Grandiosa Pizzarull!

  • 26.06.2015 - 16:08

ReklameGrandiosa Pizzarull, har du prøvd dette? Jeg var så heldig og kunne gå på bunnpris og hente ut en pakke som jeg kunne prøve. Dagen jeg hentet den ut på var en av de dagen jeg ikke hadde kommet opp i muntligeksamen, så det var en flott dag for et nytt alternativ til lunsj. Det er kjempe enkelt å varme en Grandiosa pizzarull. Det eneste man gjør er å trykke inn hvor det står "trykk inn", for så å varme den i mikron og nyte måltidet. Enklere blir det jo nesten ikke. 

 Selv er jeg ingen stor fan av Grandiosa, og jeg kan heller ikke si jeg ble svært imponert av pizzarullen heller. Jeg vil nok si at Grandiosa pizza er bedre, selv om jeg sjeldent spiser det også. Smaken av ost og skinke var ikke helt som håpet, og i mitt hode virket det mest som pizzasaus. Denne er kanskje ikke min favoritt, men det betyr ikke at den ikke kan bli DIN favoritt. Så gi den gjerne en sjanse hvis dere er nysgjerrige. 

 

Har du smakt Grandiosa pizzarull? 

2 kommentarer

Min mening om Extra Superberries!

  • 08.05.2015 - 17:11

Sponset av Likenshare

For noen dager siden fikk jeg tilsendt den nye Extra superberrie tyggisen som er en sukkerfri tyggegummi. For meg var tyggis en stor del når jeg gikk på ungdomsskolen, men med tanke på at tyggis gjør meg sulten, så er det sjeldent jeg har en tyggispakke i lommen. Men jeg ønsket fortsatt å teste ut denne nyheten, for det er jo alltid gøy å være oppdatert på det nye på markedet. 

 
Dette vil nok ikke bli min favoritt, men det er ikke den verste. Den har en litt kunstig men også god smak i starten, men dessverre så blir smaken også ganske så fort borte. Jeg vil nok fortsatt si det er en god tyggis om du ønsker å fjerne matsmaken etter du har spist mat, og få en friskere ånde. Jeg vil anbefale dere å prøven den, for vi har jo alle hver vår smak, men hos meg blir det nok en terningkast tre denne gang. 

Har du prøvd denne nyheten?

6 kommentarer

Det Nye! Supert tilbud

  • 23.02.2015 - 16:03

Sponset Innlegg 

Det Nye er bladet for deg som liker å lese om sminke, mote, skjønnhet, tips, om andre mennesker, og spesielt for deg som ønsker litt inspirasjon. Jeg har lest mange utgaver av Det Nye i løpet av de siste årene, dette er et blad som gir meg mye glede og inspirasjon. 
I denne månedens utgave var det flere gode saker, en jeg likte spesielt godt var "Vakker Vinterhud". Så mange gode tips til hvordan man bør behandle huden nå på vinteren, og ikke minst flotte produkter. Det blir aldri nok skjønnhetstips, og det er viktig å lære om alle disse nye produktene og variantene som vi hele tiden finner nye av på markedet.  


Er du en av dem som har siklet på dette bladet lenge og som har hatt i tanken om å kjøpe deg det, da har jeg en gledelig nyhet til dere.Nå får dere 5 utgaver av Det Nye + stor toalettmappe fra Lulu's for kun kr 199 (+ porto kr 49 for gaven). 

Tilbudet finnere dere HER HER HER HER HER HER http://abo.detnye.no/DNY150101/bloggnyhetsbrev/

Toalettmappen fra Lulu's kommer i fargen "iris", og er perfekt for reiser og til baderomshyllen. Den rommer det nødvendigste av produkter og makeup, og leveres i et slitesterkt materiale som sørger for at den tåler reiser i mange år fremover. Verdi kr 399. 

Tilbudets totalverdi er kr 694! 

"Kupp" og "Fra Catwalken", var også to flotte sider i månedens utgave av Det Nye. Her finner man virkelig inspirasjon, og jeg får følelsen av en lettere og lysere tid. 


Har du lest Det Nye før?

8 kommentarer

Ny og smakfull Extra sticks

  • 28.09.2014 - 22:06

Sponset Innlegg

Er du en av dem som bare MÅ ha en tyggis etter å ha spist lunsj, eller drukket en kopp med noe godt drikke. Da tror jeg ikke du er alene, jeg var iallfall slik når jeg gikk på ungdomsskolen, måtte alltid ha en tyggis etter å ha spist lunsjen min. Nå har Extra sticks kommet ut med de to nye smakene jordbær og, eple og pære. Snart skal jeg få tilsendt begge disse smakene, så gleder jeg meg til å oppdatere dere og fortelle min mening.

Ønsker dere også å være med på å prøve ut produkter, og kunne si deres mening, så meld dere inn på LikenShare ved å trykke på knappen under! Som dere mest sannsynlig har sett så er ikke bloggingen det jeg prioriterer mest nå, men noen ganger føler jeg det er lov til å la bloggen ligge litt. Jeg skal selvfølgelig komme tilbake, men jeg kan ikke si noe nå om når jeg er tilbake for fult, men det får vi se på. Jeg tar bloggingen som den kommer, så kommer jeg nok litt og litt inn igjen etterhvert nå. Det gjør meg kjempe glad å se at det faktisk er noen der ute som velger å besøke bloggen min selv om det ikke skjer så veldig mye her, det gleder meg veldig. 

Ønsker dere en flott kveld videre! Hva har du brukt dagen din til?

2 kommentarer
  • Eldre innlegg
hits