Forbredelser

 • 27.11.2014 - 21:25

Skoleantrekk, varme klær, tøfler, hårføner, tannkost.. Det er så mye som skal huskes og som skal pakkes ned til morgendagen. Igjen skal jeg finne frem den voksne personen i meg selv, og flytte ut for litt over en uka. Jeg vil selvfølgelig være flink å ikke pakke for 3 uker eller glemme alt for mye, men det blir mye frem og tilbake for å klare dette. Jeg er ingen ekspert når det gjelder pakking, men jeg har klart å forbedre meg gjennom årene, og jeg tar ikke lenger med meg halve klesskapet når jeg skal bort en tur.  Resten av denne kvelden skal jeg bruke til å gjøre kofferten ferdig, også får jeg kanskje rydde litt på rommet før jeg drar slik at det blir litt hyggeligere å komme hjem igjen. Ønsker dere alle en fin torsdagskveld! 

 

 

Hva bruker du kvelden til?

6 kommentarer

"God Morgen Norge"

 • 27.11.2014 - 10:39

God morgen fantastiske lesere! 

Det er ikke ofte jeg kan gi dere et lite morgeninnlegg, men det hadde jeg endelig tid til i dag. Jeg begynner ikke på skolen før klokken 12.00, men jeg var fortsatt oppe klokken 9 for å kose meg med litt "God Morgen Norge" på tvn. Alt for sjeldent jeg faktisk tar meg tid til slikt på morgningen. En til grunn for at jeg var oppe såpass tidlig er at vi skal ha naturfagprøve i dag, så jeg følte jeg måtte øve litt til. Uansett hvor mange ganger jeg leser over notatene mine, så virker det ikke som om at det fester seg i hodet, så jeg er veldig forberedt på at denne prøven kan gå begge veger, men heldigvis er det jo ikke før etter jul at karakterene virkelig teller (som vi har fått beskjed om).  

Tiden går, så nå er det på tide å komme seg ut av pysjen og gjøre seg klar til noen timer på skolen, før det går hjem igjen for litt pakking og nyttige ting som bør gjøres før morgendagen. 

 

Legger igjen litt inspirasjon #weheartit!  Pcn går snart tom for strøm, så nå må jeg bare publisere innlegget før det er for seint. Ønsker dere alle en strålende dag! 

Hvordan liker du å starte din dag? 

4 kommentarer

Julegavetips: Venninnegave

 • 26.11.2014 - 11:03

 

Mascara   Sminkekoster   Tangle Teezer   Duftlys   Sminkepung   Armbånd   Parfyme

Det er ikke alltid like enkelt å vite hva du skal gi din venninne til jul, det er veldig mye å velge mellom, men ikke alltid like enkelt å velge. Her har jeg samlet sammen noen gaver som kan passe som venninnegaver. Håper dere liker det.

Hva pleier du å gi bort til venninnene dine?

2 kommentarer

Fornuften tok overhånd

 • 25.11.2014 - 18:55
Fristelsen for å lage et innlegg til dere i natt var veldig stor, men fornuften tok tak i meg og sendte meg heller på en god natt søvn. Det ble ingen tidlig kveld på meg i går, for før jeg kunne legge meg til å sove hadde jeg en innlevering som skulle skrives ferdig først, på 1000 ord. Ja det tar faktisk ganske så mye tid å skrive sånne lange innleveringer, når du samtidig må sitte og lete etter faktastoff på nettet eller i boken. For min egen del jobber jeg faktisk aller best når det begynner å nærme seg normal sengetid, så jeg la ikke fra meg pcn før klokken 01.00 i natt, og da hadde jeg bare igjen å lese igjennom i dag tidlig, for så å levere det inn. 

  

Skoledagen har i dag vært veldig kort, siden vi kun har hatt matte. Jeg synes det er helt greit å ha litt ekstra korte dager innimellom, men å måtte starte opp bilen, kjøre i 30 min for så å være på skolen i 1 time og 30 min, ja da vil jeg si det er litt bortkastet bruk av min dyrebare bensin.

Etter skolen rakk jeg en liten tur hjem før jeg bestemte meg for å møte Malin, for så å møte mor for å handle inn litt garn. For nå skal jeg faktisk skjerpe meg og begynne med julegavelaging, strikkepinnene skal finnes frem og jeg gleder meg. Nå har jeg faktisk satt i gang med et julegavetips innlegg som jeg håper på å få gjort ferdig i kveld, slik at jeg kan dele det med dere i morgen. 

Hva synes dere om bildene? Flere som har denne vakre månen lysende på himmelen i kveld? Hvis dere ser veldig godt etter, kan man faktisk se at månen har dannet sin hele sirkel, bare veldig svakt. 

2 kommentarer

Siste søndag

 • 23.11.2014 - 22:09

Siste søndag før første søndag i advent. Det er så rart å tenke på at om en uke er det første søndag i advent, for hvor har tiden blitt av? Høsten har vært veldig lang, men den har også vært kort. Været i dag har minnet oss om hvordan vinteren kan være, snø, regn og varmegrader, det kan være klissete og kanskje ukoselig, men jeg håper på en vakker, hvit tid med noen kuldegrader. Jeg må snart begynne å tenke på julekjolen, hvilken skal jeg velge, skal jeg kjøpe ny eller velge en fra skapet, mange spørsmål som skal besvares. Tanken på at mange av gavene allerede er i boks er en god og betryggende tanke, men det er fortsatt noen som mangler, som jeg snart håper å få ferdig. Jeg ønsker ingen jul som er full av stress, men en hyggelig og fredelig jul. 

 I år er jeg ikke hjemme første desember, så julevasken og pyntingen av rommet må nesten la seg vente til noen dager ut i desember, men jeg gleder meg veldig til å kunne forvandle rommet mitt til et koselig lite julested. Butikkene har allerede begynt å spille julemusikk, selv om jeg synes det er litt tidlig. Jeg klarer ikke helt å få noe godt ut av disse sangene før desember, så for min del faller sangene litt mer over til den negative siden. 

Snart er det tid for å legge seg, men først skal jeg se litt på tvn og kose meg i mitt eget selskap. 

Hvordan har din dag vært?

 

3 kommentarer

Den hvite overraskelsen

 • 23.11.2014 - 09:52

For en glede det var å stå opp i dag, lukke igjen vinduet og få se den vakre hvite bakken som lå der ute. Jeg vet jo at denne snøen bare er noe midlertidig som mest sansynlig forsvinner i morgen eller på tirsdag, men gleden er fortsatt stor over at det har kommet ned litt. Vi er jo inne i november, og snart er det begynnelsen av desember så det er helt ok med en hvit bakke der ute.

Frokosten skal snart spises, så går turen videre til julemesser for meg og mor. Kjempe hyggelig med alle disse julemessene som er rundt om kring nå for tiden. Jeg finner det faktisk veldig inspirerende å se alt det flotte folk har laget i løpet av året. Skulle ønske jeg også var like flink med både strikkepinnene og heklenåla, men det er nok en lang stund til.
Denne oppdateringen gjøres faktisk via mobilen, kjempe lenge siden sist jeg mobilblogget, så jeg håper innlegget blir ok.

Hva skal du bruke dagen din til?

5 kommentarer

Jeg er sjalu på deg som spiser alt det du vil!

 • 22.11.2014 - 21:29

Jeg er sjalu på deg som kan spise akkurat det du selv ønsker utenom å legge på deg en kilo. Jeg er kjempe sjalu på deg som kan stappe innpå med kaker og godteri utenom at det har noe å si for utseende av kroppen din. Jeg hater å se på deg når du spiser den gode sjokoladen, og jeg sitter der og holder meg selv i nakkeskinnet for å ikke falle for fristelsen, for da klarer jeg ikke å stoppe. Jeg hater å se godterihylla på butikken og vite at jeg ikke skal kjøpe noe, går fort forbi for å ikke rive med meg noe i kurven. 

 
Dette var for noen måneder siden, nå kan hvem som helst stappe godteri fremfor meg utenom at jeg bryr meg, utenom at jeg må holde meg selv i nakkeskinnet, for jeg blir ikke fristet. Det ser ikke godt ut. For jeg ser ikke det gode, jeg ser kiloene som kan komme tilbake på kroppen min hvis jeg spiser alt som jeg har lyst på, og disse kiloene ønsker jeg meg virkelig ikke. Jeg kan enkelt gå forbi godterihylla på butikken, for det er ingenting som frister meg uansett. Jeg sto i Sverige, midt i godteriverden, utenom å bli fristet av en eneste ting. Dette har krevd strenge regler for meg selv, men jeg er så glad jeg har klart å gjennomføre det og oppnådd det resultatet jeg ønsker, altså å få bort godterisuget som før hang rundt ørene på meg så alt for ofte. 

Du kan gjerne legge skylda på at du MÅ ha godteri, men må du virkelig ha det? Du kan enkelt legge skylda på at du ikke klarer å stoppe, men klarer du virkelig ikke å stoppe? Alle kan klare det dem vil. Ønsker du å ikke lenger være avhengig av godteri, så vær streng med deg selv, ikke la deg bli fristet bestandig. For meg var det godteriavtalene som klarte å venne meg bort fra godteri, og jeg vil anbefale andre til å prøve ut dette også hvis dere sliter med å holde dere selv i nakkeskinnet når dere ser en godteriskål eller går forbi godteributikken på hylla!  Du kan klare det, jeg har troa på deg! Er du avhengig av godteri?


#Godteriavtale #Godteristopp #Vektnedgang #Minveitiletlettereliv #Dukanklaredet #Stoppgodteriet #Fristelser #Mat 

10 kommentarer

Er dette for tidlig?

 • 18.11.2014 - 21:02

God kveld mine herlige lesere som fortsatt titter innom selv om oppdatering er ganske tynn for tiden. For en slitsom dag dette faktisk har vært. I mange mange timer satt jeg på skolen og skrev på min tentamenoppgave som jeg endelig kunne levere inn når klokken slo halv to. Selv om det ikke er så veldig fysisk krevende å skrive en oppgave, så er det iallfall krevende for tankegangen, og fingrene får jobbet på tastaturet når over 1000 ord skal skrives. 

I det siste har jeg kommet over noen flotte nisser på butikkene, og flere av dem har blitt med meg hjem. Det er kanskje litt tidlig å begynne med julepynten allerede nå, men det er så mye fint og jeg gleder meg virkelig over å handle det, så da er det vel ingenting som kan stoppe meg. Eneste som jeg må gjøre er å finne en plass hvor jeg kan lagre det iallfall frem til første desember, for det er litt tidlig å begynne å pynte allerede nå. 

Ønsker dere en flott kveld videre! 

Har du handlet inn julepynt enda?

10 kommentarer

Litt motivasjon

 • 17.11.2014 - 22:27

Denne kalde dagen går nå mot natt, og jeg er veldig klar for å legge meg og finne tilbake til varmen min. Jeg har vært veldig kald i hele dag, og det er ikke særlig mye å skryte av, så jeg skal love dere at en varm dusj hjalp virkelig på, og jeg har nå funnet plassen i den gode og varme pysjen min med en flisjakke utenpå. 

I morgen skal jeg være klar for min første tentamen på påbygg, vi skal skrive en retorisk analyse av en reklame. Dette er jeg utrolig spent på, siden jeg aldri har skrevet en retorisk analyse av en reklame før, kun gått igjennom et eksempel på skolen. Jeg burde nok ha brukt litt mer tid på dette nå, men tanken på å legge meg for å få en god natt søvn frister mye mer, og jeg tror det er smart å være opplagt til morgendagen. Først skal jeg lage niste, for knekkebrød passer ikke på en dag som morgendagen, det tar både tid å lage og spise dette, så jeg lar knekkebrødene få vente til onsdagen. istedenfor skal jeg smøre meg et rundstykke, ordne litt yoghurt med müsli og noen nøtter med tørket frukt, nam nam. Når det ikke lenger er et alternativ å ta med sjokolade og kjekspakken, så er det viktig å finne andre gode alternativer som kan gi meg litt motivasjon. 

 

Slengte med et bilde av min favoritt smoothie, siden jeg fikk utrolig lyst på det når jeg begynte å snakke om sunnere alternativer, men dette får nok bare la vente til en annen dag. 

Hva har du brukt dagen din til?

0 kommentarer

Blinkskudd er hva som får deg til å føle deg flink!

 • 09.11.2014 - 19:59

#Bildeshoutnovember #Bildeshoutnovember 

Nå kan du være med i trekningen av en splitter ny iPhone 6 fra iExpress.no! Alt du trenger å gjøre for å være med og delta er å poste en bildeshout i løpet av november. Dette er ikke en konkurranse som jeg bare kan la gå forbi utenom å delta, så her er de bildene jeg ønsker å bidra med! 

Er du med i denne konkurransen? 

2 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits