Foto: Solnedgang!

 • 30.09.2014 - 21:58

Høsten gir oss bare de aller vakreste fargene som vi kan se på himmelen. Det blir vakre solnedganger, som fotoapparater bare skriker etter. Middagen blir avbrutt, for å fotografere de flotte fargene du ser utenfor kjøkkenvinduet. Himmelen varierer hele tiden, og det blir aldri like bilder, selv om det kanskje noen ganger kan se slik ut. Det er gøy å fotografere når man får med så mange vakre farger på et og samme bilde! 

 

 

Hva synes dere om bildene?

6 kommentarer

Ny og smakfull Extra sticks

 • 28.09.2014 - 22:06

Sponset Innlegg

Er du en av dem som bare MÅ ha en tyggis etter å ha spist lunsj, eller drukket en kopp med noe godt drikke. Da tror jeg ikke du er alene, jeg var iallfall slik når jeg gikk på ungdomsskolen, måtte alltid ha en tyggis etter å ha spist lunsjen min. Nå har Extra sticks kommet ut med de to nye smakene jordbær og, eple og pære. Snart skal jeg få tilsendt begge disse smakene, så gleder jeg meg til å oppdatere dere og fortelle min mening.

Ønsker dere også å være med på å prøve ut produkter, og kunne si deres mening, så meld dere inn på LikenShare ved å trykke på knappen under! Som dere mest sannsynlig har sett så er ikke bloggingen det jeg prioriterer mest nå, men noen ganger føler jeg det er lov til å la bloggen ligge litt. Jeg skal selvfølgelig komme tilbake, men jeg kan ikke si noe nå om når jeg er tilbake for fult, men det får vi se på. Jeg tar bloggingen som den kommer, så kommer jeg nok litt og litt inn igjen etterhvert nå. Det gjør meg kjempe glad å se at det faktisk er noen der ute som velger å besøke bloggen min selv om det ikke skjer så veldig mye her, det gleder meg veldig. 

Ønsker dere en flott kveld videre! Hva har du brukt dagen din til?

2 kommentarer

En god mandag!

 • 15.09.2014 - 21:46

Har dere hatt en fin start på uken? Det har iallfall jeg. 

For min del startet det tidlig i dag selv om det ikke var noen skole. Halv 10 hadde jeg spilletime, så dusjing, spising og påkledning måtte skje før den tid, og helst med litt ekstra god tid. Jeg liker veldig godt å ha god tid om morgningen, selv om jeg ikke har det så ofte, ha tid til å spise en skikkelig frokost, kunne sminke meg og ordne meg slik som jeg har planlagt dagen før, og ta på meg det antrekket som jeg synes passer til dagens aktiviteter. Etter spilletimen reiste jeg videre til bestemor og bestefar for å klippe gresset, kjempe godt å kjenne at man kan være til hjelp for noen, også får jeg jo så god servering når jeg er der, bestemor stiller alltid opp med noe godt å spise! Kvelden min har blitt brukt til en liten bærtur i skogen, men også til å gjøre ferdig en innlevering i historie, kjempe godt å vite at jeg begynner å komme i havn med alt som skal leveres inn denne uken. Mangler kun å lese igjennom min artikkel før den skal leveres inn, også en matteoppgave til matteinnleveringen. Det er flere år siden jeg har hatt så mange innleveringer i løpet av en uke, selv om det er mye så synes jeg nesten det er godt å få gjort noe, kjenne at man virkelig legger en god jobb i dette skoleåret. 

Himmelen har vært fantastisk to dager på rad, så noen bilder har jeg selvfølgelig fått knipset, så da er det jo på tide å dele noen her med dere også. Snart skal jeg lage et innkjøps innlegg til dere, siden jeg har fått og venter noen pakker i posten + at jeg har fått en gave jeg gleder meg til å dele sammen med dere. Jakken jeg bestilte på eBay er på tur, er kjempe spent på å se om den er like flott i virkeligheten som på bildene. 

Hva har du gjort i dag?

10 kommentarer

Et siste hint av sommeren

 • 15.09.2014 - 15:39

For noen dager siden skrev jeg at sommeren var over, men der tok jeg så feil som det går, for sommeren er jo her fortsatt, og dette ga meg muligheten til å ta noen bilder i går. Faktisk mine første bilder av sommerfugl i år! 

Hva synes du om bildene?

2 kommentarer

Dette kan du gjøre på en søndag!

 • 14.09.2014 - 21:12

Søndager er ofte dager som blir brukt til svært lite, der er til og med dager hvor du rekker å kjede deg litt ekstra enn hva du pleier å ha tid til. Selv har jeg hatt mange kjedelige søndager opp igjennom årene hvor jeg virkelig ikke har vist hva jeg skulle fordrive tiden med, så jeg vet virkelig hvor kjedelig det kan være. Derfor bestemt jeg meg for å lage dette innlegget til dere, som inneholder noen tips om hva dere kan gjøre på en søndag. Håper dere liker det!

1. Se på en film med en god venninne eller en person du er litt ekstra glad i. 
Film blir aldri kjedelig og det er en godt ting å fordrive tiden med, med litt godteri og kanskje noe godt i glasset, levende lys og hygge så vil det jo bli ekstra koselig, uansett om du er med en venn eller en kjæreste, eller kanskje du er helt alene.

2. Rydde og vaske.
Søndager er perfekte til å kunne rydde opp litt og kanskje vaske. For det er jo kjempe deilig å starte en ny uke med et rent og pent rom, kanskje også kunne legge seg i et rent sengetøy etter en behagelig varm dusj.

3. Lese en bok.
Finn deg en god bok som du har kjempe lyst til å lese, lag deg en kopp med noe godt og varmt,  kanskje litt frukt eller en smoothie.  

4. Skrive et blogginnlegg.
Skriv et eller flere blogginnlegg, bruk god tid og skriv om noe som du virkelig bryr deg om, legg til bilder som passer og kos deg med skrivingen. Gode innlegg skrives når man har god tid og når du virkelig har noe bra å skrive om, noe du interesserer deg for og noe som du legger sjelen din i. 

5. Gjør noe sosialt. 
Hvis du kjeder deg på en søndag så kan du nesten garantere at du ikke er den eneste. Send en melding til en venninne eller en annen person og finn på noe morsomt sammen. Lag mange nye minner sammen og kos dere, kanskje til og med ta med et fotoapparat slik at dere kan foreviggjøre minnene. 

Håper noen av disse tipsene kommer i bruk til dere som sitter dere ute og kjeder dere på en søndagskveld. 

Hva pleier du å gjøre når du kjeder deg? 
 

4 kommentarer

Siden Sist

 • 14.09.2014 - 10:33

God morgen vakre mennesker! Lenge siden sist må jeg si nå, er jo flere dager siden det har kommet noen oppdateringer her på bloggen, men det skal ikke skje så veldig ofte. I går flyttet jeg hjem igjen etter å ha bodd borte i en hel uke for å passe to flotte hunder. Jeg koste meg veldig mye, og jeg fikk virkelig prøvd hvordan det var å bo uten foreldre, for nå måtte jeg gjøre alt selv, men jeg likte det. Var nesten rart å våkne opp i dag, ingen hunder i nærheten, og bare meg selv, ingen hund som varmet føttene mine. Planene for denne dagen er å male mer sammen med Jørgen, forhåpentligvis klarer vi å male alt ferdig nå til første omgang, så kan det forhåpentligvis snart begynne å bygges noe, før jeg maler det siste til slutt. Har så lyst til å få dette ferdig snart slik at jeg kan få meg noen vakre høner/kyllinger som jeg kan passe på. Savner virkelig å ha husdyr på denne gården, så det vil bli en liten oppmuntring for min del, også får jeg jo prøvd meg som skikkelig dyrepasser. 

Frossenrundstykkene står i ovnene, og det er snart klart for at jeg og far skal få spist en god frokost. Frokost er jo det aller viktigste måltidet på en dag, og det stemmer iallfall kjempe bra for min del. Jeg er alltid sulten når jeg står opp om morgningen, så litt frokost må jeg ha for at kroppen skal få kommet seg ut av sitt sovemodus. 

Hva skal du bruke dagen din til?

2 kommentarer

Dette Er Min Redning

 • 10.09.2014 - 21:17

Mange har kanskje noe som får tankene til å forsvinne, noe som tar all fokus bort fra alt. Fotografering er min aller beste redning, det tar bort alle tanker, tårer, smil, det tar virkelig bort alt, både godt og vondt! For når jeg fotograferer må jeg bruke alt fokus på det, og da har jeg ikke lenger tid til å tenke. Min enkle redning fra det vonde, vanskelige, håpløse, fra alt det gode, ja fra alt er mitt Nikon kamera. Jeg kan knipse flere 100 bilder, men fortsatt blir jeg ikke lei, for det er den ene tingen jeg kan gjøre i livet som jeg aldri går lei av, som aldri tar for mye tid, som aldri gjør meg trist. Jeg er glad jeg har funnet min redning, for det fungerer, det fungerer bedre enn noe annet. Det er som et plaster som alltid får ting til å gro, utenom at jeg merker noe av det. Alle tankene forsvinner når jeg begynner å fotografere og det er verdens beste følelse.

Hva er din redning?

2 kommentarer

Blåser forbi vinduet!

 • 09.09.2014 - 19:14

Bladene detter av trærne, blåser forbi vinduet og legger seg ned på bakken, jeg er helt sikker på at dette er et skikkelig høsttegn. Bakken fyller seg opp av gule og oransje blader og det blir et vakkert fargekart som bare høsten kan lage. Eplene vokser, og henger vakkert på trærne, ja jeg elsker virkelig disse små høstdetaljene som hører med. Planen er å få tatt noen bilder i løpet av uke, og det er jeg helt sikker på at jeg skal få til også. 


Litt Høst-inspo fra WeHeartIt

På lørdag var det veldig flott vær, det var varmt og godt, og man kunne helt fint bruke en topp istedenfor en jakke, men jeg tror faktisk kanskje lørdagen var den siste flotte dagen, iallfall på en stund. Ikke det at jeg har sjekket så mye på værvarselet fremover, men det er bare en følelse. Høsten minner meg om kvelder sammen med en kopp med noe varmt i, tv, pledd, tøfler, joggebukse, telys og et blad! 

Kjenner du på følelsen av høst? 

13 kommentarer

Enkel middag på 1-2-3

 • 08.09.2014 - 18:32

Det sitter nok mange mennesker der ute og føler at det frister med noe veldig enkelt til middag noen ganger, noe som ikke tar så mye tid og noe som man heller ikke trenger å gjøre så veldig mye med. I løpet av denne uken har jeg valgt å gjøre det litt enkelt, og jeg synes det bare er helt topp. I dag var det pannekaker som sto for tur, når jeg bestemte at vi skulle ha pannekaker så hadde jeg en tanke bak i hodet, for jeg hadde ingen planer om å lage røre selv, så da fant jeg frem et enkelt valg i butikken, det ble Toro. 

 

Dette var aller første gangen jeg lagde pannekaker på denne måten, jeg tror ikke det kommer til å skje så veldig ofte, for det er selvfølgelig best når alt gjøres fra bunden ifra, men det var kjempe enkelt! Bare blande posens innhold med 12 dl vann og røre godt, så var det klart til steking. Stekingen gikk ikke helt som planlagt, jeg og stekepannen var ikke like gode venner som hva jeg hadde forutsett, så det ble noen ikke-vellykket pannekaker, før jeg bestemte meg for å prøve en annen stekepanne. Da gikk plutselig alt mye enklere og de ble enda mindre enn planlagt!

 

Det ble til slutt ganske så vellykket, og vi koste oss med maten selv om det var utrolig mettende, så som dere kan se så har vi pannekaker fremover, ikke noen fare med at vi skal få for lite mat iallfall tror jeg. Jørgen syntes også det smakte bra, så da vil jeg si meg fornøyd med dagens middagsrett! 

Så får jeg håpe min mor blir litt stolt av meg når hun leser dette, uansett om det er laget av en Toro pose, hehe  : ) 

Liker du pannekaker?

10 kommentarer

Vidda

 • 07.09.2014 - 15:30

I mine øre er dette her bare så utrolig vakkert, kan ikke sette ord på det men det er noe som virkelig griper meg når jeg hører det. For mange er nok kanskje dette her ganske ukjent, for det finnes ingen tekst, bare en vakker melodi, jeg vil uansett anbefale deg å høre på den, den vakre melodien. 


Endelig har jeg fått gjort ferdig naturfagrapporten min som jeg begynte på med i går, kjempe deilig å være ferdig med den, så da gjenstår det bare å levere inn og vente på å se om jeg får godkjent eller ikke. Er flere år siden sist jeg lagde en slik rapport, og den skulle heller ikke være like komplisert på den tid, men når jeg går påbygg så må jeg jo bare forvente at de krever litt mer enn hva dem gjorde før. 

Hva synes du om melodien?

2 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits