Så typisk meg..

  • 29.09.2015 - 17:42
Hei min lille verden! Det er så deilig å endelig kunne skrive litt til dere igjen, så får vi jo se hvor lenge det varer, men akkurat nå er jeg ganske så positiv. Formen min har ikke direkte tatt seg til noen nye høyder, så da får jeg bare fortsette med denne hostingen til kroppen min bestemmer seg for noe annet. Så hvis dere har noen gode tips til hvordan man blir kvitt forkjølelsen på fortest mulig måte, så legg det gjerne igjen i kommentarfeltet før dere lukker siden.

Når jeg ligger her på sofaen og leser meg igjennom noen blogger, og klikker litt frem og tilbake, så kjenner jeg en form for motivasjon. Det er ikke hvilken som helst motivasjon som kommer tilbake, men det er selveste treningsmotivasjonen som kommer krypende. Det er så utrolig typisk meg å få denne motivasjonen når den minst passer inn og når jeg heller ikke får gjort så mye ut av det. Når det frister som minst å spise knekkebrød, og trene, det er da den forbanna motivasjonen kommer. Jeg forstår det virkelig ikke helt, men i hodet mitt ser jeg for meg hvor utrolig bra det skal bli. Jeg skulle ønske denne motivasjonen kom når jeg var frisk, slik at jeg kunne gripe den på flekken, men istedenfor kommen den nå, og jeg kan ikke gjøre stort med den. Jeg får leve på polarbrødene og yoghurten i noen dager til, så får jeg håpe et sunnere kosthold vil friste senere. Jeg vil jo uansett si jeg er ganske så flink da, som overholder godteriavtalen min selv om formen er nede, for det er ofte på den tiden at det frister mest å ty til godteskålen. Jeg har kanskje ikke nevnt dette for dere, men når skolen begynte så begynte jeg med en 50 dagers godteriavtale også, som heldigvis snart er ferdig, for jeg har bitte bitte litt lyst på godterier på lørdagene igjen, naaam jeg gleder meg.

Jeg er ikke flink til det å planelegge når disse blogginnleggene skal komme, men jeg er veldig flink til å la dem komme når dem vil. Det blir ofte derfor litt spontan skriving, akkurat slik som dette innlegget, og da ligger det ingen bilder klare som passer til heller.. Det er dessverre litt dumt, iallfall for dere som sikkert hadde hatt glede av å se noen bilder innimellom også, men istedenfor så slenger jeg med en sang som jeg har hørt på i noen dager nå. Den er såååå fin! Trykk på play og nyt minuttene, så blogges vi igjen senere!Hva er din favorittsang om dagen? 
0 kommentarer

Farger skaper glede

  • 28.09.2015 - 19:54Hei flotte lesere!

Er det bare jeg som blir inspirert av denne vakre høsten? Helgen har jo bare vært helt ubeskrivelig vakker, solen har vært der, og de flotte fargene har kommet bare tydeligere og tydeligere frem. For min del har den ikke vært like fin som hva den har vært ute. Selv har jeg begynt med høstens forkjølelse, og jeg var virkelig ikke klar for det, men når onsdagen kom så var forkjølelsen på plass, og når skoledagen var over og middagen spist, fikk jeg meg noen timer med søvn, og siden har trappene føltes ti ganger lenger, noen skritt føltes som et maraton, og sofaen har vært min aller beste venn. Det er helt vanlig at jeg blir forkjølet på denne tiden av året, kanskje det er en tradisjon?.. Iallfall ingen god tradisjon, så jeg krysser fingre og tær for at jeg snart er frisk. Det eneste jeg kan se som positivt er at jeg ble forkjølet før høstferien, eller studieuke kalles det vel når man er student.. hehe!På søndag klarte jeg ikke lenger å bare sitte og se på det flotte været. Jeg fant lue, jakke og skjerf, og kom meg ut med kamera for å gripe noen av de flotte øyeblikkene. Dessverre så gikk kamera tom for spør ganske fort, men jeg rakk å knipse litt. Så nå er iallfall kamera oppladet til neste gang jeg får skikkelig lyst til å knipse noen bilder. Forhåpentligvis blir det like vakkert vær neste uke også, så kan jeg kose meg enda mer med kamera og alle de herlige fargene.Ønsker dere en flott uke i det fine været! Hva liker du aller best med høsten?

2 kommentarer

Derfor er høsten så fin!

  • 22.09.2015 - 18:01

Er du en av dem som synes høsten er nitrist? Som føler dette bare er en tid for depresjon og kjedsomhet?.. Ja det er jo årstiden som forbereder oss på den mørke vinteren, de lange lyse dagene blir kortere, og gradene synker gradvis nedover. Vi ser oss tilbake på sommeren som vi så gjerne skulle ha hatt hele tiden. Hele livet skulle jo ha bestått av sommer, varme, sol og bading. Selv hater jeg ikke høsten av hele mitt hjerte, jeg synes det er en ganske så fin og hyggelig årstid, og etter sommeren vi har fått oppleve i år, så synes jeg det er ekstra trivelig at høsten er kommet. 

Høsten er en tid for stillhet, det er en tid for vennskap og det er en tid for å gjøre det du vil. Høsten bringer oss alle tilbake til hverdagen, og de vanlige rutinene faller sakte men sikkert tilbake på plass. Høsten gir oss faktisk mange muligheter til å gjennomføre alt som vi ikke rakk i sommer. Vi får tid til det vi ellers ikke har tid til, og vi kommer oss igjennom denne årstiden uansett om den kan føles mørk noen ganger. 

Men se på det positive vi kan gjøre da. Vi trenger ikke finne på en eneste unnskyldning for å være inne en hel dag, for regnværet utenfor er en god nok unnskyldning i seg selv. Vi kan pakke oss selv inn i varme tepper, nyte en deilig kopp kakao mens vi nerder oss igjennom en hel sesong av favorittserien. Vi kan bake kaker til vi går på veggen, og fylle opp fryseren med det aller beste du vet. For under dine små seriekvelder er det jo ok å ha noe godt å stappe i munnen iblant. Høsten er tiden for å legge bort tanker om kroppen. Vi trenger ikke tenke på den perfekte sommerkoppen lenger, for det er jo faktisk et helt år til neste gang så det er jo ikke noe å stresse med. Vi slipper å åpne opp hvert eneste magasin og se overskriften "slik få du sommerkroppen", "slik er den perfekte sommerkroppen", for nå har vi tid til å være fornøyde med oss selv.

Det er en tid for vennskap. Det er tiden for å finne tilbake til alle du ikke hadde tid til i sommer. Det er tid for å lage noe varmt i koppen, eller noe kaldt i glasset, og nyte en kveld med sladder om hvordan sommeren har vært, sammen med noen du er glad i. Det er tid for å finne tilbake til virkeligheten og akkurat slik du ønsker det. Høsten kan føles forferdelig, men innerst inne er den bare helt fantastisk.  Hva er din favorittårstid, og hvorfor?

8 kommentarer
  • Eldre innlegg
hits