100 dager uten godteri, er DU med?

  • 31.12.2015 - 13:48

Nytt år, betyr nye muligheter. Det er tid for å legge alt det gamle bak oss, og bare nyte overgangen inn i det nye året så godt vi bare kan. 2016 er kommet for å bli, så man må virkelig bare gjøre det aller beste ut av det!

I år som i fjor så starter jeg det nye året med en godteristopp, og denne gang blir den på 100 dager, kanskje den også blir lenger, men det er iallfall hva jeg starter med. Jeg er så klar for å la kroppen min slippe å måtte ta imot alt det godtet og kakene som jeg stapper inn på. Kroppen har ikke godt av det, og da er det jo bare dumt å fortsette. Men som mange av dere kanskje vet, så er det mye som er morsommere å gjøre når man er flere, og dette er virkelig en av de tingene, så er du med? Tar du utfordringen og lar godteriet bli værende i pakningen i 100 dager, og kakene få bli liggende på fatet utenom spesielle anledninger? Det kan kanskje virkelig uoppnåelig for mange, noen vil nok kanskje si at de MÅ ha godteri, men MÅ du virkelig ha godteri? Det tror faktisk ikke jeg. Ja jeg kan innrømme at en godteristopp kan være litt vanskelig å krevende i begynnelsen, men det er bare å være streng med seg selv, så tar det ikke lang tid før enn du har glemt godteriet, og det ikke lenger frister. Det er bare deilig å sitte lent tilbake i sofaen og se andre spiser godteri, mens det ikke frister deg, og du klarer deg så fint uten, da har du faktisk rett til å være stolt av deg selv.

 

Bli med å ha en ekstra god start på 2016 da vell, det skader ingen, og vet du hva, det er HELT gratis, man sparer faktisk penger på det. Er DU med på 100 dager uten godteri og unødvendig spising av kaker?

9 kommentarer

Hvorfor ga jeg opp?

  • 30.12.2015 - 20:29

For et halvt år siden så avsluttet jeg en veldig god periode, noe jeg i senere tid har angret på. Jeg var inne i en god rutine, og selv om det ikke alltid var like gøy så klarte jeg det, jeg fikk resultater, og jeg gledet meg over mine resultater. For et halvt år siden hadde jeg trent effektivt i et halvt år, men med tanke på skolegang og mindre jobb, så følte jeg ikke at jeg lenger kunne bruke 400 kr i måneden på et treningssenter. Jeg la planene om å fortsette treningen hjemme, jeg kjøpte meg et treningsprogram og noen kostholdstips. Jeg har et rom med apparater og utstyr som gir meg mulighet til å faktisk kunne gjennomføre noen ganske gode økter. Utenfor døren er det treningsterreng så det renner over, men bruker jeg noe av de mulighetene jeg har? Nei det gjør jeg ikke.. Motivasjonen forsvant, jeg orket ikke, jeg skøyv det lenger og lenger, utenom at jeg valgte å gjøre noe, og tilslutt ga jeg opp hele tanken.Det er tid for en forandring, det er tid for å ta tilbake det jeg hadde og det jeg faktisk hadde oppnådd. Jeg er veldig klar, og jeg gleder meg faktisk. Når første januar står for tur så er det en ferdiglaget godteriavtale som også ligger klar og som skal tas i bruk. 100 dager skal jeg holde meg unna godteri, og unødvendig spising av kaker og kjeks, og jeg skal holde meg selv i nakken og gjennomføre det med glans, håper jeg i hvert fall. Jeg er klar for å finne tilbake til treningen, gjennomføre noen gode økter og ha et sunt kosthold. Jeg er sterk, men jeg kan også fort bli revet med, så nå gjelder det å være streng med meg selv og ikke falle i gryten fordi det er så godt, men si nei til meg selv fordi jeg ikke trenger å spise det.

Jeg er klar for 2016, og denne gang skal jeg ikke falle av. Jeg skal være sterk, jeg skal klare det, jeg skal bli den beste versjonen av meg selv. Har du noen planer for 2016?

2 kommentarer

Julekvelden 2015

  • 25.12.2015 - 15:10

God morgen herligheter, sovet godt? Kanskje litt seint å si god morgen nå, for halve dagen har jo faktisk gått. I Dag startet dagen med en herlig julefrokost som selvfølgelig besto av kalde middagsrestene fra i går kveld, med lefse og sennep, helt perfekt. Antrekket for denne dagen er selvfølgelig pysjamas og tøfler, for hvor deilig er det ikke å bare slappe av i daffe klær, usminket, og fortsatt noen flotte krøller fra i går. Om noen timer skal vi prøve å finne enda litt mer julestemning med å se på den nye Flåklypa filmen på kino.  

 Middagsbordet i går ble pyntet med enkel og ikke minst billig pynt. Med aluminiumsfolie, grankvister, kongler, to lys og noen nisser så ble det ganske så hyggelig. Serviettene ble brettet og formet som hjerter, for å få et enda koseligere bord. Det ble servert en deilig julemiddag i går som besto av ribbe, julepølse, medisterkaker, og alt det gode tilbehøret som hører til. Som en tradisjon så var desserten selvfølgelig både riskrem og multekrem, og alt sammen smakte like godt. Hvis det var noe som virkelig overrasket meg i går så var det alle pakken som lå under treet, det var fult over alt, og det var så mye utrolig flott under der. Jeg fikk så mye fint og gleder meg virkelig over alt sammen.

 

Det ble en flott kveld som ikke glemmes, og jeg håper virkelig på at resten av julen blir akkurat like fin. I dag er det kun en uke igjen av 2015, og den må virkelig bare bli bra, så gleder jeg meg til å få en flott start med det nye året også. Ønsker dere alle en fortsatt fin juletid, nyt tiden fult ut og ta vare på dem dere er glade i.


Hvordan var din julekveld?

2 kommentarer

Kvelden før kvelden!

  • 23.12.2015 - 18:32

Lille julaften, kvelden før kvelden, det er en av de dagene i året man virkelig ikke kan sove bort, så her startet dagen i 9 tiden, iallfall for meg.

"Jul i Flåklypa" står og surrer på tvn, både morgendagens hår og deler av sminken er teste, nesten alle julegavene er pakket inn og nissene har endelig funnet sine plasser og skaper god julestemning. Jeg er ikke av typen som ser på så veldig mange filmer, men i dag har det surret 3 forskjellige filmer på tv-skjermen, og det er bare veldig koselig. Julen 2015 tror jeg virkelig skal bli bra, og jeg kjenner jeg allerede gleder meg til morgendagen, med gode filmer på tvn, nydelig mat, flott selskap og noen pakker. Ja jeg kan jo ikke gjemme bort at jeg gleder meg litt til alle de flotte pakkene som snart skal få sin plass under juletreet.Kvelden er ikke helt tatt enda, for først er det tid for en tur ned på gravplassen for å tenne et lys og sette på litt julepynt. For meg er det utrolig viktig å tenne et lys og pynt med en nisse for de flotte menneskene som dessverre ikke er med oss lenger. Alle har rett til en fin jul uansett hvor de befinner seg.  

I hele dag har jeg vandret rundt i noen alt for store og deilige joggeklær. Ingenting er som å ha på seg store og deilige klær, se på film og bare slappe helt fullstendig av. Her i huset skal kvelden brukes som den alltid gjør, det blir pynting av juletre, spising av sylte og lefse, og ikke minst litt titting på tv. Noen tradisjoner har man alltid med seg, og dette er nok en av dem. Julekjolen er enda ikke helt bestemt, men heldigvis er det ikke det aller vanskeligste valget, så dette er ikke hva jeg skal bruke hele kvelden min på å tenke på.

 Ønsker dere alle en strålende flott lille julaften! Har du bestemt morgendagens antrekk?

2 kommentarer

Bitte lille julaften!

  • 22.12.2015 - 09:05

God morgen, og velkommen kjære bitte lille julaften! Jeg er helt overrasket når jeg tenker over hvor fort denne førjulstiden har gått. Jeg kan nesten ikke huske sist jeg hadde så mye å gjøre i førjulstiden, jeg har nesten hatt opplegg hver eneste dag siden jeg fikk skoleferie for litt over en uke siden. Det finnes jo ingenting som går fortere enn ferie og det merker jeg virkelig, for tiden bare flyr av gåre og jeg klarer nesten ikke helt å henge med. I dag skal de siste julegavene leveres, og jeg skal gjøre min siste julegaveshopping, med godt selskap fra min beste venninne som endelig er hjemme for julen. Så jeg er klar for enda en strålende dag.

Legger med en nydelig sang i denne morgenkvisten. Julen drar med seg så mange flotte sanger, men noen er bare litt finere enn andre.

 

Ønsker dere en nydelig bitte lille julaften! Hva bruker du førjulstiden til?

2 kommentarer

Aldri for gammel for tradisjoner

  • 15.12.2015 - 09:55

Velkommen kjære tirsdag, og god morgen til dere vakre mennesker der ute. Tiden går så utrolig fort og vi er jo allerede halvveis i denne flotte desembermåneden Det er jo bare igjen 9 små dager til julekvelden er her. Hvert år lurer jeg på hvor desember blir av, for det er jo ingenting som går så fort som hva desember gjør. Desember og sommeren er virkelig noe av det fineste jeg vet. Dessverre er det ikke så mye snø som jeg skulle håpe, men heldigvis så kan jeg se noen snødekte plasser når jeg ser ut av vinduet her hjemme.Desember er jo en måned for tradisjoner, og noen tradisjoner kan man jo ikke bare vokse ifra. Selv i en alder av 20 så henger det fortsatt en pakkekalender til meg i gangen, hvor den har hengt i alle år. Innholdet har selvfølgelig endret seg med årene, men det er fortsatt så utrolig koselig å kunne beholde den tradisjonen. Kanskje jeg en dag kan føre denne tradisjonen videre til mine barn. Vi har jo alle våre tradisjon i desember, og vi vet jo alle hvor vanskelig det er å skulle gi slipp på en tradisjonen. Julehøytiden er vel den tiden hvor vi alle går litt tilbake til barndommen.Jeg har allerede fått juleferie fra skolen, så denne uken er fult opp av hyggelige møter med venner og forberedelser til den store julekvelden. Det er så godt å ha en ekstra uke med juleferie, så får jeg prøve å presse inn litt pensumlesing i løpet av julen også, for selv om jeg glemmer bøkene, så glemmer iallfall ikke de meg. Det er så rart å tenke på at jeg er ferdig med første halvåret av dette skoleåret. Tiden går så fort, og det er jeg også ganske så glad for. For jeg gleder meg utrolig mye til om 2 og et halvt år hvor jeg forhåpentligvis er helt ferdig, men før den tid er det bare å nyte alt det flotte som skjer i mellomtiden.

Nå skal jeg snart bare innta en god frokost, før det bli jobbing. Ønsker dere alle en strålende tirsdag, så blogges vi mer senere. Hva skal du bruke denne tirsdagen til?

0 kommentarer
  • Eldre innlegg
hits