Langt ifra topp!

 • 31.10.2014 - 19:52

Fredag.. Jeg hadde planer om å få unna gjort en del i dag siden jeg ikke hadde noen planer fremfor meg, men dette ble ikke som planlagt. Jeg våknet i dag tidlig og merket at formen iallfall ikke hadde blitt noe bedre, jeg beholdt sengen, og var ikke oppe før i halv 1 tiden hvor jeg også fikk i meg litt frokost, før jeg måtte kjempe meg igjennom en forsøksrapport i naturfag som skulle leveres inn i dag. Det å skulle konsentrere seg med lekser når man ikke er i form, er virkelig ikke det enkleste, men det måtte jo bare gjøres siden jeg hadde klart å spart det igjen til i dag. Snøen har også dalt ned fra himmelen og det er jo så koselig å se det snør utenfor vinduet når man har fyr i ovnen, men litt dumt jeg ikke orker å ta med meg kamera ut for å fotografere..

Til middag ble det rømmegrøt, for meg finnes det ingenting som er bedre enn grøt, loff, yoghurt og boller når ting ikke er på topp. Er jo viktig å ha i seg mat, så da synes jeg også at det er best å spise noe man liker siden sultfølelsen ikke er helt på plass. Idol Jr surrer bak i bakgrunnen her, første gangen jeg ser på det, men selv synes jeg nesten det er bedre enn vanlig Idol, men alle har jo hver sin smak. Ellers må jeg bare prøve å holde meg våken her jeg ligger i sofaen med et teppe over meg, for jeg skal få med meg senkveld i dag, og spesielt senkveld utfordringen, gleder meg! 

 

Det er jo ikke lenge til desember og jul.. Gleder meg til den flotte tiden vi har i vente! #Weheartit

Hvordan har din dag vært?

8 kommentarer

En ubehagelig følelse..

 • 30.10.2014 - 21:10

For en flott dag jeg har hatt, kost meg kjempe masse og fått gjort flotte ting for og med bestemor. Vi avsluttet dagen med både middag og dessert, laget av meg. Gøy å kunne la bestemor gjøre sitt, mens jeg kan lage middag til henne, for alle fortjener jo å kunne få servert middag en gang i blant. Fikk også forresten en kommentar i mitt forrige innlegg om at pengene til OD ikke går til Kreftforeningen, men på skolen min har vi en alternativ OD dag så derfor går pengene vi tjener inn til kreftforeningen.

Jeg har funnet min plass i sofaen under et teppe. I løpet av de siste timene har jeg begynt å få vondt i halsen, blitt tett og jeg føler meg sliten. Kjempe kjedelig å skulle bli mer forkjøla nå, trodde jeg skulle slippe litt billig unna i denne gang, men virker dessverre ikke slik. Gleder meg til å finne senga og få meg en god og lang natt søvn. I morgen skal jeg ihvertfall få tak i litt solbærsaft så jeg kan få i meg noe som er varmt og ikke minst godt. Ellers så regner jeg med at sukkertøy kommer til å bli min gode venn en stund fremover. 

Pleier du å bli forkjølet om høsten? 

4 kommentarer

Operasjons dagsverk!

 • 30.10.2014 - 08:25

God morgen. Klokken ringte halv 8, og jeg er veldig klar for en ny dag og mange nye muligheter. I dag er det jo selve OD-dagen, noe som betyr at det mest sannsynlig er mange av oss som skal jobbe litt og tjene inn penger til kreftforeningen. Jeg synes det er kjempe bra at pengene går til noe så viktig som kreftforeningen, så jeg jobber gledelig i dag for å tjene inn penger som jeg skal sende videre. Dagen min skal jeg tilbringe sammen med bestemor, planen så langt er å jobbe litt i hagen og gjøre den klar for vinteren. Superundertøyet er tatt på, for her koser gradestokken seg på minussiden. Ønsker alle en trivelig dag! 

Hva skal du bruke dagen til?

9 kommentarer

Du er du og jeg er jeg.

 • 29.10.2014 - 17:26

Hvis det er noe vi mennesker er flinke til så er det akkurat det å dømme hverandre. Vi dømmer hverandre for det vi ofte ser, og vi tenker sjeldent før vi faktisk velger å gjøre det. Det sies at vi jenter er de som baksnakker mest og som er verst, men om dette er sant tror jeg kan diskuteres frem og tilbake over lengre tid.

Det finnes nok mange ungdommer og barn der ute som ikke tørr å være seg selv, i frykt for å bli dømt eller stengt utenfor. Det handler ofte om å ha de riktige klærne, skoene og sekken. Det handler mye om det som egentlig ikke trenger å ha noen ting å si. Vi dømmer så alt for fort, og vi er ofte også for åpne. Istedenfor å skjule det vi mener så viser vi det med rare ansiktsuttrykk, hvisking eller kanskje også kommentarer som vi slenger rundt oss utenom å tenke noe mer over det. På skolen du går på, kanskje på ungdomsskolen så kan det være oppdelt i grupper, det er de kule, de mindre kule og de ikke kule, det er iallfall slik vi ikke kule ser det. Jeg husker selv på ungdomsskolen at jeg følte det var oppdelt på denne måten, og at de kule var de som hadde de riktige klærne, skoene og sekken. Vi lager oss tanker og meninger om ting som ikke er der, vi tror folk tenker stygge og rare tanker om oss når de ser på oss. 

Ikke døm andre, la alle få være seg selv og la de få være med i gjengen istedenfor å stenge dem utenom. Vi fleste har vært der selv og vet hvor kjipt det er når vi ikke får være med å stå i ringen i friminuttet, eller alltid blir valgt sist i gymtimen. 

Er du ung i dag, og føler at du ikke kan bruke de skoene du ønsker, eller jakken du selv har valgt ut og som du er kjempe stolt av, fordi du er redd for at noen ikke skal like det. Husk at det er du som er deg selv, bruk akkurat det som du selv ønsker, vær den du er og vær stolt av det. Ingen har rett til å dømme deg eller stenge deg utenfor bare for at du er deg selv, alle mennesker er like mye verdt, så vær deg selv og vær stolt av det! 

Hva er din mening? Har du noen gang følt deg utenfor?

6 kommentarer

Nye produkter for ansiktet!

 • 28.10.2014 - 20:24

Kviser og uren hud, nei takk, dette er det virkelig på tide å prøve å bli kvitt. Etter at jeg var bortskjemt store deler av sommeren uten kviser, så er dette noe jeg skal få svi for nå, og det ser ut til at de ikke har tenkt til å bli bort på en god stund. Som dere kanskje så i Oktober-Favoritter innlegget mitt så har jeg for en stund siden skaffet meg en ansiktsrens fra Sensilis, men jeg føler ikke den har gitt meg så veldig mye, selv om jeg har følt meg renere, spesielt etter en dag med sminke. 

The Body Shop er min lille hjertevarmer, jeg har vært fornøyd med alle produktene jeg har kjøpt der ifra, også er jeg ekstremt fornøyd med den gode servicen de gir kundene sine. Så jeg tok meg selvfølgelig en liten tur dit for å høre om de hadde noen produkter å anbefale meg, og ut igjen hadde jeg med meg en papirpose meg flere produkter utviklet for ung hud. Jeg har ikke rukket å se noen resultater av disse produktene siden jeg kjøpte dem i går, men jeg kan iallfall garantere at etter å ha renset huden, så føles den som en babyrumpe, ja altså veldig myk. 

#Thebodyshop #Thebodyshopnorge #Shopping #Hud #Hygiene #Rens #Hverdag 


Tirsdager er jo for meg blitt som mandager for mange andre, det er starten på det seriøse og jeg må tilbake på skolebenken for å lære litt mer. I dag kom jeg ikke hjem fra skolen før nærmere halv 7, siden jeg valgte å være igjen for å få litt ekstra undervisning/hjelp frem mot prøven i morgen, noe jeg selv synes er et veldig flott alternativ for dem som ønsker. Fikk hentet to pakker på posten også, kjempe deilig å kunne gjøre unna litt julegaveshopping på nettet, iallfall så langt det lar seg gjøre. Snart skal jeg igjen finne frem matteboken og repetere litt for meg selv, med noe varmt og godt i koppen. Ønsker alle en trivelig tirsdagskveld. 

Hva gjør du for å holde huden din ren og fin?

6 kommentarer

Årets vinterjakke er funnet!

 • 27.10.2014 - 16:58

Har du hatt en fin dag så langt? Det har iallfall jeg, og jeg tror ikke den kommer til å bli så veldig mye dårligere heller. I dag har jeg og Kristin fått klemt inn litt shopping, så min lommebok er blitt veldig pengeløs og lett, men men, med litt jobbing så går nok dette rundt også. Endelig fant jeg meg vinterjakke i dag, rart å skulle gå rundt på butikker å måtte prøve en størrelse større for at jakkene skal passe, men så finner jeg en jeg virkelig liker, og da må jeg faktiks gå ned en størrelse for at den skal passe, rart hvor stor forskjell det er på klær. Jakken kommer til å komme ut på bloggen etterhvert, så det gleder jeg meg til. Vintersko har det enda ikke blitt noe av, så den tanken blir lagt på hyllen en stund, så får jeg heller finne den tilbake når jeg kommer over noe som passer mine bein og som jeg synes er fint. 

Snart skal jeg pakke sammen klarinetten min og komme meg på spilletime. Er så rart å dra på spilletime når det er mørkt ute, for det er lenge siden det var slik. Mandagskvelder blir alltid brukt til å se på Jakten På Kjærligheten, så det blir hyggelig.  Ønsker alle en strålende mandagskveld!

Litt sommerlig inn i høstværet er alltids lov og litt oppmuntrende. 

Hva har du brukt dagen din til?

4 kommentarer

Oktober-Favoritter

 • 26.10.2014 - 17:42

-Sensilis: Hydro-Nourishing Loiton // -Sensilis: Soft Comfort Cleansing Mousse //- Neutral: Face Cream

-JLO: Rio Glow Parfyme // -O.P.I: Nagellack 

-Yves Rocher: Body lotion // -Fugde: Varmebeskyttende spray 

Det begynner å bli kaldere ute og derfor er det enda viktigere å passe på at huden får nok fuktighet. Håret trenger også å fønes noen ganger så varmebeskyttende spray er viktig å ha i nærheten. 


Denne søndagen har blitt brukt til å slappe av litt, jobbe og bake knekkebrød. Etter å ha levd på brødskiver i 2 uker, skal det virkelig bli godt med et litt sunnere alternativ igjen. Planen videre er å prøve å få gjort unna litt skolejobbing før det blir "bloggerne" på tv2Bliss. Kjempe hyggelig å bruke søndagskvelden med  noe godt og varmt i koppen, et tv-program og kanskje et teppe, gleder meg. Ønsker alle en strålende søndagskveld. 

Hva er dine oktober-favoritter?

0 kommentarer

Gi meg litt inspirasjon! La meg lese din blogg.

 • 24.10.2014 - 17:40

Har du eller vet du om en inspirerende og god blogg? Ja da kan du bare slenge igjen en link i kommentarfeltet mitt så gjør du meg super duper glad. Legg gjerne til bloggene som gir DEG inspirasjon, og som du virkelig ser opp til. 

Hvor finner du inspirasjon? 

8 kommentarer

Årets Vinterjakke?

 • 24.10.2014 - 13:43

Det er ikke lenge igjen til kuldegradene kommer, og da er det lurt å forberede seg litt når det gjelder yttertøy. Selv har jeg funnet frem en varmere jakke for en stund siden, men jeg ønsker meg en litt finere vinterjakke. Boblejakke og russejakke er ikke alltid det du ønsker å bruke når man vil se litt finere ut, iallfall ikke jeg. Føler jeg har prøvd utrolig mange jakker, og at alle er like og passer meg like dårlig alle sammen. 

Nettet har jo et stort utvalg av det aller meste, så kanskje jeg finner noe her som jeg bestiller meg hjem. Her ser dere iallfall noen jakker som jeg liker! 
 1. HER                                                                                2.HER3. HER                                                                                      4.HER

Kanskje noen av dere har noen jakker å tipse meg eller noen butikker/nettbutikker som har flott utvalg.

Har du en favorittjakke? Eller har du planer om å kjøpe en ny? 


#Vinter #Jakke #Jakker #Shopping #Nett #Zalando #Nelly #Nettshopping

2 kommentarer

SNØ!

 • 23.10.2014 - 20:13

Da var det igjen helg! 3 skoledager er perfekt for meg, det er langt nok til å jeg rekker å glede seg til helgen, lære mange nye ting og slite meg litt ut, men det er også kort nok til å ikke rekke å kjede seg så veldig mye, eller å bli alt for lei. I dag har det kommet ned litt snø fra den flotte himmelen, og noen steder har bakken blitt hvit og sørpete. For min del var det ikke så veldig mye snø å våkne opp til siden jeg ikke bor hjemme akkurat nå, men hjemme hadde det kommet ned en snø i løpet av onsdagskvelden og natten. Gleder meg litt til hele naturen blir hvit : ) 


#WeHeartIt

Resten av kvelden skal jeg bare bruke til å slappe av, og se på noen program på tv`n. Ønsker dere alle en fantastisk flott kveld. 

Hva har du gjort i dag?

2 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits