg akkurat sliter med det, men..), så da er det jo litt ekstra viktig å finne noe godt man liker, slik at frokost blir noe positivt og ikke en kamp. 

I det siste har jeg kommet over en del alternativer, og når jeg har god tid så lager jeg meg gjerne noe av dette til frokost. Her kommer det noen tips til dere, så håper jeg noen får noen nye ideer om hva frokosten skal begynne å inneholde i tiden fremover. Det er ikke bare bra å variere men det er også morsomt. Håper dere liker dette innlegget. 

 

1. Pannekaker! Pannekaker er kanskje ikke det vi nordmenn forbinder med frokost her i Norge, men mer i utlandet. Selv er pannekaker så utrolig enkelt å lage, det er godt, og det tar ikke så veldig lang tid. Jeg har delt opp til flere pannekakeoppskrifter med dere, og det kommer nok garanter flere etterhvert også. Pannekaker kan du spise med akkurat det pålegget som du ønsker, det er kun fantasien som stopper deg. Dere kan finne oppskrift på Amerikanske pannekaker HER, også har vi jo så klart pannekakene som består av en most banan og to egg, og utifra denne grunnoppskriften kan du blande inn både havregryn, havremel, melk, fibermel, og alt som du selv måtte ønsker. 2. Brødskriver! Selv om brødskiver kanskje ikke er et så uvanlig frokostalternativ, så vil jeg fortsatt anbefale det til dere. Brødskriver trenger ikke være så kjedelig og tørt som vi ofte forestiller oss. Du kan også her finne ditt favorittpålegg, og kose deg med et veldig godt måltid. Du kan bruke en brødrister, og lage ristet brød, du kan lage deg toast i et toastjern eller kanskje bare i mikron, eller du bare kan finne frem gårsdagens middagrester og bruke som pålegg. Bak gjerne hjemmebakt brød, eller finn din egen favoritt i butikken, og kos deg. 3. Havregrøt. Dette tror jeg er et veldig kjent alternativ her i landet. Havregrøt lærer vi ofte å spise helt fra vi er små, og det er gjerne et måltid som følger oss videre i livet. Selv er ikke dette her min favoritt frokost, men jeg spiser det innimellom, siden dette er noe som jeg virkelig ønsker å like. Du kan lage havregrøt både av havregryn men også av havremel. Selv er jeg nok litt mer glad i havregrøt laget på havremel, og med lit syltetøy er det faktisk ikke så verst. Jeg må nok finne flere varianter, og prøve meg frem. 4. Yoghurt. Yoghurt er jeg utrolig glad i, og hvis det er noe jeg kunne ha levd på, så må det nok være akkurat det. Du kan kjøpe så mange forskjellige varianter av yoghurt i butikken, og du kan gjøre det enda bedre ved å blande inn litt frukt og bær, og kanskje litt müsli. Bland dine favoritter, og du vil få et veldig god måltid som vil være en super og forfriskende start på dagen. Hva er din favoritt til frokost?

6 kommentarer

DETTE bør du ha i skolesekken!

  • 15.08.2015 - 19:44

Skolestart er for mange bare rett rundt hjørnet, og vi ønsker så klart å forberede oss best mulig. Som jenter flest så synes jeg også det er litt morsomt å handle inn til skolestart. Vi liker ofte å fylle sekken med mange forskjellige duppeditter, men det er så klart ikke alltid alt er like viktig som andre ting. Jeg har som alltid vært på en liten skoleshopping om vi kan kalle det for det. Jeg har kjøpt inn ting jeg tror jeg kommer til å få brukt for og som jeg tror vil gjøre skolehverdagen litt enklere. Selv liker jeg innlegg som inneholder tips, så derfor tenkte jeg å lage et lite innlegg med tips om noen ting som kan være smart å ha til skoleåret. Det er så mange butikker som reklamerer med skoleting nå, så du kan enkelt kjøpe ting til en ganske så rimelig penge. Selv kjøpte jeg ringpermer på to forskjellige steder, det ene stedet kostet en 25 kr og på det andre kostet en 19 kr, så selv om reklamen som faller ned i postkassen kan virke håpløs noen ganger, så kan du faktisk spare noen kroner på å bla litt i dem. Og hvis det er noe vi studenter liker så er det vel å spare penger, eller hva? Jeg liker iallfall å spare litt.

 

1. Skilleark og ringpermer.
Vi vet jo alle at gjennom et skoleåret så blir det utrolig mye ark og skriv som man ofte bør ta vare på med tanke på eksamen og undervisningen videre. Det kan ofte bli veldig rot i disse papirene, de havner mange ganger nederst i sekken hvor de blir liggende og blir sammenkrøllet før du plutselig finner dem en dag. Ringpermer er den perfekte løsningen for å holde orden i papirene. Du kan bruke en ringperm for hvert fag, eller du kan bruke skilleark og skille mellom flere fag i en ringperm. Kjøp i flotte farger, så kan det faktisk bli litt stilig også når det står og tar plass på rommet ditt eller i skoleksapet ditt.

 

2. Post-it lapper.
Disse Post-it lappene er jeg helt sikker på at det ikke går an å få nok av. De finnes i mange forskjellige farger, størrelser og fasonger. Du finner en Post-it lapp for akkurat det du trenger det til, om det er å skrive en huskelapp eller å merke av en viktig side i leseboken din. Velg din favoritt og det kan bli morsomt å se alle fargene som kvikker opp din kjedelige lesebok.
3. Markeringstusjer, penner og antibac.
Pennalet ditt kan inneholde veldig mange ting, og det blir ofte et sted hvor det samler seg mye søppel, men også et sted med veldig viktige ting. Markeringstusj er virkelig en slager. Når du leser på et ark og kommer over noe viktig, kan det være lurt å markere dette med en gang slik at du kan finne tilbake til det senere. Disse finnes jo også i mange forskjellige farger, og du kan ha forskjellige fargekoder på forskjellige ting eller forskjellige fag. Kulepenner kan vi vel eller ikke få nok av, finn deg en god kulepenn som du liker og som det faktisk ikke er så vondt å holde i. Pass på at den skriver godt og er i en farge så du og andre enkelt kan lese hva du har skrevet. Antibac er heller ikke så veldig dumt å putte i pennalet. Lunsjen er jo rett etter et fag, og ofte spises den i klasserommet og du orker ikke gå på do for å vaske hendene. Da kan det være lurt å ha en antibac i pennalet slik at du kan få rene hender. Ellers er det fint å ha en gråblyant, viskelær, tipp-ex, linjal og andre småting du trenger. 

4. Binders.
Binderser finner vi ofte i pennalet eller nederst i sekken. Disse små tingene, er faktisk veldig nyttige, de er fine for å binde sammen ark som du ikke vil blande med andre, og de er også fine til å binde ark sammen med bøker eller bare markere en side i en bok. Fargene er det heller ingenting å si på, for du finner nok din favorittfarge i dette også som i mye annet. 

5. Notisblokker og meldingsmapper.
Selv om det blir brukt veldig mye pc på skolen for tiden, så kan det også være godt å ha en notisblokk å skrive i noen ganger. Man blir sliten av å sitte på pcn hele dagen, og når man skal øve til prøve så synes iallfall jeg det er slitsomt å skulle lese alt på en pc. Med en god kulepenn eller blyant kan det gå veldig fort å skrive også, og vi har jo alltids godt av å skrive litt slik at dataen ikke tar over alt. En meldingsmappe er heller ikke dumt å ha. Det finnes mange forskjellige varianter, med forskjellig antall lommer og det meste. Her kan du legge arkene du får på skolen og ta de med hjem for å sette de i en ringperm. Ved bruk av en slik mappe så slipper du at arkene dine blir krøllete eller borte. 

6. Bokbind.
Bokbind har vi jo lært å bruke helt fra førsteklasse, men når vi blir eldre og det ikke lenger er et krav om at vi skal bruke det, så glemmer vi det ofte. Men for dere som går på høgskolen og må kjøpe bøkene selv, så er bokbind et glimrende alternativ for å beholde bøkene i en god tilstand, så kanskje du kan selge dem til neste år for en grei pris utenom å måtte tape for mye på grunn av stygge bøker. Kjøp gjennomsiktige, gråpapir, eller andre flotte farger eller mønstre som du selv liker.Håper dere likte dette innlegget. Legg gjerne igjen en kommentar om dere har andre ønsker om tips fra meg. Ønsker dere en strålende kveld videre og en strålende start på skoleuken.

Hva inneholder din skolesekk eller skoleveske?

10 kommentarer

Den perfekte smoothien

  • 15.08.2015 - 11:19Smoooothie <3 Noen ganger føler jeg meg så heldig som har fryseren full av frukt og bær, ja jeg vet jo selv at jeg kan takke meg selv for det, men det er jo så utrolig enkelt. Kanskje du har noen bananer på kjøkkenbenken som du ikke får brukt opp før de er alt for ødelagte, da kan du jo faktisk bare skjære dem opp, putte de i en plastikkpose og inn i fryseren, så enkelt og så fint. 

Denne sommeren er den første hvor vi har jordbær i hagen, og det er jeg så glad for at vi endelig har. Siden jeg bor 500 meter over havet, så sier det seg jo selv at det ikke modner like fort her som lenger ned, men det gjør jo ikke noe, for da får vi enda lenger glede av det. For noen uker siden plukket jeg min første jordbær, og jeg har plukket en god del siden, og de smaker bare helt himmelsk. Fersk jordbær passer bare helt perfekt i smoothie. Jeg skulle virkelig ønske jeg hadde jordbær i hagen hele året, så kunne jeg ha laget denne nydelige smoothien akkurat når jeg vil. Det er en grunn for at smoothie er best om sommeren, og det er at man kan fylle blenderen med fersk norsk jordbær, som smaker helt himmelsk. 

Smoothien som dere kan se bilde av, og som jeg lagde meg til frokost her om dagen, inneholder svært få ingredienser, men det er akkurat nok til å gjøre den kjempegod. Det du trenger for å lage denne smoothien er fersk jordbær, frossen banan og mango, og litt melk. Du kan selvfølgelig bruke frosne jordbær også, men da vil du ikke få den lille ekstra gode smaken som du får av ferske. Smoothien blir veldig god uten mango også, men det gir en liten ekstra smak. 

Hva inneholder din favorittsmoothie?

0 kommentarer

Jeg kommer alltid tilbake!

  • 14.08.2015 - 11:01

God morgen solstråler! Lenge siden sist ja, men uansett hvor lenge det vil være så tror jeg nok at jeg uansett alltid vil havne tilbake til denne bloggen, for det er noe inni meg som virkelig liker å skrive og dele ting. 

Når jeg ble borte en uke, så datt bloggen bort også, og siden den tid har jeg ikke helt kommer tilbake til den enda heller. Men selv om det har blitt en pause fra min side, så har jeg noen upubliserte innlegg liggende som jeg gleder meg til å dele med dere. Dette er forresten det aller første innlegget som er publisert via min nye pc. Jeg er stålende fornøyd med den, og også kjempe fornøyd med at jeg fant en skoleveske også til en fornuftig pris. 

Jeg har allerede snart somlet bort 2 timer av denne dagen utenom å gjøre noe spesielt viktig. Jeg har satt på en maskin med klesvask og spist en porsjon med havregrøt til frokost. Har du noen gang prøvd å lage havregrøt av havremel? Dette synes jeg er mye bedre enn ved å bruke havregryn, og med litt sukkert på toppen blir det en helt ok frokost. Tror nok jeg må lage et lite innlegg til dere med denne oppskriften etterhvert. Det er overhodet ikke lenge igjen til skolestarter, og jeg kjenner det på meg at jeg virkelig skulle ønske jeg hadde en uke til med ferie. Denne ferien har jo bare flydd forbi, og det er jo ikke lenge siden jeg tok eksamen og gjorde meg ferdig med det verste året så langt.  Med tanke på at det snart er skole, kommer det snart et innlegg om smarte ting du burde kjøpe inn til skolestart. Ønsker dere alle en strålende fredag! 

Synes du ferien har gått fort?

0 kommentarer
  • Eldre innlegg
hits