5 ting å bruke lørdagen på!

 • 16.01.2016 - 12:47

God lørdag alle herlige mennesker! Her sitter jeg godt plasser ny dusjet i min flotte rosa morgenkåpe, etter å ha startet denne lørdagen med ukens aller siste treningsøkt. Jeg er så glad for at jeg har klart å gjennomføre disse to ukene på treningsfronten, så nå ønsker jeg uke tre bare hjertelig velkommen, for jeg skal ta deg imot med åpne armer. Denne lørdagen ser ut til å bli helt nydelig, solen stråler og snøen gjør virkelig alt bare helt perfekt. Men over til det dette innlegget skal handle om: 5 ting å bruke lørdagen på. Helgene er mine favoritter, men det er ikke alltid jeg helt vet hva jeg skal bruke dem til, og jeg er kanskje ikke alene om det. Så her får dere noen tips til hva dere kan gjøre på en lørdag.

1. Når solen skinner som den gjør i dag så er det virkelig perfekt å finne frem skiene eller vinterskoene, fylle oppe sekken med kakao og en niste, for så å bare nyte en flott dag ute. Hvorfor ikke bare ta middagen ute også? Ta med deg engangsgrillen og det du måtte ønske av mat, eller bare lag et herlig bål, det kan ikke bli koseligere enn dette. Naturen er helt nydelig i seg selv og denne vinteren er jo så kortvarig så det er best å utnytte den når den først er her.

 

 

2. Lørdager er den dagen hvor man kan gjøre alt man ikke rakk i uken som gitt, sånn som å besøke venner. Til tider kan tiden bli så utrolig knapp og det blir vanskelig å prioritere de flotte vennene som man egentlig burde ha brukt mye mer tid sammen med. Dra på besøk til noen du ikke har sett på en stund, eller noen du bare ønsker å være med, slipp latteren og praten løs og bare kos dere gjennom hele dagen.

3. Helgen er også veldig fin til å slappe helt av og ikke tenke på noen ting. Sett på favorittfilmen og fyll koppen med noe varmt. Dette kan bare ikke slå feil, og du kan jo invitere noen og gjøre det enda litt koseligere. Tenn masse levende lys og drøm deg bort i din favoritt tvserie eller film.

4. Finn frem ansiktsmasken, hårkuren, neglelakken og kroppsskrubben og unn deg selv en skikkelig spadag. Etter en stressende uke kan det vært behagelig og ikke minst veldig avslappende å bare ta seg tid til å tenke på deg selv og din egen kropp. Kanskje noe godt i godteriskålen og noe godt i glasset vil gjøre det litt ekstra koselig.

  

5. Bruk lørdagen på å bake, hvorfor ikke bare sett i gang en gjærdeig eller en av dine favorittkaker og kos deg gløgg med å spise de opp etterpå, eller iallfall ta deg en liten smak. Ingenting er i mine øyne bedre enn nybakte kaker, og det er så koselig å lage dem også. Bare fyll opp fryseren når du først er i gang, så har du mye godt å kose deg med utover vinteren.

 

Håper dere fikk noen tips til hva dere kan bruke denne flotte lørdagen til. Hva liker du å bruke lørdagene til?

2 kommentarer

#Inspirasjon

 • 23.08.2015 - 20:32Vi har alle gode, vonde, triste, morsomme dager, uansett hvordan en dag er så vil den alltid bli bedre eller enda bedre med litt inspirasjon. Inspirasjon kan vi finne bare vi ser oss litt rundt, og legger merke til de små tingene, som vi kanskje ikke vil legge merke til ellers. Blogger er et flott sted for å finne inspirasjon, alle bloggere har vær sin måte å gjøre ting på, dele ting og fortelle ting på. Du kan bli inspirert av væremåten til en person, eller bildene som blir publisert. Magasiner er virkelig laget for å gi inspirasjon, iallfall mote og interiørblader. Finn deg litt tid og sett deg ned og slapp av med et magasin, og du får fylt opp med mye ny og god inspirasjon som gjerne kan gjøre dagen din enda litt bedre. Selv er jeg bare helt frelst av Weheartit, det er så mye fint å finne, og du kan søke opp akkurat hva du selv ønsker, og det er ganske sikkert at du vil finne noe som du selv liker. Alle disse flotte bildene som folk bruker tid på og deler med resten av verden, det er bare så utrolig flott. Du kan gjerne se mørkt på en ting, men klikk deg inn på denne siden da vel, så tror jeg faktisk du vil finne et lyspunkt også. Kos deg med all inspirasjonen du finner rundt deg, og ta til deg akkurat så mye som du trenger for å få en ekstra flott dag. Hvor finner du din inspirasjon?

4 kommentarer

Tips: 4 Frokostalternativer

 • 16.08.2015 - 11:32

Jeg tror nok jeg aldri får nevnt mange nok ganger hvor viktig frokost er. Frokost er så viktig å spise for å få dagen til å gå rundt, og med en god og hyggelig frokost, blir morgningen automatisk litt ekstra bedre. Selv er jeg av den personen som ikke er så veldig flink til å finne på en spennende frokost, så det går ofte i brødskiver, selv hvor lei jeg er. Men jeg bruker også mange morgninger til å eksperimentere og prøve meg på nye oppskrifter og ideer som jeg kommer over. Frokost kan være et vanskelig måltid å få i seg, siden det er mange som ikke er sultne om morgningen (kan ikke si at jeg akkurat sliter med det, men..), så da er det jo litt ekstra viktig å finne noe godt man liker, slik at frokost blir noe positivt og ikke en kamp. 

I det siste har jeg kommet over en del alternativer, og når jeg har god tid så lager jeg meg gjerne noe av dette til frokost. Her kommer det noen tips til dere, så håper jeg noen får noen nye ideer om hva frokosten skal begynne å inneholde i tiden fremover. Det er ikke bare bra å variere men det er også morsomt. Håper dere liker dette innlegget. 

 

1. Pannekaker! Pannekaker er kanskje ikke det vi nordmenn forbinder med frokost her i Norge, men mer i utlandet. Selv er pannekaker så utrolig enkelt å lage, det er godt, og det tar ikke så veldig lang tid. Jeg har delt opp til flere pannekakeoppskrifter med dere, og det kommer nok garanter flere etterhvert også. Pannekaker kan du spise med akkurat det pålegget som du ønsker, det er kun fantasien som stopper deg. Dere kan finne oppskrift på Amerikanske pannekaker HER, også har vi jo så klart pannekakene som består av en most banan og to egg, og utifra denne grunnoppskriften kan du blande inn både havregryn, havremel, melk, fibermel, og alt som du selv måtte ønsker. 2. Brødskriver! Selv om brødskiver kanskje ikke er et så uvanlig frokostalternativ, så vil jeg fortsatt anbefale det til dere. Brødskriver trenger ikke være så kjedelig og tørt som vi ofte forestiller oss. Du kan også her finne ditt favorittpålegg, og kose deg med et veldig godt måltid. Du kan bruke en brødrister, og lage ristet brød, du kan lage deg toast i et toastjern eller kanskje bare i mikron, eller du bare kan finne frem gårsdagens middagrester og bruke som pålegg. Bak gjerne hjemmebakt brød, eller finn din egen favoritt i butikken, og kos deg. 3. Havregrøt. Dette tror jeg er et veldig kjent alternativ her i landet. Havregrøt lærer vi ofte å spise helt fra vi er små, og det er gjerne et måltid som følger oss videre i livet. Selv er ikke dette her min favoritt frokost, men jeg spiser det innimellom, siden dette er noe som jeg virkelig ønsker å like. Du kan lage havregrøt både av havregryn men også av havremel. Selv er jeg nok litt mer glad i havregrøt laget på havremel, og med lit syltetøy er det faktisk ikke så verst. Jeg må nok finne flere varianter, og prøve meg frem. 4. Yoghurt. Yoghurt er jeg utrolig glad i, og hvis det er noe jeg kunne ha levd på, så må det nok være akkurat det. Du kan kjøpe så mange forskjellige varianter av yoghurt i butikken, og du kan gjøre det enda bedre ved å blande inn litt frukt og bær, og kanskje litt müsli. Bland dine favoritter, og du vil få et veldig god måltid som vil være en super og forfriskende start på dagen. Hva er din favoritt til frokost?

6 kommentarer

DETTE bør du ha i skolesekken!

 • 15.08.2015 - 19:44

Skolestart er for mange bare rett rundt hjørnet, og vi ønsker så klart å forberede oss best mulig. Som jenter flest så synes jeg også det er litt morsomt å handle inn til skolestart. Vi liker ofte å fylle sekken med mange forskjellige duppeditter, men det er så klart ikke alltid alt er like viktig som andre ting. Jeg har som alltid vært på en liten skoleshopping om vi kan kalle det for det. Jeg har kjøpt inn ting jeg tror jeg kommer til å få brukt for og som jeg tror vil gjøre skolehverdagen litt enklere. Selv liker jeg innlegg som inneholder tips, så derfor tenkte jeg å lage et lite innlegg med tips om noen ting som kan være smart å ha til skoleåret. Det er så mange butikker som reklamerer med skoleting nå, så du kan enkelt kjøpe ting til en ganske så rimelig penge. Selv kjøpte jeg ringpermer på to forskjellige steder, det ene stedet kostet en 25 kr og på det andre kostet en 19 kr, så selv om reklamen som faller ned i postkassen kan virke håpløs noen ganger, så kan du faktisk spare noen kroner på å bla litt i dem. Og hvis det er noe vi studenter liker så er det vel å spare penger, eller hva? Jeg liker iallfall å spare litt.

 

1. Skilleark og ringpermer.
Vi vet jo alle at gjennom et skoleåret så blir det utrolig mye ark og skriv som man ofte bør ta vare på med tanke på eksamen og undervisningen videre. Det kan ofte bli veldig rot i disse papirene, de havner mange ganger nederst i sekken hvor de blir liggende og blir sammenkrøllet før du plutselig finner dem en dag. Ringpermer er den perfekte løsningen for å holde orden i papirene. Du kan bruke en ringperm for hvert fag, eller du kan bruke skilleark og skille mellom flere fag i en ringperm. Kjøp i flotte farger, så kan det faktisk bli litt stilig også når det står og tar plass på rommet ditt eller i skoleksapet ditt.

 

2. Post-it lapper.
Disse Post-it lappene er jeg helt sikker på at det ikke går an å få nok av. De finnes i mange forskjellige farger, størrelser og fasonger. Du finner en Post-it lapp for akkurat det du trenger det til, om det er å skrive en huskelapp eller å merke av en viktig side i leseboken din. Velg din favoritt og det kan bli morsomt å se alle fargene som kvikker opp din kjedelige lesebok.
3. Markeringstusjer, penner og antibac.
Pennalet ditt kan inneholde veldig mange ting, og det blir ofte et sted hvor det samler seg mye søppel, men også et sted med veldig viktige ting. Markeringstusj er virkelig en slager. Når du leser på et ark og kommer over noe viktig, kan det være lurt å markere dette med en gang slik at du kan finne tilbake til det senere. Disse finnes jo også i mange forskjellige farger, og du kan ha forskjellige fargekoder på forskjellige ting eller forskjellige fag. Kulepenner kan vi vel eller ikke få nok av, finn deg en god kulepenn som du liker og som det faktisk ikke er så vondt å holde i. Pass på at den skriver godt og er i en farge så du og andre enkelt kan lese hva du har skrevet. Antibac er heller ikke så veldig dumt å putte i pennalet. Lunsjen er jo rett etter et fag, og ofte spises den i klasserommet og du orker ikke gå på do for å vaske hendene. Da kan det være lurt å ha en antibac i pennalet slik at du kan få rene hender. Ellers er det fint å ha en gråblyant, viskelær, tipp-ex, linjal og andre småting du trenger. 

4. Binders.
Binderser finner vi ofte i pennalet eller nederst i sekken. Disse små tingene, er faktisk veldig nyttige, de er fine for å binde sammen ark som du ikke vil blande med andre, og de er også fine til å binde ark sammen med bøker eller bare markere en side i en bok. Fargene er det heller ingenting å si på, for du finner nok din favorittfarge i dette også som i mye annet. 

5. Notisblokker og meldingsmapper.
Selv om det blir brukt veldig mye pc på skolen for tiden, så kan det også være godt å ha en notisblokk å skrive i noen ganger. Man blir sliten av å sitte på pcn hele dagen, og når man skal øve til prøve så synes iallfall jeg det er slitsomt å skulle lese alt på en pc. Med en god kulepenn eller blyant kan det gå veldig fort å skrive også, og vi har jo alltids godt av å skrive litt slik at dataen ikke tar over alt. En meldingsmappe er heller ikke dumt å ha. Det finnes mange forskjellige varianter, med forskjellig antall lommer og det meste. Her kan du legge arkene du får på skolen og ta de med hjem for å sette de i en ringperm. Ved bruk av en slik mappe så slipper du at arkene dine blir krøllete eller borte. 

6. Bokbind.
Bokbind har vi jo lært å bruke helt fra førsteklasse, men når vi blir eldre og det ikke lenger er et krav om at vi skal bruke det, så glemmer vi det ofte. Men for dere som går på høgskolen og må kjøpe bøkene selv, så er bokbind et glimrende alternativ for å beholde bøkene i en god tilstand, så kanskje du kan selge dem til neste år for en grei pris utenom å måtte tape for mye på grunn av stygge bøker. Kjøp gjennomsiktige, gråpapir, eller andre flotte farger eller mønstre som du selv liker.Håper dere likte dette innlegget. Legg gjerne igjen en kommentar om dere har andre ønsker om tips fra meg. Ønsker dere en strålende kveld videre og en strålende start på skoleuken.

Hva inneholder din skolesekk eller skoleveske?

10 kommentarer

10 ting å gjøre når det regner!

 • 14.07.2015 - 11:51

I dag våknet jeg opp til lyden av regnet som plasket ned utenfor vinduet. Det er nesten litt koselig å våkne opp på denne måten, men det kan bli lange dager med tanke på at det ikke er så utrolig mye man kan gjøre ute, eller jo man kan alltids gjøre ting ute, men det frister ikke like mye når det regner. Så derfor tenkte jeg å lage et innlegg til dere med 10 tips om hva man kan gjøre når det regner. Selv liker jeg veldig godt slike innlegg, så håper dere også liker det. 

Se på TV-serier: TV-serier kan man vel nesten aldri gå lei av, og vi har ofte vår egen favoritt. Bruk Netflix (hvis du har det) eller en DVD-spiller og start din favorittserie, mens du gjerne tuller et pledd rundt deg, og kanskje nyter en deilig smoothie, eller en bolle med noe godt i. 

Planlegg ukens blogginnlegg: Hvis du er blogger, så kommer du gjerne over dager hvor du virkelig ikke har noen anelse om hva du skal krydre bloggen din med. Du finner ingen gode ideer til blogginnlegg, og det blir til at du enten dropper bloggingen eller bare skriver for å skrive. På en kjedelig regnværsdag kan du finne fram en blokk og en penn, og notere ned hva bloggen din skal inneholde den neste uken. Kanskje klikke deg litt rundt på nettet og finne tips og triks som kan gjøre bloggingen enda enklere. 

Vaske sminkekoster: Hvis det er noe jeg selv og kanskje mange andre er dårlig på, så er det akkurat det å vaske sminkekostene. Sminkekoster blir gjerne flittig brukt, men vi er ikke alltid like flinke til å vaske dem. Ta deg tid, finn frem sminkekostene og gi dem en skikkelig vask. Legg de til tørk, og du kan sminke deg med rene sminkekoster som ikke inneholder et tonn med bakterier, høres ikke det herlig ut? 

Ha spadag: Vi jenter liker ofte å dulle litt ekstra med oss selv ved bruk av ansiktsmasker, hårkur, kropsskrubb og mye mer, men det er ikke alltid like enkelt å finne tiden. Fyll opp badekaret, tenn lys, ta på en ansiktsmaske og nyt tiden. Husk at du alltid fortjener litt alenetid hvor du kun prioriterer deg selv, så ta deg tid, du har alltid litt ekstra tid som du kan bruke kun på deg selv. Les en bok: Finn deg en bok som du virkelig har lyst til å lese, et teppe og nyt tiden. Bøker er befriende, og det er utrolig koselig. Når du leser kan du sette deg inn i historien og du kan bare være med på reisen. Du leser akkurat så langt du vil, om du leser to sider eller hele boken spiller ingen rolle. Men ta deg alltid tid til å slappe av, og det er veldig deilig å kunne slappe av sammen med en bok. 

Bake: Får du noengang nok av kaker i fryseren, eller rundstykker? Sett en gjærdeig eller andre kakerører, lag din favorittkake eller favorittbrød, og nyt resultatet til slutt. Noe av det beste med å bake, er at du kan spise det etterpå. Du kan bake din favoritt og nyte det med en kopp med noe varmt i, eller kanskje et glass melk. Fotografere: Du tenker kanskje at når det regner så er det ikke noe flott fotovær? men der tar du ganske så feil. Grått og regn kan være veldig vakkert i et bilde. Det kan lage et motiv som solen ikke kan, og det får en helt egen spesiell stemning. Rediger gjerne bilder om du liker det, og del det med dine venner. 

Besøke venner: Man få aldri for mye tid til å besøke venner, mange er nok dårlige på å finne tid til å være med venner, det kan iallfall jeg innrømme at jeg er. Jeg er alt for dårlig til dette, og skulle virkelig ønske at jeg var mye bedre. Venner er viktig, og det er kjempe viktig å bruke tid med dem. Inviter gjerne noen på besøk, se på en serie og server dine nybakte kaker. Det er ikke mer som skal til for å få det superkoselig sammen med venner. Shopping: Er det noe som mange jenter liker, så er det shopping. Men å shoppe når det er strålende vær ute, er ikke alltid så morsomt. Regndager er derfor perfekte til å bruke til shopping, hvis du ønsker å gjøre noe utenfor huset. Kanskje du skal handle inn en bursdagsgave, en ny bukse, eller bare er på jakt etter noe fint til deg selv. Kos deg på shopping, og unn deg noe helt spesielt. 

Lese blogger: Dette gjør du nok akkurat nå, men å lese blogger er alltid et tips på noe man kan gjøre på en regnværsdag. Du har kanskje noen favoritter som du sjekker innom, men du kan jo alltids prøve å finne noen nye også. Det finnes så mange gode bloggere der ute, som blogger om alt fra trening og kosthold til reiselivet. Du vil alltid finne en favoritt. Kanskje du også finner litt inspirasjon til hva du skal krydre din egen blogg med. 

 

Hva gjør du når det regner?

 

 

9 kommentarer

Håret er verdt det. Anbefaling har hårbørste

 • 02.02.2015 - 21:25

For en stund tilbake ble det lansert noen nye produkter innenfor Mast, og en del av den lanseringen var en hårbørste. En børste som skulle være skånsom mot håret, løse opp floker mye raskere, og kom helt ned til hodebunnen, masserte ut naturlige oljer fra hodebunnen som gir håret en naturlig glans.Dette ble jeg veldig fascinert av og jeg skulle gjerne eid en slik fantastisk hårbørste. Dessverre var den i en litt for høy prisklasse for min lommebok, så ønsket måtte bare legges på hyllen. 
Jeg er en person som følger med når det er tilbud på nettbutikkene, spesielt når jeg ønsker meg noe. Så jeg fikk selvfølgelig med meg den dagen hårbørsten endelig kom på tilbud og jeg kunne bestille meg en utenom å ha dårlig samvittighet for at jeg brukte for mye penger. Jeg har brukt denne hårbørsten hver eneste dag siden den kom i posten. Jeg er veldig fornøyd, det er mye enklere å børste håret, jeg slipper lugging og tanken på at det er skånsomt mot håret gjør det bare enda bedre. 

Hvis jeg skal trekke ned noe på denne børste så må nok det være at den samler til seg veldig mye rart, og det er litt vanskelig å fjerne alt av hår og sånt, den gjør håret mitt heller ikke så veldig anti-statisk som det sies. Det er sikkert forskjellig resultat på forskjellig hår. Så selv for disse to tingene så vil jeg virkelig anbefale den videre, og til dere som vurderer å kjøpe den, gjør det, den er fantastisk. 

Ricci Grande Hair Brush - kan dere kjøpe HER

Har du prøvd denne børsten? 

1 kommentar

Slik renser du sølvsmykkene dine

 • 18.01.2015 - 22:08

Det er utrolig kjedelig når sølvsmykker blir stygge og svarte. Når man legger i noen ekstra kroner for å få sølv, istedenfor bare noe tull, så er det kjempe kjedelig når de blir stygge. Selv har jeg hatt et problem med dette når det gjelder øredobber. Siden jeg har mange hull i øra, så blir det til at jeg har samme øredobber over lenger tid, jeg tar de selvfølgelig ut for å rense, men det hjelper ikke så veldig på hvor stygge de faktisk blir etterhvert. 

Sist jeg var på glitter for å kjøpe meg noen sett med øredobber for å få like i alle hullene, så endte jeg også opp med å kjøpte et cleaning kit til sølvsmykker, i et håp om å ikke måtte kaste øredobbene når de ble så stygge at jeg ikke lenger ville bruke dem. Dette prøvde jeg ut for første gang i går, og ble overrasket. Dette fungerte utrolig bra, og de ble faktisk like fine som nye, selv om de var ganske så svarte før jeg begynte. 

Se så utrolig stygge de var før jeg begynte. Fristet virkelig ikke å bruke disse lenger. 

 

Settet inneholder en krukke med det flytende i som skal rense, en fille til å tørke/skrubbe, en kost som kan brukes hvis det er litt vanskelig å få av det stygge, og en liten klype som man bruker for å frakte smykkene opp og ned av krukken. 

 

Du legger først smykkene i det flytende i krukken og lar det ligge der i ca to minutter. Så tar du dem opp, bruker fillen og kanskje kosten hvis det er nødvendig. Hvis du ikke er fornøyd så legger du det tilbake i krukken i to minutter, og tar dem opp igjen, bruker fillen. Slik fortsetter du helt til du er fornøyd. Skyld så smykkende under rennende vann.

 

Se så fine dem ble i forhold til før jeg begynte. Jeg synes ihvertfall dette var et utrolig godt alternativ. Tror prisen på denne var rundt 100-200 kroner. 

 

Har dere noen gang prøvd ut dette?

 

0 kommentarer

Tips: Årets julekjole

 • 05.12.2014 - 10:49

Juelkjolen kan virkelig være vanskelig å finne. Det er veldig mye å velge imellom, men det er fortsatt ikke så enkelt å finne en som passer for dine ønsker. Vi har ofte høye forventninger om hvor flotte vil ønsker å se ut når juletiden kommer for fult, og derfor blir det vanskelig å skulle bli fornøyd med en kjole som ikke helt treffer dine ønsker. Selv har jeg ikke helt bestemt meg for om jeg skal bruke en kjole som jeg alt har i skapet, eller om jeg skal velge en ny. Tanken på å sitte på nette og lete er ikke så veldig interessant, siden jeg syne det er så vanskelig å finne noe som jeg virkelig liker.

                                             KJOLE 1                                                                                        KJOLE 2 

                                         KJOLE  3                                                                                                      KJOLE 4 

                                             KJOLE 5                                                                                                  KJOLE 6

 

Kanskje noen av disse kjolene faller i smak for dere, og kanskje det var litt hjelp på vegen for noen. Kjole nr 5 synes jeg var veldig fin og ikke minst enkel, for man trenger faktisk ikke velge den mest eksklusive kjolen for å føle seg fin. 

Har du funnet julekjolen din enda? Skal du kjøpe en ny eller bruke en du alt har i skapet? 

10 kommentarer

Julegavetips: Venninnegave

 • 26.11.2014 - 11:03

 

Mascara   Sminkekoster   Tangle Teezer   Duftlys   Sminkepung   Armbånd   Parfyme

Det er ikke alltid like enkelt å vite hva du skal gi din venninne til jul, det er veldig mye å velge mellom, men ikke alltid like enkelt å velge. Her har jeg samlet sammen noen gaver som kan passe som venninnegaver. Håper dere liker det.

Hva pleier du å gi bort til venninnene dine?

2 kommentarer

Årets Vinterjakke?

 • 24.10.2014 - 13:43

Det er ikke lenge igjen til kuldegradene kommer, og da er det lurt å forberede seg litt når det gjelder yttertøy. Selv har jeg funnet frem en varmere jakke for en stund siden, men jeg ønsker meg en litt finere vinterjakke. Boblejakke og russejakke er ikke alltid det du ønsker å bruke når man vil se litt finere ut, iallfall ikke jeg. Føler jeg har prøvd utrolig mange jakker, og at alle er like og passer meg like dårlig alle sammen. 

Nettet har jo et stort utvalg av det aller meste, så kanskje jeg finner noe her som jeg bestiller meg hjem. Her ser dere iallfall noen jakker som jeg liker! 
 1. HER                                                                                2.HER3. HER                                                                                      4.HER

Kanskje noen av dere har noen jakker å tipse meg eller noen butikker/nettbutikker som har flott utvalg.

Har du en favorittjakke? Eller har du planer om å kjøpe en ny? 


#Vinter #Jakke #Jakker #Shopping #Nett #Zalando #Nelly #Nettshopping

2 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits